כאבים וסימבלתה

דורבר24

New member
כאבים וסימבלתה

הי לכולן,
אני רואה שיש שקט לאחרונה...
אולי בגלל שכולן סובלות מהקור כמוני?
אני לוקחת סימבלתה כבר מספר חודשים והיתה הטבה .
אבל הכאבים שוב חזרו חזק ושוב הרגשה של שריפה וקפאון , זה יכול להיות עם הסימבלתה?

כן, לצערנו זה יכול להיות.

הסימבלתה רק מעלה את סף הכאב - כלומר שפחות כואב לך מכל גירוי הכי קטן, אבל לא מעלימה אותו לגמרי.
&nbsp
ואישית לא סובלת מהקור אבל כרגע בהתקף תשישות מזוויע שרק התעצם מנוכחותו של (עוד) עכבר בדירתי, פעם חמישית בשנים האחרונות ולילה ללא שינה שבא בעקבותיו (כי כששומעים עכבר שלכוד במרפסת השירות שליד החדר שלך מגרד כל הלילה את הדלת, קצת קשה לישון).

דורבר24

New member
את מזכירה לי נשכחות

מספר שנים גרנו בבית פרטי וזה היה ממש סיוט הקטע של העכברים, לא משנה כמה אמצעי הגנה, רשתות, דלת רשת הם הצליחו לחדור והכי הפחידו העכברים הגדולים כי הילדים שלי היו קטנים תינוקת, ילדה בת שנה וילד בן 6 כל הזמן הייתי בהיסטריה....
לבסוף עשיתי בדיקה יסודית בבית וגילתי דרך איפה הם נכנסים, היה פתח בן הארון מטבח לבין הקיר שהקבלן לא סגר, תבדקי טוב אצלך מאיפה הם נכנסים

זהו, חושבת שגילינו

היו לנו חורים בקיר שמאחורי הארונות במטבח. הקיר הזה משותף לנו ולחדר המדרגות ושם המדביר גילה גללים של... חולדה!
אז אצלנו בבית לא היו גללים של חולדה, רק של עכבר (ייתכן שהחורים לא היו מספיק גדולים בשבילה. תודה לאל!), אבל הבאנו את הבעל הבית במיוחד אתמול בבוקר להזיז את כל הארונות ולסתום את כל החורים מאחוריהם.
המון המון בלגן, אבל היום ניקינו הכל (וגם עשינו מלא מלא כביסה כי נגעלנו מכל הדברים שהעכבר עלה עליהם או אולי עלה עליהם) אחרי שהעכבר נתפס אתמול בערב (אני הייתי מעבירה אותו לחתול של הבניין, אבל המדביר הכניס את הגופה לשקית והלך).
נקווה שיהיה שקט..

ברוך שפטרכם

שלא תדעו עוד מזיקים ושיהיו לילה של שינה, אמן.

בזכותנו אפילו עשו הדברה הבוקר בכל הבניין ובסביבתו

עכשיו רק נקווה ש -
א. העכברים לא יברחו אלינו הביתה מפני הרעל
ב. הרעל לא יהרוג גם את חתול הבית (מי היה מאמין, פיתחתי רחמים כלפי חתול. אני!!).

למעלה