כאבי בטן כמו מחזור או ביוץ

זה יהיה סופ"ש מדהים!!../images/Emo24.gif

אני חושבת חיובי ובהריון גם בשישי שבת מחכה לתשובה חיובית ביום שני.. תודה מתוקה, בהצלחה גם לך!!!

orname

New member
ההסתכלות שלך על דברים מדהימה

ממש כיף "לראות" את האופטימיות שנשפכת ממך (ואני בטוחה שיש גם רגעי שבירה - אז מה... מותר) אני בטוחה שזה יכול רק לסייע. אני בהחלט אשתדל להתעדכן כאן במה שקורה איתך (למרות שיהיה לי קשה כי אעדר כמה ימים מקרבתו של מחשב)

tutiki

New member
ריננית בהצלחה בבטא !

האמת היא שיש לי הרגשה טובה בקשר אלייך. אולי זה מכל האופטימיות שאת מפזרת - משהו נדבק גם בי... בכל מקרה - מקווה לתוצאות חיוביות ביום ב'. תעדכני מה קורה!

babywishing

New member
ריננית../images/Emo140.gif

מחזיקה
חזק לבטא חיובית
ומתפללת שבעוד כמה שנים תספרי לבייבי שלך שממש הרגשת אותו משתרש לך ברחם

../images/Emo5.gifאיכס אני קוראת לפנינים קוטג'...

חוצמזה רוצה לספר לכן שהפעם קיבלתי פנינים חדשים,במקום 9 שהיתי דוחפת אני צריכה לדחוף עכשיו רק נר אחד ביום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד לא התחלתי אבל אוטוטו... זה די יקר חפיסה עם 15 פנינים עולה 244 ש"ח,אבל מה אני יגיד לכן זה עדיף פי מליון...וניתן לרכוש אותם רק ב"סופר פארם",קוראים להם "קרינון". תשאלו את הרופאים המטפלים!

Yosepha

New member
איפה שאני גרה (ארה"ב) משתמשים

בקרינון כבר כמה שנים (אני משתמשת בו עכשיו פעם ראשונה), ומכל אלה שכבר השתמשו בו שמעתי שזה הרבה יותר נעים וקל מכל מה שהיה עד עכשיו (כולל הזריקות הנוראיות שעד היום יש לי מהן גוש בישבן, וכולל והנרות שצריך לדחוף שלוש פעמים ביום). זה באמת הופך את העיצבון היומי של הנרות לשום דבר! מקווה שכולן יוכלו להנות מזה! יוספה ודרך אגב: למישהי יש טיפ על איך אפשר להיפטר מהגוש של זריקות הפרוגסטרון? (בפעם הקודמת לקח לי חצי שנה(!) עד שזה נעלם...)

debrave

New member
את מתכוונת לג'סטון?

אז ככה- צריך לחמם מעט את האמפולה לפני שמזריקים, ואחרי הזריקה יש 2 אפשרויות (יש להקפיד עליהן אחרי כל הזרקה)- 1. לעסות את המקום טוב טוב (לבקש מהבנזוג...) עד שלא מרגישים יותר את החומר- וכן, בסבלנות. 2. לעסות את המקום עם קוביית קרח. וזו הייתה פינתנו על זריקות ג'סטון והתמודדותנו איתן.

tapuzx

New member
שאלה בקשר לפנינים....

האם בזמן שמשתמשים בפנינים אפשר לקבל מחזור או שרק כשמפסיקים ?

פּוֹנְג

New member
אני מניחה שזה שונה מאחת לשנייה

אני מקבלת בין 4-3 ימים אחרי שאני מפסיקה....

tapuzx

New member
חשבתי שזה תמיד כך - מישהי יודעת ?

שבגלל שהפנינים זה פרוגסטרון ובעצם המחזור מגיע אחרי שהפרוגסטרון יורד, אין אפשרות לקבל מחזור בזמן הפנינים

הי, זה ממש יקר../images/Emo70.gif

כי גם אם זה אחד במקום תשע פנינים. את מקבלת כמות שוות ערך ל135 פנינים ב244ש"ח. 135 פנינים עולות בערך 60 ש"ח!(בערך!!!) כך שזה כמעט כפול ארבע! מאחלת לכולן שפע אושר ואושר אבל במצבי הכלכלי אני מעדיפה את הגבינה... .

פרויידיאני?! אושר=עושר

מתקנת את השני, כמובן... אושר ועושר.. בסדר הזה... אבל התלהבתי מהעניין, אז בכל זאת: שיהיה לנו אושר ואושר,... ועושר!!!

../images/Emo184.gifממרח סיד

אני והחצי קוראים לזה- ממרח סיד...
מציעה לך להחליף את שמך ל- אוטוטו אמא,או בדרך לאמהות שאני קוראת את שמך אני אומרת לעצמי- מחר היא כבר תהיה אמא בהצלחה!!!

למעלה