כאבי בטן בנות מה לעשות??

מצב
הנושא נעול.
כאבי בטן בנות מה לעשות??

כאבי בטן בנות מה לעשות??
לפני יומיים היתה ההחזרה ומאז השאיבה יש לי כאבי בטן, בבטן התחתונה,שהחמירו דווקא אחרי ההחזרה, לפעמים זה גם מלווה בדקירות. כשאני שוכבת המצב יותר טוב אבל טיפונת של פעילות (להכין ארוחת צהריים...למשל) גורמת לכאבים להחמיר. משום מה כואב לי גם הגב (ואולי זה בכלל הכליות???). בעבר סבלתי מהיפר, על סף אישפוז והכאבים דומים, ממש לא בא לי ללכת למיון. מה שלא מובן לי זה אם שאבו לי את כל הביציות אז למה כאבים של היפר, הרי אין בשחלות כלום?? לא מבינה את זה?? האיש לוחץ לפנות למיון. מישהי מכירה כאבים כאלה?? מה לעשות??

hillawr

New member
למיון ועכשיו

כאבי בטן בנות מה לעשות??
לפני יומיים היתה ההחזרה ומאז השאיבה יש לי כאבי בטן, בבטן התחתונה,שהחמירו דווקא אחרי ההחזרה, לפעמים זה גם מלווה בדקירות. כשאני שוכבת המצב יותר טוב אבל טיפונת של פעילות (להכין ארוחת צהריים...למשל) גורמת לכאבים להחמיר. משום מה כואב לי גם הגב (ואולי זה בכלל הכליות???). בעבר סבלתי מהיפר, על סף אישפוז והכאבים דומים, ממש לא בא לי ללכת למיון. מה שלא מובן לי זה אם שאבו לי את כל הביציות אז למה כאבים של היפר, הרי אין בשחלות כלום?? לא מבינה את זה?? האיש לוחץ לפנות למיון. מישהי מכירה כאבים כאלה?? מה לעשות??
למיון ועכשיו
לא מכירה את הכאבים אבל ממש לא שווה לקחת סיכונים מיותרים.

MIF2002

New member
מקווה שבינתיים הוקל לך, בכל מקרה

כאבי בטן בנות מה לעשות??
מקווה שבינתיים הוקל לך, בכל מקרה
לדעתי, אם עדיין נורא כואב - לכי למיון, אם ממילא אין לך עם מי להתייעץ מהמרפאה שלך מחר אז תלכי למיון כבר עכשיו, אבל אם הכאב לא נורא ויש עם מי לדבר מחר אז הייתי מחכה למחר בבוקר, למרות שאת אומרת שסבלת בעבר מהיפר, אני לא מבינה בזה יותר מדי, אבל אולי יש תופעות שממשיכות עוד זמן אחרי השאיבה. לי אחרי השאיבה הראשונה היו כאבי תופת, דקירות כאילו שדוקרים אותי בסכין במשך כמה שעות בערב של השאיבה אבל זה עבר אח"כ, עם הרבה אופטלגין יש לציין.
גדול, מקווה שבינתיים את כבר מרגישה יותר טוב.

הייתי במיון

כאבי בטן בנות מה לעשות??
הייתי במיון
הכל תקין, מעט הגדלה של שחלה שמאל,אבל לא משהו דרמטי. לפחות אני יודעת שזה לא היפר שמתפרע... בכל אופן הכאבים עדיין כאן ואני מתחילה לחשוב שעם כאבים כאלה בטח אין סיכוי להקלטות של הריון...

למה לא ? סיכויים טובים תמיד יש

הייתי במיון
הכל תקין, מעט הגדלה של שחלה שמאל,אבל לא משהו דרמטי. לפחות אני יודעת שזה לא היפר שמתפרע... בכל אופן הכאבים עדיין כאן ואני מתחילה לחשוב שעם כאבים כאלה בטח אין סיכוי להקלטות של הריון...
למה לא ? סיכויים טובים תמיד יש
תשתי הרבה מים. אצלי תמיד היו כאבים חזקים לאחר הכוריגון למשך כמה ימים.

ועוד שאלה בעניין רירית

הייתי במיון
ועוד שאלה בעניין רירית
לפני שבוע הרירית היתה 11 כפול 3 שכבות, עכשיו כשהסתכלתי במכתב שחרור ממיון כתוב שהרירית 5, זה נראה לי משונה. בן זוגי טוען שאני ממש לא צריכה להתיחס כי הרופא שבדק אותי לא ממש מיומן כי הוא עוד די טרי בהתמחות, אבל אני די מודאגת. נראה לי שאני ממש מחפשת סיבות להטריד את עצמי, אין לי מושג איך אני עוברת עוד 10 ימים עד הבטא. בכל אופן רציתי לשמוע את דעתכן על הרירית, זה נשמע הגיוני???? מתנצלת שאני מנדנדת היום...

כן.

ועוד שאלה בעניין רירית
לפני שבוע הרירית היתה 11 כפול 3 שכבות, עכשיו כשהסתכלתי במכתב שחרור ממיון כתוב שהרירית 5, זה נראה לי משונה. בן זוגי טוען שאני ממש לא צריכה להתיחס כי הרופא שבדק אותי לא ממש מיומן כי הוא עוד די טרי בהתמחות, אבל אני די מודאגת. נראה לי שאני ממש מחפשת סיבות להטריד את עצמי, אין לי מושג איך אני עוברת עוד 10 ימים עד הבטא. בכל אופן רציתי לשמוע את דעתכן על הרירית, זה נשמע הגיוני???? מתנצלת שאני מנדנדת היום...
כן.
גם לי היה ככה ושאלתי כאן אפילו את הבנות. מסתבר שכל רופא בודק בצורה שונה וגם כל אחד בודק באיזור אחר של הרחם. אל תתיחסי ופשוט תמשיכי הלאה עד לחיובי

יש סיכוי טוב מאוד אפילו עם כאבים

הייתי במיון
יש סיכוי טוב מאוד אפילו עם כאבים
להיקלט להריון מכיוון שלי יש מס' חברות שעברו הפריה ודווקא מתי שהיו להן כאבים הן ניקלטו אנחנו לא יודעים כלום הכל מלמעלה שיהיה בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה