כאבים פיזיים

sdsdsd45

New member
כאבים פיזיים

בידיוק הרגע הפסקתי באמצע סימולציה בגלל כאבים פיזיים בצוואר. במהלך סימולציות הצוואר מתחיל לכאוב, הכתפיים, אני מתחיל להתמתח כל שניה... אז שתי שאלות: מה עושים עם הכאב הפיזי (כאבי צוואר נוראיים שגרמו לי להפסיק סימולציה באמצע)? איך יושבים בשקט ובריכוז במשך שלוש שעות ועשרים דקות?

johngalt2

New member
כאבי הצוואר נגרמים

משום שאתה מאוד מתוח... הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לנשום עמוק, להרפות את עצמך לגמרי, ולעשות את הסימולציה, וגם את המבחן, באיזי - תאמין לי שלא כל העולם תלוי במבחן הספציפי שתעה, ובטח שלא בסימולציה
.

johngalt2

New member
כאבי הצוואר נגרמים

משום שאתה מאוד מתוח... הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לנשום עמוק, להרפות את עצמך לגמרי, ולעשות את הסימולציה, וגם את המבחן, באיזי - תאמין לי שלא כל העולם תלוי במבחן הספציפי שתעשה, ובטח שלא בסימולציה
.

sdsdsd45

New member
אני לא כ"כ חושב שזה נגרם מלחץ

לפחות לא במקרה שלי... אני תלמיד תיכון ולא הצבתי לעצמי שום מטרה ספציפית חוץ מהרצון לקבל כמה שיותר... בכל מקרה אני אקח לתשומת ליבי את הערתכם, אנסה להרגע, ויום לפני הפסיכו' כבר תיכננתי לעצמי יום כיף. וזה בעיקר פיזי. זה לשבת במשך שלוש שעות ועשרים דקות עם הראש נטוי כלפי מטה, וזהו לדעתי הסיבה. יש איזשהי דרך להתמודד עם זה?

johngalt2

New member
זה באמת כן...

אני יודע את זה כי אני מנגן בפסנתר, ופעם, הייתי ממש לחוץ כל פעם שקראתי תווים תוך כדי נגינה, ועכשיו, כאשר אני פחות לחוץ, זה נעלם לי לגמרי. חוץ מזה זה דבר ידוע - לחץ גורם לכאבים בשרירים, אפילו אם אתה לא מודע אליו. זה פחות עניין של יום כיף לפני הפסיכו, למרות שגם זה טוב, ויותר עניין של "פשוט" להיות קול בזמן הבחינה... תאמין לי, זה אפשרי.

Musi© Gi®l

New member
אני יודעת שזה מתוך לחץ

כי זה היה ממש ניכר אצלי כשלמדתי ונבחנתי בפסיכומטרי הראשון שלי. עד כדי כך, שכשעשיתי את הבחינה פשוט לא יכולתי לסיים אותה באופן נורמלי- מהכאבים. כל הצוואר שלי היה תפוס ברמות מטורפות. בגלל שגרת הלימוד המטורפת, וכל הלחץ הזה. איכשהו כשאתה ממש מתרכז ומוריד את הראש כזה, וממהר כי הזמן מוגבל, אתה יוצא עם כאבים
אם באים יותר רגוע, פחות שוקעים בטירוף של הבחינה, הגוף רפוי יותר ואז אין את הכאב המציק הזה.

למעלה