כאבים

דולידול

New member
כאבים

סובלת מדלקת מפרקים בת 34 , יש לי כאבים עזים ביותר ונפיחות בשורשי כפות הידים , כבר שנה וחצי והמצב רק מחריף , אני מרגישה כבר מנווונת בידים לא יכולה לעשות כלום , גם לא לאחוז בכוס , דברים מינימלים וטרווילים אני כבר לא יכולה לעשות. כבר לא מאמינה שהכאב הזה יעזוב קצת את הידים . אתם חושבים שזה יזוז יניח לי קצת ?.הפסקתי לעבוד כי אני לא יכולה לעשות כלום עם הידיים , מיואשת. הרמטולוג אמר שאי אפשר להזריק כי זה מקום עם גידים. לפי הניסון שלכם אתם חושבים שמתי שהוא הכאב יעזוב את הידיים? תודה.

גימבה

New member
תפני לאורתופד של כף יד שיזריק לגידים

בהזרקה לגידים יש סכנה של היחלשות הגיד וקריעתו, בגלל זה רופאים לא אוהבים להזריק לשם. אבל לפעמים גם אין ברירה, אז תפני לאורתופד/כירורג של כף יד ותבקשי שיזריק בכל זאת. בשורשי כף יד אפשר להזריק (קיבלתי השבוע זריקה לשם) וזה ייקל עלייך מאד - רק תבקשי מהראומטולוג.

גימבה

New member
לאיפה? לגידים בידיים?

אני כל הזמן מקבלת זריקות לגידים בכפות ידיים וקיבלתי גם לגיד של המרפק מספר פעמים בעבר. הדבר היחידי שלא מוכנים לגעת בו זה גיד אכילס, למרות שבעבר קיבלתי גם זריקה לשם.

כאבים

אם אכן יש דלקת מפרקים-צריך לטפל ולא רק לחכות שזה יעבור מעצמו-אפשר בהחלט להזריק לשורשי כפות הידיים וזה עשוי לעזור- בנוסף, רצוי לשקול טיפול תרופתי שיפיג את המחלה

דולידול

New member
תודה

אכן דלקת מפרקים , שנה וחצי לא מזיזה את הידיים. בולעת פלקווניל וקורטיזון ,לא יכולה כדורים אחרים כי אנחנו רוצים הריון וכל כדור אחר אסור..

למעלה