כאבי בטן בזמן נסיעה

כאבי בטן בזמן נסיעה

בקרוב אסע לחו"ל ושם יהיה עליי לנסוע שעות רבות באוטובוסים וברכבות. פה בארץ- גם בנסיעות של שעה אני מתחילה לסבול: כאבי בטן, בחילות מישהו יודע על פתרון- משהו לקחת לפני או תוך כדי נסיעה או לאן לפנות (הכוונה לסוג הטיפול)- רפואה סינית או משהו כזה אשמח לתשובות

מאיר72

New member
סוג של קסם

יש נקודת דיקור (אחת מני רבות) שהיא מטפל בבחילות והקאות, היא יעילה גם במסג' מומלץ לעסות אותה קצת לפני שעולים לאוטובוס/רכבת/אוניה וכו' ותוך כדי. מנסיון זה עובד כמו קסם.

רפואה סינית-הנחיות לטיפול עצמי

בבת עייני ! שלום! גם אני ממליץ לך לפנות למטפל מתחום הרפואה הסינית לאבחון מדויק וטיפול, במסגרתו בקשי הדרכה לטיפול עצמי בנקודות למניעה ולהרגעה,התנסי בכך לפני הנסיעה. אני ממליץ למטופלי על סוג של שיאצו עצמי באזורי רגישות(רפלקס) בבטן וזה עובד יפה-אשמח להנחות אותך לביצוע, במסרים. הכיוון הרצוי בעיסוי נקודת "הקסם" הוא אל כף היד, מציצת לימון עוזרת עם הבחילות, את צריכה לחשוב גם על תזונה המתאימה,להצטייד במיים, וכדאי לבדוק האם תנועה תוך כדי נסיעה עוזרת? או מכבידה? כל טוב! ערן

כדאי לך לפנות לרופא

המשפחה שלך. אם את בכללית, יש כללית משלימה... יש שם כל כך הרבה שיטות שיכולות לפתור לך את הבעיה בלי תרופות מיותרות. את נפגשת עם רופא מאבחן, הוא מתאים לך את שיטת הטיפול המתאימה לך. מעבר לכך את נמצאת במעקב לאורך כל הטיפול כך שאם שיטה אחת לא מתאימה לך, יתאימו לך מיד אחרת. תרגישי טוב!!!

0 אור 0

New member
למרפאות הרפואה המשלימה של קופות החולים

יש המון דברים טובים לזכותם - וראשית, עצם העובדה שהן קיימות היא לגיטימציה של התחום כלפי אנשים ספקנים מתחום הרפואה, או שלא נחשפו לתחום. יחדם עם זה, ההסתייגות שלי מהמרפאות האלו היא בדיוק מאותה נקודה שאת מציינת כאן כיתרון - הרופא המאבחן. העוסק ברפואה משלימה הינו קודם כל מאבחן. האבחון שונה מגישה טיפולית אחת לשניה, ויש כלים אבחוניים רבים משלימים ומעשירים, שלעתים אין להם ולידע הרפואי הקונבנציונלי שום דבר משותף. המטפלים הטובים שאני מכירה, ממשיכים ולומדים ומעשירים את עצמם בכלים אבחוניים וטיפוליים נוספים במשך שנות עבודתם. וחלק מרכזי בעבודתו של המטפל הוא האבחון , תכנון הטיפול והתאמה ושינויים תוך כדי סדרת הטיפולים. כל החלק החשוב הזה של הרפואה המשלימה מעוקר בחלוקה המלאכותית שנהוגה בקופות לפיה יש רופא מאבחן, והוא שולח את המטופל ל"טכנאי" - מדקר, רפלקסולוג וכו' אז נכון שהמטפלים מוצאים מעקפים ומנסים לשים לב לנקודות חשובות בזמן הטיפול ולהתייחס אליהן, אבל זה ממש לא דומה למצב של תשאול שאני עשיתי ואבחון שלי בידיים ובעיניים שלי, כשהטיפול תוכנן על ידי. גם כשיש קושי בטיפול, אם יתייעץ אתי המטפל, אולי נעלה על הבעיה ונצליח להתמודד אתה, במקום שהוא ירוץ לרופא שלא היה בטפולים, ויחליף למשהו אחר, שאולי גם לו יקח זמן מה להגיע לנקודה הכואבת ואז נגמרה הסדרה ... למען הסר ספק: אני מדברת מנקודה של תיאוריה ושיחות עם מטפלים אחרים, אישית לא עבדתי בקופת חולים

למעלה