כאבים קדם מחזור

angel202

New member
כאבים קדם מחזור

שלום לכולם הפסקתי עם שימוש בגלולות לאחר 7 שנים וכעת במחזור השני חזרו לי כאבי המחזור שהיו לי טרם לקיחת הגלולות כאבים נואיים המפריעים לתפקוד יומיומי כאבי רגלים כאבי בטן התעלפויות הקאות נוראי החלטתי לנות להתעניין ברפואה משלימה וראיתי שיש מאכלים ממולצים לאיזון הגוף אז ראשית אשחמ לקבל חוות דעת מנסיונכם ומדיעתכם אודות טיפול ממולץ ומאכלים/כדורים/תרכיזים שיכולים לעזור בנוסף, אשמח לקבל את הסברכם אודות ההבדל בין נטורופטיה להומופטיה ברכה, טל

ykliger07

New member
שמעתי על

נשים שלוקחות שמן נר הלילה בזמן המחזור וזה אמור להקל על הכאבים. כדאי לבדוק את הנושא

כאבי וסת

לפי הפילוסופיה של הרפואה הסינית כאבים חזקים נובעים מתקיעות בדם. ניתן להמשיל את המצב לאבן הנזרקת לנהר ויוצרת חסימ, כמו בסכר נוצר מיקווה מצד אחד וחוסר/יובש בצד השני. הטיפול מתחלק לשני ענפים עיקרים: האחד טיפול בחסימה עצמה (הגורמת לכאבים ולסמפטומים) והשני טיפול בגורם להיווצרוצ החסימה. לפי חומרת המצב המטפל יחליט על איזה מהענפים ינתן דגש ראשון. הטיפול המומלץ לפי ניסיוני הוא שילוב של צמחי מרפא עם דיקור ואו טווינא (פיזיוטרפיה סינית). אם את מעונינת אשמח להפנותך למטפל באזור מגורייך גיא קורן מטפל ברפואה סינית קליניקה DAO פתרונות בריאות ברפואה סינית

angel202

New member
אשמח לקבל פרטים

אני כרגע מתלבטת בין מספר סוגי טיפול בנושא אני גרה באזור הוד השרון-מרכז המון תודה עךל העזרה

מאכלים מומלצים

לרפואה המשלימה יש מגוון של פתרונות לבריאות טובה ואני בטוח שתקבלי כאן מספר המלצות לתחומים שונים שיכולים להוות עזרה. ולמי שירצה יש היום (חמישי) בערב הרצאה\שיחה על בריאות בעזרת השלמות תזונה בבית פרטי באיזור השרון. פרטים במסרים

נטורופתיה והומאופתיה.

נטורופתיה היא גישה שטוענת שהגוף יודע לרפא את עצמו, ואנחנו רק צריכים לאפשר לו את זה (או לפחות להפסיק להפריע לו). האמצעים הם תזונה, תוספי מזון, צמחי מרפא, טיפולי מגע, ועוד שילובים שונים של יטות שתומכות בגישה הזו. הומאופתיה עובדת באמצעות "רמדי", בגישה של "דומה בדומה ירפא". הרמדי זה בעצם דילול אנרגטי שמשפיע על פעילות הגוף. ישנם מזונות שאפשר להמליץ עליהם, אבל כדאי לבחון באופן פרטני את התזונה שלך, ואת המכלול השלם של ה"גוף- נפש- רוח", ומשם להמשיך לטיפול שמתאים לך באופן אישי. יתכן ומדובר בחסרים, ויתכן שהגוף פשוט מנסה לאזן את עצמו, עקב הפסקת הגלולות שיצרו איזון מדומה, ולכן התופעות האלה מופיעות.

למעלה