כאבים שלא מפסיקים

3VIVI

New member
כאבים שלא מפסיקים

אני בהתקפת כאבים כבר כמה חודשים-מידי פעם יש רגרסייה ושחרור מהם ואני מחכה בכיליון עיניים לזה .ומי לא. לי בנוסף לפיברו =הדאבת המעצבנת, יש את הלופוס ( דלקות ברקמות בעור ובמפרקים )ואני אף פעם לא ידעתי להבחין בניהם. לאחרונה חשבתי על העיניין הנקודות הכואבות . שיחדות את האיבחון בפיברו. לכן כשאני נימצאת על ארבע זוחלת על גחוני אני מאשימה את הפבירו. כל יום כואב בנקודה אחרת .והיום למשל תפוסות חמישה נקודות .אתן יכולות לתאר את הקושי... שאלתי היא -אם הרפואה מודעת למערך 18 נקודות הכאב בגוף ,מדוע אין להם מידע יותר רציני מזה .? הכאב מתרכז ,בשרירים או ברקמות או בגידים? האם הכאב זה דלקת מריכוז כדויות הדם הלבנות או הנוגדנים ,נגד החיידקים או מה?-ממה אנו צריכים להיזהר?.ועוד- ( יודעת שאין תשובה.) שמתי לב שבמזג אויר גשום עם מעלות ירודות גופי דואב ואני עם 3-4 נקודות משותקות. תנור דולק לא עושה לי טוב וכנ'ל מזגן. חצי יום אני מתפקדת בקושי. ולאט לאט יורדת האנרגייה ועד הערב אני מנוטרלת מכל פעילות. אני לא אוהבת לקחת כדורים לשיכוך כי אין כאלה-רק אם הראש כואב נוטלת חצי אופלגין שעוזר . מאחלת לכולם שיחרור וחזרה לחיים הרגילים. עוד שאלה,,אני כבר ארבע שנים עם כל זה (בנוסף יש לי את "הקוליטיס מחלת המעיים- שכרגע מאד פעילה,,).אני שואלת את עצמי מדוע לא התרגלתי או השלמתי עם היותי נכה משותקת וכואבת מתי כן אשלים .?ואשתחרר מהקיטורים ואי היכולת לתפקד כאחת האדם כמו שהיתי פעם. אני לגמרי פסיבית ופסימית-מה שלא היתי פעם. סלחו לי מרגישה שהתנפלתי כך עליכם ומחפשת בדל שביב של תקווה עידוד משהו,, שלכם הקולגה הדואבת ויוי

linar1

New member
ויוי ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifמהיום את לא לבד...

את איתנו ונקווה שנוכל להיות לעזר גם בשעת הכאב וגם לעת שמחה LINAR

IRISEL2

New member
כאבים שלא מפסיקים...

ויוי יקרה, באתר ממליצים מאוד על תוספי תזונה שמשפרים מאוד את המצב כמו: חומצה מלית, מגנזיום, B12,B1 B6 ולאחרונה פרי שגדל בהוואי - נוני - אני קונה אותו מעוזי לפי המלצת נאוה, מנהלת האתר. תוספי תזונה אלה משפרים מאוד את המצב! אל ייאוש! . צריך להאמין ולקוות שעוד יהיה טוב! נכון, המצב קשה מאוד, אני מועמדת לטפול של סינון דם, בינתיים נדחה עקב זהומים בדרכי השתן וסינוסיטיס. אני אופטימית ומשתדלת לקוות לטוב ולהחזיק מעמד, שלא תחשבי שאין לי נפילות, יש ועוד איך, כמו היום ואמש ושלשום,אין יום שאין, כל יום זה מאבק חדש, מלחמה! אני משתדלת להיות חזקה, קשה מאוד אבל יש לנו ברירה, אני מאמינה שלא רחוק היום ויבוא קץ לכאבים - בעיקר אצלי כאבי שרירים! קשה לי לשלוט על השרירים, ותוספי המזון בעיקר "נוני" וחומצה מלית+מגנזיום עוזר. אל תהיה פסמית, תחשבי חיובי! אסור להשלים עם המצב. נכון גם אצלי כשקר, אני סובלת יותר, אני חייה על 2 תנורים! ויש לי עוד הרבה בעיות... אולי תתחילי לקחת את הנוני...תנסי...מה יש להפסיד. יש בנוזל וכדורים. אני לוקחת את שניהם! אני מעדיפה כדור, כי זה יותר קל , נוזל את צריכה להחזיק במקרר לאחר פתיחה, וכדורים זה HANDY. חיזקי ואימצי, המון בריאות טובה, איריסל'.

