כאבים ברקטום

כאבים ברקטום ../images/Emo4.gif

בימים האחרונים אני סובלת מכאבים ברקטום ובגב התחתון. הכאבים החלו כמוכרים,כדקירות באזור, מאז אתמול אחה"צ החלו כאבים שלא מרפים ובחילות. מפחדת פחד מוות להכנס לשרותים, שלא לדבר על זה שלא מצליחה לשבת. מוצאת את עצמי מסוממת מכל סוגי המשככים ורוצה רק לישון. עד היום לכאבי הבטן נלוו תמיד כאבים ברקטום, אבל לא מהסוג הזה שתקף אותי מאתמול. בעברי, ניתוח פיסורה שלא קישרתי לאנדומטריוזיס, אבל סוריאנו טען שגם זה תוצר של המחלה.

זואילי

New member
מוכר מוכר, קבלי../images/Emo201.gif

בעניין גב תחתון - תמיד תמיד היו לי כאבים. לפעמים יום יום רצוף. תמיד התחיל על הבוקר איך שהתעוררתי. לפעמים בקושי הייתי מצליחה לרכון מעל לכיור בשביל לצחצח שיניים. כדור ארקוקסיה (לאחר שאטופן הועף מארון התרופות שלי בשל תופעת לוואי קשה של כאבי בטן מסוג חדש) עשה עבורי את העבודה תוך 20 דק' - מה שאומר, שיכולתי לנהוג לעבודה ולשרוד את היום. בעניין רקטום - הטוסיקון שלי ידוע ומוכר פה לכמה
וחברות נוספות על שלל מעלליו. בתקופה הפרה היסטורית שלפני הניתוח האגן שלי נדפק בגלל צורת הישיבה המוזרה שלי שפיצתה על האי נוחות והכאב שבלשבת ישר. היו לי כאבים עמומים וכאבים ברורים ותמיד הרגשתי שבתוך הטוסיקון שלי נמצא כדור פינג פונג שלעיתים הרגיש יותר כמו כדור טניס שהיה מוציא אותי מדעתי. וריצות כל כמה דקות לשירותים ושום דבר לא ממש קורה שם למרות התחושה שהנה מגיעה הישועה. ובמחזור עצמו - הייתי נתקפת פחד שאם אשב על האסלה, אז כל האיברים שאני מרגישה שלוחצים לכיוון למטה - פשוט ינשרו ויפלו לי לתוך השירותים. אז הייתי נמנעת מלאכול יותר מדי ביומיים של המכשפה הרעה.הייתי אוכלת בעיקר משככים. והרעשים בבטן??? 6 שנים לא הייתי בבית קולנוע בגלל זה. ועוד ועוד ועוד, ואם תרצי לשאול על העוד ועוד אשמח לענות לך במסר כי אני חסה על נפשותיהן העדינות של חברותינו.

liatsw1

New member
האם טיפלו בניתוח בנושא זה?

בס"ד האם היה קיים מוקד או רק הדבקויות על הרקטום? והאם הוציאו אותם? אצלי בניתוח לפני שנה וחצי פשוט פחדו לגעת שם. היום חזרו הכאבים המטורפים (בעיקר בווסת) ואני חושבת על ניתוח נוסף אם ניתן היום לעשות משהו עם זה? אם אני לא טועה סבלת גם מהשלפוחית, לא?! כי הסיפור חוזר על עצמו גם במקרה זה. האם נגעו לך גם בשלפוחית?!

זואילי

New member
הטיפול בנושא

אכן טיפלו בניתוח גם במעי, אך בגלל מורכבות הניתוח ואורכו ושיקולים נוספים, יש מקום להתערבות כירורגית נוספת -אבל לא בשלב זה. היו מספר מוקדים במקומות שונים במעי - חלקם טופלו וחלקם נשארו. כל עוד בעיית העצירות הכרונית שלי נפתרה 3 חודשים לפני הניתוח בעזרת הדיכוי + טיפול תרופתי של ד"ר בארגבל, והיום כשאני אחרי הניתוח - כל המערכת עובדת כמו שצריך ואף יותר מזה - אז אני ממש לא מודאגת ופשוט נהנית מהגוף המשופץ שלי. לדעתי הכללית ביותר, אם חזרו לך התופעות - יש מה לעשות, ואת צריכה לפנות שוב ליעוץ. תזכירי לי, מי ניתח אותך? בעניין השלפוחית - אני לא יכולה להגיד שסבלתי ממנה, פשוט התרגלתי לחיים עם שלפוחית מקולקלת ולא ייחסתי חשיבות לכך בכל השנים, כי לא היו לי שם כאבים מיוחדים או הפתעות לא נעימות. כשעשיתי את הבדיקות שלפני הניתוח ראו באולטרסאונד מוקד על דופן השלפוחית, ובניתוח עצמו התגלה כי ה
המנוול כבר חדר לתוך השלפוחית ואוטוטו היה מגיע לכליות. נגעו גם נגעו לי בשלפוחית ואף כרתו ועיצבו לי שלפוחית חדשה ומדליקה שבכל גיחה לשירותים עדיין מצליחה לגרום לי להתפעל בקול רם מאופן פעולתה המבורכת.

