כאבי אוזניים

מירי2003

New member
כאבי אוזניים

הבת שלי (7) סבלה בשנה האחרונה מדלקות אוזניים חוזרות ונישנות. היו לנו כמה חודשים של שקט והיום היא שוב מתלוננת על כאב באוזן. אני מאוד לא רוצה להתחיל שוב את הסיבוב הרגיל עם האנטיביוטיקה. אולי מישהו יודע על משהו טבעי מקומי שאני יכולה לטפטף לה לאוזן הלילה כדי להמנע מהתפתחות דלקת? אין לה חום והיא מתפקדת כרגיל, ואני חושבת שאולי אפשר לתפוס את זה בזמן. אשמח לקבל תגובות בהקדם האפשרי!!!

avorly

New member
מירי2003 ,

המלצתי החמה היא לפנות למטפל/ת שיש לו/ה ידע בטיפול בילדים וכמובן בעיות אזניים. מניסיוני "נר הופי" עובד מאוד טוב ומונע גם בעיות בעתיד. לרשימת מטפלים באזורך, כנסי לקישורי הפורום.

מוטימוט

New member
נר הופי - פתרון ראוי ?!?!?

היי אורלי בהזגמנות חגיגית זו, האם תוכלי על היתרונות שיש לנרות הופי בטיפול בדלקות אוזניים, למי זה מתאיפ, מה הקונטרה אינדיקציות וכו'. בברכה מוטי

נועם@בת

New member
נר הופי אסור לשימוש בדלקת אוזנים

הוא טוב כאשר יש אדמומית או נוזלים, אבל בחיים שלא תעזו לטפל בו במקרה של דלקת. נועם ~שניסתה לשים נר הופי על אוזן לא מודלקת עם נקב בעור התוף
~

avorly

New member
נועם@בת ,

נר הופי אסור לשימוש כשיש נקב בעור הטוב, ואת יודעת מניסיון. מותר להשתמש בו כשיש דלקת, הוא פשוט שואב אותה החוצה.

אוזניים

שלום מירי, אני סבור ויודע כי טיפול מקומי לא יעזור, אולי בעצם תהיה הקלה במצב לכמה שעות, ימים או שבועות, אך טיפול מקומי לא יכול לרפא את הבעיה. מאחר ויש דלקות חוזרות ונשנות, אנחנו יכולים להבין כי הבעיה היא עמוקה יותר ויש לעזור לילדה בצורה אחרת ולא ע"י אנטיביוטיקה. אנני יודע מה את תחליטי לעשות, אך אם היה מדובר בבת של חברים שלי, הייתי אומר להם לגשת להומאופת/ית היום ולהתחיל בטיפול כמה שיותר מהר. רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

freearth10

New member
ההמלצה החמה ביותר-

טיפול אלטרנטיבי - כל טיפול שתבחרי. אוזן זה איזון. זו הקשבה. זו קליטה. לילדה בת ה-7 קשה מאוד לשמוע והיא שוב ושוב אוטמת את אוזניה. לא פעם בעיות של קשב מתחילות כאן. ולכן חשוב לטפל כעת, כאשר הילדה עוד קטנה וניתן להגיע מהר יחסית למקור הבעיה. כל טיפול מקומי ואפילו ממקורות טבעיים לא יטפל בשורש הבעיה, בסיבה לכך שהבעייה היא דווקא באוזן ולא בגרון. מאיה

diday

Member
אם את מחפשת טיפול מקומי בלבד

את יכולה לנסות בצל. עובד בדומה לנרות שהוזכרו, יותר יעיל וודאי יותר זול. אנטיביוטיקה זהו הפתרון ה"קל" שאינו פותר מאומה. אני מכיר ילד (כיום כבר נער בן 18) שהפסיד יותר משנת התפתחות בשל דלקות אזניים חוזרות ונשנות ש"טופלו" על ידי אנטיביוטיקה. קוצצים בצל. לוקחים תחבושת יוצרים ממנה שקיק קטן. מכניסים את הבצל הקצוץ לשקיק. מכניסים ל30 עד 60 שניות למיקרו, מניחים על האוזן, עם סרט לשיער כדי שישאר במקום. הסתיגויות: - עם ילדים קטנים עד גיל 3 או 4 אין כל בעיה שיסתובבו כל היום עם הסרט+בצל ויסריחו. עם ילדה בת 7 זה קצת יותר מסובך, וכנראה יכול להעשות בלילה בלבד. - עכשיו קיץ. חם. איני יודע אם הילדה תסכים לזה. - זהו הפתרון לטווח קצר. לטווח ארוך כדאי לחשוב על טיפול הומאופטי.

למעלה