כאבים

כאבים

יש לי חבר חודשיים וחצי... בפעמים הראשונות די כאב לי כששכבנו כי לא הייתי מנוסה כל כך ואפילו לו היה קשה להכנס לתוכי, זכור לי גם שדיממתי בפעמיים הראשונות אחרי הסקס. אבל עדיין כואב לי :( אתמול שכבנו ויש לי מעין תחושה כזו של צריבה בנרתיק בזמן הסקס. אינני לוקחת גלולות למניעת הריון (אנחנו משתמשים בקונדום) או משהו אחר שיכול לגרום לתופעת לוואי והבעיה כרונית. מישהי מכירה את התופעה הזו? מה עושים במצב כזה? בינתיים אני מחכה לתור לרופא נשים... יש לי ב11 לחודש. וממש לא נעים... רציתי כל כך שיגמור כבר רק כדי שלא יכאב לי :/

LeeNir

New member
בינתיים עד אז ...

את יכולה להתשמש בחומר סיכה על בסיס מים בלבד ! או שפשוט יותר תשקיעו במשחק המקדים ... גם אפשרות

לדעתי את לא רטובה מספיק

בקשר לדם אני לא יודעת. אם הבנתי נכון לא היית בתולה אז זה קצת מוזר וזה אולי באמת איזשהי דלקת כמו שאלופה אמרה. אבל הכאבים שאת מדברת עליהם יכולים להיגרם מכך שאת לא רטובה מספיק ואין מספיק חומר סיכה, במיוחד אם אתם משתמשים בקונדום שהוא בעיקרון מכאיב יותר מזין בלי קונדום כשהבחורה לא רטובה, זה שורט ושורף ואני יודעת בדיוק על מה את מדברת. ובקשר לתור אצל רושא נשים לא הבנתי אם זה רק בשביל להיבדק או גם בשביל הגלולות אבל אניווי כדאי להתחיל עם הגלולות זה ימנע את הכאב שהקונדום מוסיף. וגם אל תלחצי, אם דיברת על זה שרצית שהוא כבר יגמור כדי שלא יכאב אז אל! אל תחכי, אני יכולה להבין את הרצון שלך שהוא יגמור אבל אם כואב אז כואב והוא יבין. מספיקה העובדה שאת לא יכולה לגמור אז בנוסף לכל את גם צריכה לסבול את הכאב? לא
בהצלחה

תודה על התגובה

גלולות מבחינתי זה "אאוט" לגמרי בינתיים, אני נגד לקחת כימיקלים כל החיים ובנוסף לזה יש לי בעיות בקיבה שאני מפחדת שהגלולות יחריפו אותן... אבל זה כבר לא קשור לפורום הזה :)

כמה אפשרויות

רגישות לגומי חוסר רטיבות דלקת (צורב לך בעת מתן שתן? יש ריח חריף? השתן דמי?) כאבים ברקות? כאבים בכליות? את אנמית? כאבי ברכיים?

ציניוני

New member
את צריכה חוות דעת רפואית

וכאן זו לא הכתובת , אגב לוהטת בתחת - יש לי מילה איתך ....

קודם כל... לא הבנתי למה את

מחכה ורוצה שהוא יגמור כבר כי כאב לך? למה לא אמרת לו שיפסיק אם כואב לך??? מאמי, את במקום הראשון- אם כואב לך את לא צריכה לשתוק- את צריכה להגיד לו שכואב לך ושיפסיק ! זה קודם כל.. ודבר שני- אין לא נעים.. ממש מעצבן אותי שאת מכריחה את עצמך כשזה כואב לך ואת סובלת, לא יקרה לו כלום לבחור אם יתחשב בך ולך לא יקרה כלום אם תגידי לו שכואב לך. וכן, את צריכה ייעוץ מקצועי, לפעמים יש גם רגישות לקונדומים, היתה לי בת זוג שהיתה רגישה לקונדום משומן. בקיצור? אל תעשי מה שלא נעים לך !

../images/Emo45.gif אכן.

ותשובות מקצועיות אפשר למצוא בפורום "זוגיות וטיפול מיני" וכן בפורום "טיפול מיני ומיניות".

למעלה