כאבים מאתמול

andush81

New member
כאבים מאתמול

היי בנות! המחזור שלי הסתיים לפני יומיים ואני עם כאבים מאז שלא עוזביםא ותי. אני מרגישה התכווצויות וסחרחורות שלא עוזבים אותי, אני חייבת להיות בעבודה כי אין מי שיחליף אותי מהיום להיום... אתמול רציתי ללכת למיון כי שלוש שעות אני התקפלתי במיטה כמו אגוז קטן לא מוצאת תנוחה, בוכה, צורחת מכאב, רוצה לנשום וכואב לי, רוצה לישון ולא מוצאת את עצמי... היה לי נורא כואב וקשה, בסוף מצאתי תנוחה שאיכשהו הצלחתי להירגע ולישון בלי לזוז כל הלילה, היה לי קשה כי התעוררתי המון פעמים מכאבים אבל הכרחתי את עצמי לחזור לישון . היום קמתי עם אותו כאב ממושך , אפילו לכתוב קשה לי, אני לא יכולה יותר בא לי למות .... הקדמתי את התור שלי לייעוץ במקום ב 22 ליום רביעי הקרוב. כואב לי כל כך.............

זואילי

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

טוב שהקדמת את התור. תחזיקי מעמד

andush81

New member
../images/Emo10.gif

הכאבים מתגברים.... ביקשתי מחר ומחרתיים יום מחלה והם אישרו לי. היום אין מי שחליף אותי כך שזה בעיה, אבל במקום שאשאר עד שש הם אישרו לי עד 4.... הכאב הגיע לכליה הימנית, יש לי אנדומטריוזיס בשחלה הימנית 4 ס"מ... אני מרגישה שמשהו לא טוב שם ברחם, משהו רע קורה... אני מרגישה.... את חושבת שעם זה מקרה דחוף הם ינתחו אותי יום למחרת? כי אני לא יכולה לחכות עם הכאבים האלה יותר מדי ימים.... הלוואי שהרופא ייקח ממני את הכאב הזה.... כואב לי....

זואילי

New member
מסכנונת, כמה נורא

תמיד עדיף ניתוח אלקטיבי על חירום... אין לדעת מה יגידו לך שם. יכול להיות שגם יגידו לך להתחיל עם דיכוי של לוקרין ויתאמו תור לניתוח בהמשך. רק כשתהיי שם, תהיי חכמה יותר. בינתיים אין ברירה אלא לקחת משכך כאבים חזק שמותר לך ולחכות להגיע הבייתה ולהכנס למיטה.

כמה שאלות

האם היו הקאות או בחילות ....? כתבת שיש לך מוקד בצד ימין והכאבים בצד ימין.....לא רופאה אבל זה נשמע כמו שהציסטה התפוצצה...(מנסיון של שתי ציסטות שהתצפוצצו)..לדעתי כדאי מאוד להגיע למיון תה"ש בלבד.....לעדכן שיש לך אנדו' ..... ולבקש שיערבו את דר' סוריאנו. במידה ופנית למיון וזה מקרה חירום הם ינתחו אותך כבר היום..... בגלל זה אני אומרת שאם את מגיעה שיערבו את סוריאנו..... אני לא הייתי מחכה עד יום רביעי אני הייתי כבר אתמול במיון.... תרגישי טוב

andush81

New member
תודה על ההמלצה

שאלך היום למיון של תה"ש? אני חושבת באמת לעשות את זה.. אני הולכת לדיקור סיני כי קבעתי תור עוד מזמן ואני די מקווה שתעזור לי להפחית את הכאב לנסבל. אחריה אסע ישר לתה"ש, אני מקווה שהציסטה לא התפוצצה כי זה נשמע די רע.... אני פוחדת... תודה על ההמלצה החמה. שולחת חיבוק חם, אנדוש.

galim29

New member
אנדוש - לגבי הדיקור

זה גם יכול להרגע את המצב כשלא מבינים באנדו. אני עשיתי דיקור שרק החריף לי את הכאבים וגם ככה יש בדרך כלל ריאקציה של הכאבים אלחרי טיפול אלטרנטיבי. לא חושבת שכדאי לך לעשות אלא ללכת למיון תל השומר ולטפל בזה. רק תתעקשי שיערבו את סוריאנו.

