כאבים

sheronher

New member
כאבים

חודש וחצי כמעט מאז הניתוח, ממש קשה להאמין שהזמן חלף ככה מהר. חודש וקצת של שקט מכאבים ועכשיו הכל חזר לעצמו שוב. בהתחלה חשבתי שזה כאבים של אחרי ניתוח אבל הם מחמירים עם הזמן,האם הגיוני שהכאבים חזרו? אני סובלת כבר כמה ימים מכאבי בטן וגב תחתון ומעין תחושת זרם קלה ברגליים, מעין דקירות במותניים בעיקר בצד ימין, מעין לחץ חזק ודקירות בצד שמאל באזור החצוצרות, עייפות נוראית..שום משכך כאבים לא עוזר גם כדור אחר שהביאה לי רופאת המשפחה (הכדור נקרא cefo8) אם מישהי מכירה? קושי לישון, התעוררות בלילה לשירותים, ותחושה מאוד מוזרה בגוף... בהתחלה גם חשבתי שאולי קשור בשפעת שהיתה לי שבועיים כמעט (עכשיו נשארו שרידים מעטים אבל אני בסוף, ובעיקר הקול חזר) הגיוני? אולי אחרי הניתוח יש נסיגה?????????? לא יודעת כבר מה לחשוב - מתיש פיזית ונפשית. קצת שקט אני לא יכולה לקבל?

מאוד הגיוני שלמרות

שכבר חודש וחצי את אחרי ניתוח יתכנו עדיין כאבים....שהרי אמרת שהם ראו שם דברים שלא ציפו לראות ...מה שמסביר שהם "חיטטו" לא מעט בגוף....... הגוף שלך עדיין מתאושש......בדר"כ לוקח לגוף שלושה חודשים להתאושש מניתוח......ללא קשר לכך שיש או אין כאבים.... ממליצה לך לדבר שוב אם הרופא על הכאבים המתגברים רק כדי להיות רגועה....זה מה שאני הייתי עושה ......... בנוסף אני מבינה שאת לא על דיכוי.....שמאוד יכול להיות שמשפיע על הגוף......רצוי בהחלט אחרי ניתוח ניקוי להישאר על דיכוי.....דברי אם שיינמן שוב.

sheronher

New member
דיכוי

הבנת לא נכון :)
אני מקבלת גלולות,יסמין, ברצף ללא הפסקה, בינתיים לחצי שנה בלי הפסקות כלל. שוקלת מאוד לקחת את הזריקה,לוקרין, אבל תופעות הלוואי שלו מאוד מלחיצות אותי, גם ככה סובלת מאוד מגלי חום ועצבנות. לא ידעתי שההחלמה מהניתוח לוקחת 3 חודשים. הם ציפו לראות פחות ממה שראו...התגלו בין היתר כליות מחוברות אחת לשניה ששתיהן התחברו להן יחד לאגן השמאלי(שלזה הם לא ציפו בכלל), חצוצרות סתומות (שלא יכלו לדעת עד שלא נכנסות, בעיקר כל עניין מעבר נוזל). הדבר היחיד שציפו לו היו ההדבקויות באזור רצועות נרתיק. אני אדבר עם הרופא טלפונית ואראה מה קורה. תודה על התמיכה, בעיקר הנפשית..הכי עוזר בעולם

הגיוני..

כשבוע וחצי לאחר הניתוח, חזרו לי הכאבים שהיו לפני הניתוח והם החמירו והחמירו והחמירו... אושפזתי לאחר חודש ומשהו מהניתוח, הייתי גם מפתחת חום כל ערב ובהתחלה חשבו שיש זיהום כלשהו כתוצאה מהניתוח ולאחר שהבינו שלא, לקחתי את עצמי לבירור אצצל רופאים פרטיים ותתפלאי לשמוע, מסתבר שלפעמים הניתוח עצמו, יכול להחמיר בעייה קיימת בגוף שכלל לא ידענו עליה ומסתבר שיש לי בעייה אורטופדית + דלקת במעטפת של מפרק ירך ומסתבר שכניראה הניתוח החמיר את הכאבים ואת הבעייה עצמה (כתוצאה מהגז). סובלת כאבי תופת באגן, מפשעה, רגל, בטן תחתונה וכד' והאמת שהעניין עדיין בבירור ועוד לא ברור אם הגורם לכאב זו הבעייה האורטופדית או הדלקת או האנדו'.. שווה לבדוק אצל רופא כללי (פנימי) אם לא קיימת בעייה נוספת שלא קשורה בגיניקולוגיה.. תרגישי טוב ...

מקוה שיש הטבה ../images/Emo24.gif

למרות שלא כל ניתוח מביא עימו הטבה. מקוה שזה לא המקרה שלך אבל חפשי קצת בשרשורים

למעלה