כאבים

אשתלוט

New member
כאבים

שלום בנות ,אני חדשה בפורום ואשמח לקבל ממכם עצות. אני אחרי החזרת עוברים ויש לי כאבי בטן האם משהיא חוותה כאבי בטן חזקים והיתה בטוחה שהיא צריכה לקבל מחזור אך להפתעתה הודיעה לה שהיא בהריון.אשמח לקבל עידוד אחרי כלכך הרבה כשלונות.

חופית 4

New member
תשובה

היי אשתלוט אני 5 ימים אחר החזרה באותו יום היו לי כאבים בבטן התחתונה. בלעתי כדור ונירגע קצת. מתי עברת את ההחזרה ? מקווה מאוד בשבילך שזה הריון הלוואי. תודה חופית.

מם 1971

New member
אשתלוט היקרה

קודם כל ברוכה הבאה לשהות קצרצרה
הכאבים וסימני המחזור שאת מתארת מוכרים מאוד ויכולים להסתיים הן במחזור והן בהריון. אחד הדברים הראשונים שלמדתי בפורום הזה זה שפשוט אין לדעת עד לתוצאות בדיקת הבטא. התחושות שונות מאישה לאישה וכאבים אצל האחת יכולים להסתיים בהריון בעוד שאצל האחרת הכאבים יכולים להסתיים במחזור. כן יכולה להגיד לך שבפורום "הריון לאחר טיפולים" ישנם הרבה הריונות שהחלו בדיוק כך. מאחלת לך שזה גם המצב אצלך

דנה121

New member
כמה זמן את אחרי החזרה?

האם את בימים הראשונים, או יותר לקראת המחזור? איפה בדיוק הכאבים, בטן תחתונה, כאבים או התכווצויות כמו מחזור? IVF ראשון?

dvoriz

New member
גם אני אחרי החזרה עם כאבים מצטרפת ל

גם אני אחרי החזרה עם כאבים מצטרפת לשאלה. אני בIVF ראשון, מחר בע"ה הבטא, היו לי כאבים חזקים של מחזור מלפני שבוע, והם התחזקו בימים חמישי-שישי, משבת אין כאבים עד היום (בלי עין הרע). ביום שישי עשיתי בדיקה ביתית מהשתן הראשון של הבוקר ויצא שלילי, יש לי סיכוי????? תעודדו אותי אני נורא לחוצה.

אשתלוט

New member
../images/Emo23.gifתודה

אני בימים שלפני בדיקת הדם ביום העשירי להחזרה.הכאבים בבטן התחתונה עליונה, לצערי ivf 14 שלי.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. האם את מתכוונת כאבי בטן כמו לפני וסת? סימני הריון צעיר זהים לסימני טרום וסת, ולכן הכאבים האלה לא מצביעים על שום דבר. אם אלו כאבי גירוי שהתפתחו לקראת בדיקת הדם, הם דוקא יכולים להיות סימן חיובי, כי הריון שנקלט מעורר את הגירוי. מחזיקה לך אצבעות שהפעם זה הריון עגול
נועם

עינת ב6

New member
הי אשתלוט../images/Emo140.gif

קודם כל ברוכה הבאה לשהיה קצרצרה ביותר!!!
מאחלת לך מכל הלב
שהפעם זו הפעם!!! ולשאלה... אחד הכללים הברורים פה בפורום זה שאין כללים...
זאת אומרת הכאב יכול להצביע על הריון ויכול להצביע על מחזור וכך כל סימן אחר... אני רק רוצה לעודד ולומר שכן!!! גם עם כאבים ואפילו אם יש דימומים (גם דימום חזק ולאורך זמן...)את עדיין יכולה להיות בהריון!!!
לי זה קרה וגם לבחורה נוספת שעברה איתי את ההפריה זה קרה והיא (טפו...
טפו...
) כבר בחודש שני!!! אז חמודה לשמור המון על אופטימיות וגם לא יזיק לשתות קצת כי אולי אולי הכאבים מסמנים גירוי של השחלות...
המון המון בהצלחה ואני מחזיקה אצבעות...

אשתלוט

New member
עינת ב6 חמודה

תודה על התשובה את יודעת אולי יש עוד תקוה שאולי יש קליטה, למרות ש14 פעמים היה כשלון כואב ומאוד עצוב. שמחתי לשמוע ממקור ראשון שאצלך למרות כאבי בטן ודימומים יש הריון שיהיה

עינת ב6

New member
הי אשתלוט...-לילה טוב../images/Emo29.gif

הי חמודה... רק בשביל להבהיר ... אמנם נקלטתי אך אני לצערי כבר לא בהריון... אבל שותפתי לתהליך בהחלט ממשיכה להתעגל...
וחוץ מזה אני יודעת שעדיין יש תקווה...
זה כמו כל ההריונות הספונטנים שמשיגים פה - הריונות שהם ממש לא צפוים וכביכול חלקם גם לא יאמנו, ובכל זאת תראי אותם!
ואם הן אז למה לא את???
כן 14 פעם זה המון ואני מצדיעה לך על הכוחות והיכולת,אבל זה רק מראה לי איזו אמא מקסימה את תהיי, ואין לי ספק שאם לעוברים שלך יש אפילו עשירית מהנחישות שלך אז הם כבר יידעו שכדאי להם להשתרש...
שיהיה רק בהצלחה ואני מחזיקה
ומחזיקה
לקבל בשורות טובות ממך!!!

למעלה