כאבים

כאבים ../images/Emo122.gif

האם קרה לכן שבזמן מגע מיני כלשהו כאב לכן תוך כדי, או בעקבות משהו שעשו לכן או מראש (רגישות יתר או מצב מיוחד כמו מחזור)? בין אם זה היה כאב משמעותי או פעוט, איך הגבתן לכך? האם אתן עוצרות כשלא נעים, או ממשיכות ושותקות? אולי מחכות בסבלנות עד שיעבור, אולי לא נעים. אולי התחשבות שגובלת בפגיעה עצמית? מה אתן עושות אם הגוף שלכן אינו מוכן לחדירה (לא פתוח, לא רטוב, לא רוצה, ולכן גם כואב אולי) והפרטנר שלכן רוצה כבר? האם הפרטנר שלכן קשוב אליכן? האם אתן קשובות אליכן?
נסו שלא להתייחס למה שנכתב כאן כאל שאלון לקוני של כן ולא (כי זו לא מטרתו
). אלא נסו להשתמש בו ובתשובות שתתנו ותקראו, ככלי לריפוי ושיפור המיניות שלכן וחייכן
אוהבת
עונג

נושא חשוב שלא עולה, ותודה שהעלית

זה נושא שמשום מה כל אחת מתמודדת איתו לבד, וחבל, ותודה עונג שהעלת אותו. יש למעשה כל מיני סיטואצות בכאבים ואצל כל אחת זה באופן שונה ואני מציעה כי כל אחת תקרא ותראה כיצד זה מתאים למקרה שלה. כאשר בני זוג מתחלפים ולא משנה באיזה קצב, (לא בן זוג קבוע לכל החיים) אז יש מקרים ולא מעטים - ולא אכנס לסיבות - של כאבים בעת המגע המיני. אני כשמרגישה ולו תחילתו של כאב, מיד מנסה לנווט למצב של אי כאב, כי איני מוכנה לסבול. יחסי מין נועדו להנאה ולא לסבל. המקביל אני מנסה למצוא פתרונות חלופיים כדי שבן הזוג לא יימצא נבוך, וכדי שהוא אפילו לא ירגיש שהוא יוצר בעיה או כאב. יש גברים שתופסים את זה ומבינים,ויש כאלה שברגע שחדרו הם עם אלוהים ולא איתך. לרוב במגע השני או השלישי הכאבים עוברים, ואז לכולם טוב ונעים וזה עבורי הפתרון האידיאלי. אני מצודדת מאד במה שקודם לחדירה, שזה הגורם לגירוי ולהרטבת הנרתיק ולגירוי כל החושים והיצרים. גם אם מדובר בקויקי (חפוז) גם אז אני לא אתן לחדור אלי ליובש כי אני אסבול, ואחר כך ישאר זכר לכאב הרבה זמן. בקיצור: משחק מקדים, תשדורת נכונה תוך כדי, מביאים לכך שכל המצב הלא נעים - לא יהיה. אשמח לשמוע עוד דעות.

S i r i u s

New member
אממ

קרה מספר פעמים בגלל דלקת, ברור שמייד אמרתי לו והפסקנו. יחסי מין הם כמו כל דבר אחר בזוגיות - חייבים לשתף.

ToryMaster

New member
אני אדלג על הלפני אחרונה

ואכנס קצת לטראומה שלי
החבר הראשון, לפני שנה בדיוק. הייתה לו נטייה להיות לא עדין במיוחד (עם הידיים) ולא קשוב או מתחשב במיוחד (בכל פן שהוא). להיפך, הוא מאוד לחץ ומאוד הלחיץ. אני חושבת שהייתי כל כך מפוחדת בקשר איתו, שלא העזתי להתנגד לכלום. היום (שזה שנה אחרי) אני קצת יותר חכמה, עדיין קשה לי עם מגע מסוים (ידיים או לשון מתחת למותניים, נורא מלחיץ), אבל אם משהו מציק לי או מכאיב לי, אני מסוגלת (פחות או יותר) לומר לא, או להתרחק. ולשלב ה"פיתרון": אני חושבת שיש כמה דברים שאני צריכה לעשות: א. להרפות מהאקס (הוא פשוט האקס, אני מעדיפה לא להזכיר שמות). ב. לאפשר לעצמי להיפתח יותר, לאפשר לעצמי להבין שתכל'ס, לא כל הגברים הם כמוהו, ושכרגע יש סביבי בעיקר גברים נפלאים שלא יפגעו בי גם אם אבקש. וזהו, אני חושבת שאני באיזה שהוא סוג של הליך של קבלת הפתרונות האלו

למעלה