כאבים חזקים

josephbs

New member
כאבים חזקים

שמי חיה ולפני כ 10 חודשים התחילו אצלי באופן פתאומי כאבים חזקים משיפולי הבטן ועד פי הטבעת. הכאבים היו נעלמים בשכיבה. עברתי סידרת בדיקות - אורולגיה, נשים, גסטרו, בדיקות דם, שתן, צילומים, CT , US , קולונוסקופיה, MRI של עמוד השדרה , כירורגיה, אורטופדיה של עמוד שידרה. ב US של המפשעה התגלה בקע קטן (2 ס"מ) ונשלחתי לניתוח. המנתח אמר במפורש שהוא לא מבטיח שיעלמו לי הכאבים. לפני כ 3 שבועות נותחתי לתיקון הבקע ומאז הכאבים התחזקו, כאמור משיפולי הבטן התחתונה ועד לפי הטבעת. עכשיו הכאבים באים בגלים עם הקרנת חום לעבר רגל שמאל ומופיעים גם בשכיבה. בבדיקת MRI מצויין "בלטי דיסק L4-5 ו L5-S1 ללא לחץ משמעותי על השק הדוראלי או הנוירופוראמינות". הכאבים בלתי נסבלים ואני מבקשת עזרה.

כאבי מפשעה

מקור הכאב יכול להיות באברי הבטן והאגן, עמוד השדרה, מפרק הירך ומפרק סקרואיליאק. עברת ברור מקיף, אך מנסיוני לרוב בדיקת רופא מנוסה תתרום לאבחנה יותר מכל הבדיקות. בדיקות צריכות לאשר או לשלול אבחנה של רופא ולא לשמש כאמצעי חיפוש.

josephbs

New member
כאבים חזקים

כנראה שלא כתבתי מספיק ברור, כל הבדיקות שביצעתי היו לאחר שרופאת משפחה בדקה אותי, שלחה אותי לרופא נשים שבדק אותי, שלח אותי לרופא אורולוגיה כללית שבדק אותי, שלח אותי לרופא אורולוגיה המתמחה בדרכי השתן, שלח אותי לרופא גסטרולוגיה שבדק אותי, שלח אותי לרופא אורטופד עמוד שדרה, ששלח אותי לרופא כירורג. כאמור כל רופא מומחה בדק אותי, שלח אותי לבצע בדיקות, חזרתי אליו עם הבדיקות, שלל את הכאבים בקשר לתחום שלו והוא שלח אותי לרופא בתחום אחר וכך מומחה אחד שלח אותי למומחה שני וכך הלאה. אשמח מאד מאד להפגש עם עוד רופא מנוסה כפי שאתה מציין אך מי הוא?? אנא עזרו לי. אני סובלת כבר 10 חודשים ומיואשת מכל המומחיות והנסיון.

למעלה