כאבי בטן (דחוף עזרה )

• פותח הנושא karro
  • פורסם בתאריך

karro

New member
כאבי בטן (דחוף עזרה )

ד"ר יעל קליימן שלום ! ראשית עלי להתנצל על אורכו של המכתב אך ברצוני להעביר כמה שיותר מידע על מנת שתוכל לעזור לי. אני מודע לעובדה כי אני מעט מבוגר להקרא ילד אך אני נואש וחייב עזרה. אני בחור בן 26 שעד לפני שנתיים לערך היו לי חיים נפלאים לפני כשנתיים החלו לתקוף אותי כאבים עזים בצד שמאל למטה(בבטן תחתונה) לאחר כמה ימים בפתאומיות התחילו לי כאבי בטן מאוד מאוד עזים שאינני יכול לתאר. ניגשתי בדחיפות למר"מ (עקב כך שהיה יום שישי) ומשם הופנתי לבית חולים וולפסון ובעקבות בדיקות דם שהיו לא תקינות אושפזתי בבית החולים למשך 4 ימים להלן תשובות הבדיקה ביום שיחרורי מבית החולים : epk-59,plt174,mev88.9,met-45 , wbe-16.6 -> 8.9 ,lph-277 , alp 89 , ast -69 ,tbe-1.9 לאחר שיחרורי נשלחתי לרופאת גסטרו ,היא אבחנה אצלי בעיות בתפקודי הכבד אשר למזלי התאזנו לאחר תקופה ארוכה. עוד אמרה לי הרופאה כי אין קשר בין תפקודי הכבד לבין כאבי הבטן העזים אותם אני חש. במשך כ 4 חודשים לאחר מכן עברתי בדיקות רבות אליהם נשלחתי ע"י רופאת הגסטרו. להלן הבדיקות ותוצאותיהם: גסטרוקופיה - הבדיקה יצאה תקינה לחלוטין נלקחו ביופסות גם הן תקינות אולטרסונד - הבדיקה יצאה תקינה אנדוסקופית - מעי גס נבדק עד 50 ס"מ -ממצאים התכווצויות קשות בסיגמה רירית בקטע הנבדק תקינה שוב אולטרסונד - תקין שיקוף דרכי עיכול עליונים (ושט קיבה ותרסריון)- ושת מעבר חופשי,גבולות חלקים,גמישות תקינה,תבליט רירית סדיר, קיבה-צורת חכה,מתח בינוני,פריסטלטיקה עוברת מעל כל גבולות הקיבה,תנועתיות פסיבית תקינה,התרוקנות תקינה,תרסריון מעבר חופשי,ראש צורתו וגבולותיו תקינים קשת תקינה. שיקוף מעבר מעי דק - מעבר חופשי ,תנועתיות פסיבית תקינה ,מעבר אילאו - צקלי תקין. תבחין נשימה - POSITIVE (אינני זוכר את שם החיידק)- בבדיקה זו נאמר לי כי חיידק זה נמצא אצל 75% מהאוכלוסיה אצל רובם הוא רדום וכנראה אצלי הוא פעיל והוא גורם לי לכל הבעיות ונדרשתי לקבל טיפול משולש של 3 סוגי אנטיביוטיקה (לוסק קרין ומוקסיפן במשך שבוע) . לאחר הטיפול הכאבים נמשכו ונתבקשתי לעשות תבחין נשימה נוסף ואכן כך עשיתי ושם נמצא כי החיידק עדיין "לא חוסל" וכעבור חודש נתבקשתי לחזור שוב על הטיפול, רק הפעם במשך 10 ימים. במהלך כל הבדיקות והטיפולים הנ"ל היו לי כאבים בלתי נסבלים בליווי שילשולים חזקים. היום, לאחר תקופה קצרה של רגיעה (כחצי שנה לערך) הכאבים מתחילים לחזור ואני חוזר לאותה תקופה איומה בה הרגשתי רע. למזלי הכאבים חלשים יותר אך עדיין מפריעים לי במהלך חיי היום יום. אני מבקש את עזרתך לאור המצב הבריאותי (והנפשי, בעקבותיו) בו אני נמצא ,אני בחור צעיר שעומד להתחתן בעוד כחודשיים ואינני יודע מאיפה להתחיל ,אני מוכן לעשות כל דבר שאדרש על מנת להפסיק את הכאב בו אני נתון כיום. אודה לך אם תוכלי לאבחן או לייעץ לי מה עלי לעשות על מנת לחזור למהלך חיים תקין . בתודה מראש קובי