IRISEL2

New member
ויוי אם תרצי את הטלפון של עוזי...

שמביא עד לבית את הנוני, אשלח לך. איריסל'.

linar1

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gifויוי

בנוסף למה שכתבה איריס ואני מאוד מזוהה עם דבריה לגבי נוני וחומצה מלית, שגם לי מאוד עוזרים. הוסיף עוד כמה דברים: קומפלקס B, אומגה-3, מגנזיאום. כמו כן, יש טיפולים כגון, דיקור והידרותרפיה ,אשר תרמו לי אישית לתהליך שיקום משמעותי שלא ידעתי מאז פרוץ המחלה, לפני כמה שנים. תקראי בעמוד זה, מה שכתבה יפית לגבי רפואה משלימה וגם בקישורים ומאמרים של פורום תמצאי רעיונות אך להקל על החיים עם "החברה הלא רצויה" שיהיה לך יום טוב וללא כאבים.
LINAR

yamit23

New member
ויוי - אני זוכרת נכון../images/Emo35.gif../images/Emo24.gif

כבר היית עימנו ממש בימים הראשונים של הפורום? מצטערת לשמוע שאת עוברת עכשיו ימים לא קלים. לא יפה מצידי, אבל תמיד אני שמחה לפגוש חברים ותיקים. תקראי מה שכתבתי לקפה ועשן, אולי זה יעלה לך רעיון לעוד משהו שיעזור לך. לגבי תחושת הנכות והקיטורים, אני חוששת שתמיד כשיש החמרה זה יצוץ, אבל העוצמות יכולות להיות מאוד שונות. זוהי תגובה טבעית וחלק מתהליך האבל על מה שהיינו, ואולי כבר לא נהיה. מה שעזר לי ולרבים אחרים בתחום הזה הוא פניה לטיפול, שמטרתו לסייע לנו לעבד את השינוי הזה, ולמצוא את השליטה על חיינו עם כל המגבלות. גם השתתפות בקבוצות תמיכה - מקוונות, כמו הפורום הזה, או רגילות, כפי שמארגנת עמותת אס"ף, עשויות מאוד לסייע.
, ושיהיו לך הרבה ימי
נטולי כאבים, ימית.

3VIVI

New member
היי שוב \ותודה לכן../images/Emo140.gif

תודה על התמיכה בנות , קראתי את כל ההתכתבות שלכן בפורום ואני מודעת שזה מיוחד פורום מקסים ותומך. תודה ימית על התשובה החמה, אני בהחלט צריכה שליטה מחודשת על חיי ובזה חייבת לקבל החלטה חיובית לעשייה מידית. וכן תודה מיוחדת לאיריסאל ולינר כל הטיפולים שהזכרתן מצויינים ופעם עברתי הכל חוץ מדיקור סיני. בקשר לנוני ניסתי פעם אומגה 3 מגנזיום וכו'. מקווה שהתמיכה והעידוד השליטה והאופטימיות יחזרו אליי במהרה. בריאות שלמה שלכם ויוי שבהחלט היתה לפני המון זמן ומידי פעם מציצה וכעת שוב משתתפת

dorgad

New member
ויוי, אני רואה שכבר התייחסו לחלק

מהנושאים שהעלית בהודעתך, אז אתייחס לעניין 18 נקודות הטריגר. הן בהחלט מוכרות לרופאים, ויש בנושא חומר לא מבוטל - תוכלי למצוא בקישורים כאן ובפום המקביל, וגם באתר של עמותת אס"ף. הכאבים בדאבת הם בעיקר בשרירים, אבל אינם נובעים מדלקות, ובנוסף - מנגנון הכאב די דפוק אצל הפיברואים. אני לא בקיאה מספיק בענייני לופוס, כך שאני לא יכולה להתייחס לחפיפה או השקה בתחום הכאבים בשתי התסמונות, אבל גם כאבי הדאבת כשלעצמם יכולים להטריף, במיוחד כשיש התקפים של התגברות הכאבים. חבל שאת כל-כך סובלת ולא נעזרת בטיפול תרופתי. אני לא חושבת שצריך לסבול עד כדי כך ולהימנע מתרופות - קונבנציונליות או אחרות. למה את מתכוונת ב"נקודות משותקות"? ולמה התכוונת ב"נכה ומשותקת"? אני שואלת משום שנאמר לי ע"י רופאים שאין חשש שהתסמונת, כלומר הפיברומיאלגיה, תתדרדר עד כדי שיתוק, וכעת אני מודאגת בשל הדברים שכתבת... דור

למעלה