כאבים

כאבים

שלום לחברות הפורום, אני בת 26, ויש לי אנדו. לאחרונה התחלתי לנסות לקיים יחסי מין, אבל זה מאד מאד כואב לי. אני לא יודעת אם הכאבים הם בגלל איבוד הבתולים, בגלל לחץ נפשי, בגלל האנדו, או הכל ביחד... איך אפשר לדעת, ומה אפשר לעשות? תודה מראש על תגובותיכן!

shirshir22

New member
היי

מניסיוני, והוא לא מוסמך או משהו כזה, אבל כאבים ביחסים בהחלט יכולים להגרם גם ממתח ולחץ נפשי, ככה שקודם כל את צריכה להחליט עם עצמך שטוב לך עם זה ואת שלמה ובשלה
לגבי האנדו, גם הוא כמובן יכול לגרום לכאבים, האם את על סוג כלשהוא של דיכוי? ואיפה יש לך מוקדים? לי יש מוקדים באיזור האגן ובאיזור הדוגלס ולכן בפוזיציות מסויימות, אכן כואב, וזה גם תלוי בזמן בחודש, ככל שיותר קרוב למחזור ואחרי מחזור יותר כואב, ובאמצע החודש פחות, יחד עם זאת, כשאני על דיכוי הכאב נחלש וברב המקרים נעלם.

מעיין153

New member
אנדונזיה ברוכה הבאה לשהות קצרה

האנדו יכול לגרום לכאבים בזמן קיום יחסים, וגם בגלל לחץ תלכי לייעוץ רוב בנות הפורום ממליצות על סוריאנו לכי תיבדקי ואני מקווה שיהיה בסדר ושהכל יעבור מהר

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אולי תדברי עם רופא הנשים? בטח הוא יאבחן מהיכן הכאבים ולמה וימליץ על המשך בירור/טיפול כזה או אחר. את מאובחנת כאנדואית?

תודה על התגובות

כן, אני מאובחנת כאנדואית, וכן, אני על דיכוי (גלולות). אני כרגע בחו"ל, וכנראה אשאר פה איזושהי תקופה. מישהי יודעת משהו על ללכת לרופא נשים במסגרת ביטוח נסיעות לחו"ל?

ברוכה הבאה

כמו שנאמר אנדו יכול לגרום לכאבים. גם מתח ולחץ יכולים....תנסי להרפות ...תנסי את לשלוט על הקצב ....תנסי להיות מגורה יותר .... יש ג'ל שמסייע ומקל.....ואם למרות זאת עדיין כואב תפני לרפואה הגניקולוגית..... לגבי ביטוח נסיעות תפני לביטוח ותתייעצי איתם ......לדעתי הם מחוייבים לך לבדיקת רופא במידה ויש בעיה.....תבדקי גם בפוליסה שקיבלת דרכם. כשאני שהייתי בחו"ל אומנם הגעתי במצב חרום לניתוח.... אבל הכל אושר לי דרך הביטוח כולל התרופות וכולל בדיקות רופא לפני הטיסה הביתה. בהצלחה ותרגישי טוב

למעלה