כאבים...כאבים...כאבים

קריןעדי

New member
כאבים...כאבים...כאבים

היי בנות, כרגיל אני מתה מכאבים...מטפסת על הקירות...לא יכולה להמשיך ככה...לא רוצה להמשיך ככה ושום דבר לא עוזר... ההורים שלי לוחצים עליי ללכת ולנסות רפואה אלטרנטיבית שאולי תהקל על הכאב ?! מישהי ניסתה טיפולים אלטרניבים ? אם כן, אזה טיפולים והאם זה עזר ?! אני פשוט מיואשת, לא מתפקדת וסליחה שכל פעם שאני כותבת אני מקטרת ! בעוד שבועיים אהיה בת 38, נראת פחות לפי מה שכולם אומרים אבל מרגישה כמו בת 80
מאחלת לכולן יום טוב, שבוע טוב (נטול כאבים)

זואילי

New member
קחי בחשבון שגם רפואה משלימה

עובדת על כל אחת מאיתנו אחרת. אז כדאי להנמיך ציפיות אבל עדיין לקוות לטוב. אני ניסיתי דיקור שמאוד עזר לי להקלה על סימפטומים. זה ממש לא היה תחליף למשככים כשהיה בהם צורך. מה עם דיכוי? את על משהו? מה עם ביקורת אצל רופא אנדו?

קריןעדי

New member
תשובה

היי בתחילת הדרך הייתי מטופלת של סוריאנו בפרטי ואחר כך במרפאה בתל השומר. כבר עברתי ניתוח והייתי בדיכוי תקופה ארוכה עד שכבר לא יכלתי לסבול את התופעות לוואי שהיו מאוד חזקות אצלי והחמירו עם הזמן. אני לוקחת משככים כי אין ברירה אבל מחפשת משהו להקל על הכאב התמידי (שהיה גם כשהייתי בדיכוי) ! תודה על תשובתך אשמח לשמוע עוד דעות

זהבה240

New member
רפואה משלימה וכאבים

אני מאוד ממליצה על המטפל שלי. שמו ד"ר ראובן ברק (רופא כירורג במקצועו) הוא מטפל ברפואה סינית, ואחד מתחומי המומחיות העיקריים שלו ברפואה סינית הוא רפואת נשים. הוא רופא במקצועו ומבין גם באנדו'. ממליצה בחום שתנסי אותו. בכל מקרה הוא מאוד ישר והגון , אם הוא חושב שהוא לא יכול לעזור אז הוא אומר זאת. זהבה

קריןעדי

New member
אפשר פרטים ?

שלום, רציתי לדעת באזו שיטה הוא מטפל (דיקור, שיאצו או אחר). איפה הוא מקבל ? אפשר גם מספר טל ? תודה

זהבה240

New member
ד"ר ראובן ברק

הוא מקבל בתל אביב ברחוב מוהליבר 49 (ליד נחלת בנימין). הרפואה הסינית המסורתית עוסקת בדיקור ובמתן צמחי מרפא (אם יש צורך). מספר הטלפון לקביעת תורים (הוא עובד בימי א', ג', ה') הוא: 03-6291367. תביאי לו גם מכתבים רפואיים/אולטרסאונד וכו' אולי הוא ירצה לראות. הוא הרי רופא בהכשרתו. בהצלחה, זהבה

navaco

New member
הומיאופתיה לטיפול בכאבים

קרין שלום, אני ממליצה לך לנסות טיפול הומיאופתי. אני סבלתי מכאבים חזקים בזמן מחזור, בעיקר לאחר IVF, וטיפול הומיאופתי עשה פלאים, מה ששום משכך כאבים לא עשה! לאחר כמה שעות היתה הקלה משמעותית בכאבים ויום לאחר מכן הם פסקו. ההומיאופתית שטופלתי אצלה היא נועה גלמן, טל' 054-6249282

למעלה