כאבי בטן כאבי בטן הי, אני לאחר חמישה ימים של החזרה ויש לי כאבי בטן ומיחושים בבטן. האם זה בסדר?
ה היחידהרונית5 New member 29/5/05 #1 כאבי בטן כאבי בטן הי, אני לאחר חמישה ימים של החזרה ויש לי כאבי בטן ומיחושים בבטן. האם זה בסדר?
פ פ ש ו ט מ א י ה New member 29/5/05 #2 רונית נכתב ע"י היחידהרונית5: כאבי בטן הי, אני לאחר חמישה ימים של החזרה ויש לי כאבי בטן ומיחושים בבטן. האם זה בסדר? לחץ כדי להרחיב... רונית אני מקווה שזה סימן חיובי ושלא כואב לך יותר מידי.
רונית נכתב ע"י היחידהרונית5: כאבי בטן הי, אני לאחר חמישה ימים של החזרה ויש לי כאבי בטן ומיחושים בבטן. האם זה בסדר? לחץ כדי להרחיב... רונית אני מקווה שזה סימן חיובי ושלא כואב לך יותר מידי.
א אדוינה New member 29/5/05 #3 גם לי יש מחושים שונים... נכתב ע"י היחידהרונית5: כאבי בטן הי, אני לאחר חמישה ימים של החזרה ויש לי כאבי בטן ומיחושים בבטן. האם זה בסדר? לחץ כדי להרחיב... גם לי יש מחושים שונים... וגם לי מתחשק לעשות בדיקה ביתית כדי לדעת, אבל אין מה לעשות, עדיף להתעזר בסבלנות.אם חלילה מופיעים גם הפרשות שונות (לא לבנות),כדאי להתקשר לרופא כדי להגדיל התמיכה. לבסוף,האם אנחנו מכירים? מחזיקה אצבעות להצלחה!!11!!111!
גם לי יש מחושים שונים... נכתב ע"י היחידהרונית5: כאבי בטן הי, אני לאחר חמישה ימים של החזרה ויש לי כאבי בטן ומיחושים בבטן. האם זה בסדר? לחץ כדי להרחיב... גם לי יש מחושים שונים... וגם לי מתחשק לעשות בדיקה ביתית כדי לדעת, אבל אין מה לעשות, עדיף להתעזר בסבלנות.אם חלילה מופיעים גם הפרשות שונות (לא לבנות),כדאי להתקשר לרופא כדי להגדיל התמיכה. לבסוף,האם אנחנו מכירים? מחזיקה אצבעות להצלחה!!11!!111!
R revit המקורית New member 29/5/05 #4 ../images/Emo45.gifמסמל טוב... נכתב ע"י היחידהרונית5: כאבי בטן הי, אני לאחר חמישה ימים של החזרה ויש לי כאבי בטן ומיחושים בבטן. האם זה בסדר? לחץ כדי להרחיב... מסמל טוב... הבנתי מחברות שנכנסו להריון (טבעי) שכאבי בטן מסמלים הריון, כאבים כמו לפני מחזור בבטן התחתונה. אני ממש מקווה שזה אצלך אכן כך
../images/Emo45.gifמסמל טוב... נכתב ע"י היחידהרונית5: כאבי בטן הי, אני לאחר חמישה ימים של החזרה ויש לי כאבי בטן ומיחושים בבטן. האם זה בסדר? לחץ כדי להרחיב... מסמל טוב... הבנתי מחברות שנכנסו להריון (טבעי) שכאבי בטן מסמלים הריון, כאבים כמו לפני מחזור בבטן התחתונה. אני ממש מקווה שזה אצלך אכן כך
ג גולה1 New member 29/5/05 #5 הלוואי הלוואי מחזיקה לכן אצבעות נכתב ע"י היחידהרונית5: כאבי בטן הי, אני לאחר חמישה ימים של החזרה ויש לי כאבי בטן ומיחושים בבטן. האם זה בסדר? לחץ כדי להרחיב... הלוואי הלוואי מחזיקה לכן אצבעות
הלוואי הלוואי מחזיקה לכן אצבעות נכתב ע"י היחידהרונית5: כאבי בטן הי, אני לאחר חמישה ימים של החזרה ויש לי כאבי בטן ומיחושים בבטן. האם זה בסדר? לחץ כדי להרחיב... הלוואי הלוואי מחזיקה לכן אצבעות