קובי יקר

הבנתי מהכתוב כי יש לך חיידק כלשהו ( חבל שדווקא את שמו אינך זוכר). קשה לי לעזור לך ע"ג הפורום ואני ממליצה לך בחום לגשת לטיפול בדיקור צימחי מרפא שיכולים להקל מאוד. בנתיים הוסף לתזונתך אסידופוליס. יש לי תחושה שכאבי הבטן נובעים בנוסף לדברים הפיזיים גם ממקורום נפשיים וממתח רב שהינך שרוי בו, לכן הייתי ממליצה בנוסף לגשת לטיפול במגע ( שיאצו /רפלקסולגיה/ עיסוי בשמנים וכן פעילות כמו טאי צי או יוגה יעזרו לך להכיר את גופך ובעיותיו. לא ציינת את תזונתך , האם אתה יודע להצביע על מאכלים המגבירים את הכאב כמו מאכלים קרים או מוצרי חלב או ההפך מאכלים חמים ומטוגנים? בכל מקרה השתדל להמנע ממזונות מטוגנים וחריפים ואכול את הכל מזונך בטמפ´ החדר ומעלה, הרבה בשתית מים פושרים עם לימון. ורק לשם ההגינות , אינני ד"ר
, תחום הרפואה המשלימה ( עדיין) אינו מוכר בארץ כתואר אקדמי. הרבה בריאות , ומזל טוב יעל

debby12

New member
מנהל
יכול להיות שחסרה לך בדיקה אחת

היי קובי, לא ציינת שעשית גם בדיקת דם לשלילת נוגדני צליאק (אנטי-גלוטמינז, אנטי רטיקולין, אנטי אנדומסיאל משני הסוגים). רופא שאינו מיומן או מומחה יכול "לפספס" צליאק בביופסיה שהוא לוקח בעת אנדוסקופיה (מהפה) כי הוא יחפש בבירור vili שטוח, בעוד שהממצא עשוי להיות רק ברמה של ריכוז גבוה של תאי דם לבנים על דופן המעי [אני מדברת מנסיון אישי...] שווה לבדוק - זו בדיקת דם פשוטה שאפשר לעשות בקופ"ח. אם זו הבעיה - כל הסימפטומים שתיארת נפתרים בעזרת דיאטה נטולת גלוטן. לעוד פרטים אתה יכול לשלוח לי מייל, או לקרוא בקישור. הרבה בריאות + מזל טוב לחתונה!! דבי

היי קובי

שלום לך קובי , אני לא ממש טוב בפסיקים וכאלה נסה להבין את הכוונה שלי עכשיו לגבי מה שרשמת על כאבי בטן אוקי אני לא יודע מה אחרים אמרו לך אך אני חושב שאותה בעיה של כאבים וכו זה בא ממקום מאוד נפשי שפוגע בחוזקה ומתריע לגוף שלך שאתה חייב לעשות עם זה משהו מסויים כלומר הבעיה היא יותר נפשית הזכרת את הכבד שלכבד ברפואה הולסטית יש קשר ישיר לאגירת כעסים בתוך עצמך כלומר ברגע שהכבד פגוע הוא מאותת בכל מיני סמנים לגוף שמשהו אצלך לא בסדר ואני יכול לקשר את זה לכל הדברים שקראתי לפי מה שנתת שאתה לא מצליח לגרום לעצמך מנוחה מסויימת בתוך עצמך כלומר בין הקטע הרגשי שבך לבין הקטע של השכל כלומר אני מאמין שאתה חיי בתחושת מחנק מסויימת מאותה סוג מסויים של מחלה תראה גם שלקחת אנטיביוטיקה הגוף לבד לא היה מוכן ליתמודד עם זה והוא הוציא את זה החוצה כי הוא לא רצה לעקל את זה אז לכן המסקנה שלי שזה התחיל ממקום אחר שרק אתה יודע איפה אני מדבר על הקטע הנפשי כלומר שעברת חוויה מסויימת ולא הצלחת לפרק את אותה חוויה שאתה חש בתוך עצמך וכבר הגוף אומר שאין לו כוח לילחם עם אותה חוויה לכן אם אתה רוצה לעזור לעצמך יש לי טיפ קטן שאתה יכול לעזר בו כל בוקר איך שאתה קם במקום לפאק או לימתח תצחק במשך 3 דקות כל יום במשך שבוע אחרי שבוע רשום לי איך הרגשת דבר שני אתה חייב לעשות ניקוי מסויים בתוך עצמך כי לפי מה שאני קולט אתה טיפוס שאוהב לעשות המון כל הזמן ואין לך הרבה מנוחה בתוך עצמך לכן ההמלצה השניה שלי לך לטבע למדבר , ליים או לכל מקום אחר תצעק תנשום עמוק תן לאינטואציות שלך לדבר בשימך וככה תצליח להיתמודד עם אותם כאבים כי כאב צריך להבין בא מהנפש ומגיע לפיזי וזוהו בגדול משפט סיום "האדם אשר לא מקשיב לגופו סביר להניח שיום אחד הגוף יבגוד בו " ושיהיה לך את היום הכי קסום שיש ותזכור שהכלי הריפוי היחידי בעולם הינו האהבה הפנימית אשר על ליבך שלך עדי קצמן

karro

New member
תודה רבה לכולכם על התיחסותכם ../images/Emo24.gif

דבר ראשון תודה רבה לכולכם על ההתיחסות וההענות לעזור . עדי קצמן - אני יותר מדי שומע תגובות כאלה סביבי אני חייב להודות שרק מלקרוא את מכתבך אני נרגע ,מה שבטוח אני אנסה את הצעתך , אז תודה לכולכם !! קובי

בבקשה בכל עת

ואם אתה רוצה אתה גם מוזמן ליכנס לאתר שלי בנושא מהות האדם ורוחניות יש שם כמה תאוריות שכתבתי שנראה לי שדיי יעזור לך ועד אז שיהיה לך יום קסום ומושלם שלך עדי קצמן

למעלה