כאבים חזקים ומפחידים

ליברה*

New member
כאבים חזקים ומפחידים

שלום לכולם, קראתי את כל תגובותיכם לכניסה המחודשת שלי. אני מודה לכם. אני מקווה שליאור צודק ואכן החזרה שלי לפורום תשפיע באישזהו אופן חיובי על ועל רחמי. בינתיים יש לי בעיה דחופה, מיידית ממש. התחלתי לקחת פרמריל ביום חמישי. ההשפעות הן לא נעימות, בעיקר מבחינה נפשית. אבל הלילה התחילו גם כאבי רחם חזקים עוצרי נשימה. דומים להתכווצויות שאחרי הפלה אך לא דומים לכאבי מחזור. הצלחתי להגיע לעבודה אך הכאבים ממשיכים ואני לחוצה ומבוהלת. הרופא שלי יהיה בקליניקה רק בעוד כמה שעות. אנא, האם מישהי מכירה את התופעה? האם זו תוצאה של הפרמריל? האם הידבקויות ברחם עושות כאלו כאבים חזקים? מה קורה לי, לעזזאל? למותר לציין שהמחזור איננו. תודה

אושרת@@

New member
לדעתי,,,וכמובן שהיא לא נחשבת הרבה

הכי טוב שתחכי לרופא שלך,,,, בגלל שלא קיבלת כמה חודשים (לא טעיתי נכון?) אולי את אוטוטו צריכה לקבל והכאבים הם בגלל זה,, אולי אולי תרגישי טוב

ליברה*

New member
ליאור צדק - ובגדול! ../images/Emo127.gif

החזרה לפורום הביאה את המחזור, ובגלל זה היו הכאבים החזקים. הפחדים והטירוף שעברו עלי בימים האחרונים הם כנראה כתוצאה מקוקטייל האסטרוגנים ופרוגסטרונים ושאר מרעין בישין שלקחתי (ומה היינו עושות בלעדיהן...). הייתי צריכה לחזור לפורום כבר לפני חודש
ואז המחזור היה אולי מגיע בלי כדורים... איזו הקלה. אני תשושה ומסוממת (מקוטלי כאבים) מדי בשביל לשמוח, אבל מגיע לי מזל טוב. אחרי שנת לילה טובה יהיה לי כוח לשמוח מחר, ולחזור למכון הפוריות הטוב והישן שלי. עכשיו אני מוכנה להריון חדש.

עמית@

New member
בהחלט מגיע מזל טוב.

לפעמים אין כמו מחזור (ולפעמים לא
) בהצלחה ליברה- תרגישי טוב

יעל@

New member
ליברה ../images/Emo13.gif

טוב לשמוע שזה הוסת ולא משהו אחר. אז בהחלט מזל טוב לבואה של הוסת. ובהצלחה בטיפול הקרב ובא. יעל

באמת מגיע לך - מזל טוב

תשמחי על ההתנקות של הרחם לקראת ההתחדשות שלו לקלוט הריון חדש ובריא. בהצלחה גדולה

יפעתי&

New member
ליברה יקרה ../images/Emo23.gif

שהחזרה שלך אלינו תהיה קצרצרה הפעם ושהיום הראשון של המחזור הזה יהיה היום הראשון של ההריון הבא מחזיקה אצבעות מכל ה

נוג

New member
ליברה, מחזיקה לך חזק אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

הי, מצרפת משאלה
שהיום האחרון למחזור הוא היום הראשון להריון.
נוג

מיכל ק-ש

New member
ליברה

טוב לדעת שהכל בסדר. הפחדת אותי אתמול. אכן מגיע לך מזל טוב ראשוני. הלוואי שהוא מקדים את המזל טוב של הבטא והכי חשוב, את ה-מזל טוב של אחרי הלידה.

מסכימה ../images/Emo45.gif

שעכשיו, אחרי שהמכשושה הואילה בטובה להגיע, היא תעשה סדר בבלאגן ותכין את המקום להריון חדש. תשני טוב ותחזרי לחתור איתנו.
מרב

ליברה*

New member
../images/Emo51.gif על העידוד אני מרגישה הרבה

יותר טוב. כל פעם אני שוכחת מחדש שחלק מהקושי הרגשי-נפשי-פיזי שאנו עוברות הוא גם תופעת לוואי של כל ההורמונים שאנו מקבלות במסגרת הטיפולים. זה גורם לפעמים לחוסר איזון רגשי, לרגישות יתר-יתר ואצלי לפחות, גם להטרפת השכל ולמחשבות קשות ופחדים. ואז כשהמערכת מסתדרת פתאום הכל עובר בבת אחת. חוסר השפיות היה זמני בלבד. מחר אני מתחילה מחזור טיפולים חדש בשעה טובה. ובזאת, באופן רשמי, מעשי ובכל מובן אחר אני חוזרת למעגל החותרות במשנה מרץ.

ליברה*

New member
תודה, מותק. מה שלומך?

חשבתי עליך בזמן הזה. מה המצב איתך? איפה את עומדת בענייני הטיפולים?

אין לי עדיין בשורות טובות

חותרים הלאה. יש ימים טובים יותר, ויש גם ימים טובים פחות. הגוף שלי התאושש מהר מאוד, אולי מהר מדיי?, הנפש והלב לא עומדים איתו באותו הקצב. ולפעמים נדמה שנגמר הכוח וכלו מאגרי האנרגיות. אני לא כל כך מפרטת מעל דפי הפורום את מהלך הטיפולים ותוצאותיהם, זו הדרך שלי להתמודד עם הדברים הפעם. אני מקווה שהחיובי יגיע בקרוב ואז אוכל לשתף את כולם בשמחתי. כרגע, אני נעה בין ימי אופטימיות לימים פסימיים יותר. הרופא שלי כל כך מאמין בי שיהיה לי ממש לא נעים לאכזב אותו הפעם
. תודה על ההתעניינות. אם את באה למפגש ביום שישי אז נתראה. זוהרה

למעלה