andush81

New member
גלים

אתמול בסוף לא הייתי אצל המדקרת שלי. הייתי אצל הרופא פוריות שלי והוא עשה לי אולטרסאונד כדי לראות מאיפה הכאבים שלי. הוא ראה ציסטה של 6.5 ס"מ ענקית!! הוא אמר שחייבים להוציא אותה עם זה ממש כואב, אבל בגלל שאני קבעתי תור בתל השומר למחר אני לא יכולה ללכת אליו (לא שאני רוצה... פשוט הכאבים בלתי נסבלים) הלחץ ברחם שיש לי הוא אין סופי וקשה לי לתאר אותו במילים. מי שאין לה את זה לא יודעת עד כמה כואב... הבעיה היא שזה לא רק ברחם, בגלל הגודל שלו הגדול הוא מפעיל לחץ גם בכליה הימנית שלי וכל האיזור .... אפילו הגב כואב שלי נורא... הוא אמר לי שמה שהוא ממליץ לי זה ללכת למיון להוציא את הציסטה, אבל אני רוצה לחכות לתה"ש והם לא מסכימים לקבל אותיאלה רק מחר מתי שנקבע לי התור. אני מתה מכאבים..... גם הבנתי שמחר גם עם יחליטו לנתח אותי זה בטח יהיה רק יום ראשון והיא אמרה לי שאי אפשר לבקש רופא, רק מי שב"תורנות". אני מוכנה ללכת פרטי לסוריאנו... רק שהוא ינתח אותי ולא אחר. ושזה יהיה כבר מחר!! טוב, אני יודעת שזה לא יהיה מחר... הרופא בנתיים נתן לי אתמול ללכת לאחות לקבל זריקה של וולטרן בטוסיק, האמת שזה עזר מאודדדד אני ישנתי רוב הלילה. התעוררתי ב 4 לפנות בוקר עם הכאב הלא נעים הזה שרק החמיר עם הזמן... לא התגעגעתי אליו בכלל... בנתיים אני בבית היום ומחר ביום מחלה. קשה לי לשבת, לשכב, לזוז.... אפילו לנשום כואב לי... נקווה שהיום יעבור לי מהר יחסית .. אנדוש.

galim29

New member
אנדוש../images/Emo4.gif

אל תשאלי אף אחד פשוט תסעי למיון נשים בתל השומר ותתאשפזי. תגידי שיש חשד לאנדומטריוזיס וציסטה ושיעדכנו את סוריאנו. מגיע לך להגיע לאיזה בית חוחלים שאת רוצה. אל תחכי. שמעת פה מלא מעט בנות (במיוחד ז'ק שמבינה ועברה סיטים על האנדו שלה) שאת צריכה לרוץ למיון כבר שלשום. אתכולה לגרום לעצמך נזק ואם הכליות מעורבות אז בכלל לא ממליצה לחכות. לא יודעת עוד איך להגיד לך את זה בצורה שתלחיץ אותך ותטוסי לבית החולים. עזבי ימי מחלה וזריקות וולטרן. שלא תגמרי בסוף עם סטומה בכליות. את מחכה לשווא.

תיקון

סטומה = מעיים ....כליות זה ניקוזים והכנסת סטנד....תלוי בחומרה עכשיו אנדוש ציסטה של 6.5 זה מאוד גדול....ועלול להתפוצץ....ואז הכאבים הרבה יותר כואבים ממה שאת חשה עכשיו... כמו שאמרה גלים להגיע למיון תה"ש עכשיו ולא לחכות למחר.....סוריאנו עובד בתה"ש וצריך לדאוג שיעדכנו אותו..... רוצה פרטי תתקשרי אליו עכשיו.......לסוריאנו......למה לחכות ולסבול..... את מקווה שזה יעבור ....לא זה לא יעבור ...הציסטה לא תעלם....היא רק תמשיך ללחוץ ולהכאיב עד שימאס לה ואז ניתוח חירום הוא בלתי נמנע. לכי למיון או שתתקשרי עכשיו לסוריאנו .

galim29

New member
אופס../images/Emo9.gif

זכרתי את מישמש עם סטומה ויש לה מוקדש בכליות אבל גם במעיים אז תודה על התיקון...
אבל לא ממעיטה בחוחומרת הנושא ושהיא חייבת ללכת למיון דחוף

למישמש לא היה סטומה

היה לה סטנד....לגברת גרגמל מהצפון היה סטומה. חומרת המצב מחייב רופא עכשיו...מסכימה.

galim29

New member
../images/Emo3.gif נו, מה את מדייקת לי בקטנות פה?

לגברת גרגמל מהצפון היה בית חרושת לשקיות החלפה לסטומה... מה שלומה באמת?

למיון בזה הרגע!!!!!

מה עוד צריך לקרות כדי שתביני מה את צריכה לעשות??? ציסטה בכזה גודל היא ממש אבל, ממש לא משחק ואל תחכי למחר, תלכי למיון בתה"ש עכשיו!!!!

כמו שכתבה גלים

לפעמים יכול הדיקור להחמיר מצב קיים.....גם לי זה קרה בעבר... גם אני חושבת שכדאי לבטל את הדיקור .....תתיעצי עם המדקר..... בכל אופן ללכת לדעתי כבר למיון.....מקווה שזה רק קילקול קיבה ...אבל כמו שאמרתי עשרות פעמים עם אנדו לא משחקים ורצוי לשמוע שהכל תקין מאשר למשוך ... תרגישי טוב

galim29

New member
ז'ק צודקת../images/Emo26.gif

אם אלו רמות כאבים כאלו לא לחכות עד יום רביעי וללכת למיון נשים בתל השומר ולהגיד שיערבו את סוריאנו. את מחכה ומתענה כבר יותר מדי זמן לטעמי...

למעלה