אוזנית

New member
אוי את פשוט מפילה אותי ../images/Emo6.gif

בורכת בחוש הומור נפלא ואני נדהמת כל פעם מחדש מההתמודדות שלך. תהיי בריאה, יקירתי.

galim29

New member
לא מאמינה לך ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לקולונוע לא הלכת? אחרי כל אלה שעונים ל-
באמצע הסרט? על תחוסי על אף אחד ומהר תלכי להשלים את החסר...
קניות,
שופוני,
כמה שיותר כייפי ומשמין,
להנאה...

זואילי

New member
את באמת מופתעת??

את יודעת על כמה דברים וגברים ויתרתי בגלל מבוכה? (זה בשביל החרוז..) אז נכון, אני לא הבנאדם הכי שפוי שיש, אבל עשיתי השלמות בDVD... ושופוני אני עושה מלא עכשיו שנהייתי סתם רזה עם כרס... ושופינג מטורף עשיתי לקראת הניתוח ואעשה מיד כשאהוביי יפסיקו לדאוג לי ויאפשרו לי לנהוג לבד. והאמת - עכשיו אני לא דופקת חשבון. גם לא לאנדו המנוול. ושוב אין לי אייקונים אז דמיינו את הטרול.

galim29

New member
אז יאללה../images/Emo160.gif../images/Emo62.gif../images/Emo111.gif

אז יש לך עכשיו זמן להתחיל להשלים חוסרים: גברים קודם כל, שופוני להמשיך ובהנאה.... ואם לא הייתי במינוס מוטרף הייתי מצטרפת אלייך לשופינג.... ובאמת אל תדפקי חשבון. תראי לאנדו מאיפה משתין ה-

זואילי

New member
אהבתי את המשמעויות הנסתרות בבחירת האייקונים

מה את אומרת? להצטרף אלי לסרט בקולנוע יש כמה גרושים?
ה
עלי.

galim29

New member
יש.... יאללה בואי../images/Emo8.gif

רק עכשיו ראיתי את המשך ההודעה.... בכייף מותק.... אני מאמינה בנו הרווקות שנחזיר לעצמנו את ימי הרווקות הסוערים (שלא היו לי עדיין) אבל its never too late בואי נקרע את העיר... שרק 3 או ראטטוי?????????????

זוזו קראת לי

לגבי הרעשים אני אלופה ברעשי בטן אני מרעישה כאן שומעים את זה בסין.....

מישמש33

New member
גם אני סובלת מזה

יש תקופות שיותר יש תקופות שפחות, בעיקר קורה כשאני לקראת סיום והתחלה של חפיסת גלולות חדשה ושמתי לב שהרבה פעמים זה קרוה כשאני עם עצירות קשה מהרגיל. קשה לשבת בהחלט,ואני בהחלט מזדהה עם מה שזואילי כתבה בכלל ובפרט על הקפיצות לשירותים ושלא יוצא כלום. בעבר סבלתי הרבה מפיסורה בגלל שלחצתי יותר מדי, היום שאני מתחילה להרגיש את זה פשוט לוקחת משלשל ולא מחכה יותר מדי אחרת הסבל גדול מדי, זה בהחלט משפר אצלי לפחות את המצב.

זואילי

New member
מישמשית

תשמעי, העצה שלי תישמע ממש מגעילה, אבל יש דברים מגעילים מזה. (כל אישה יודעת...
) קני בקבוק שמן פראפין. תשתי ממנו 3 פעמים ביום. תמדדי כוס קטנה (כמו כוסית יין קטנה מפלסטיק) - עם כמות של רבע כוס שמן. תוסיפי לזה מיץ פטל/ויטמינצ'יק.(מדולל כמובן, אבל שיהיה מספיק מתוק). תעצרי את הנשימה ותבלעי. עזבי אותך ממשלשלים. אני עם העצירויות הכרוניות שלי שהיו לי במשך 8 שנים לא נגעתי במשלשלים ונרות הכרתי רק באישפוז.(ודרך אגב, לא הנרות ולא החוקנים הקטנטנים עזרו). בין לבין הפראפין המגעיל, תוסיפי לכל מנת ירקות שלך שמן זית. אין פה הרבה ברירות - מתי שהוא משהו חייב לצאת, ואז הוא מתגלצ' ולא לוחץ ופחות כואב. מתרגלים לפראפין הזה, האמיני לי.

מישמש33

New member
איפה לקנות ?

זה נשמע לי מזעזע אבל עם כל התרופות והמשככים שאני לוקחת נראה לי בהחלט יותר טוב להכניס משהו טבעי לגוף, לשם שינוי. אני מוכנה לנסות כבר הכל רק שלא יכאב כשזה לא יוצא ובעיקר כשזה כבר יוצא, זה ממש פוצע אותי.

זואילי

New member
בכל בית מרקחת ../images/Emo101.gif

עדיף לך בבית מרקחת של הקופה שלך כי אולי זה אפילו זול יותר. מה שטוב בדבר המגעיל הזה, שזה לא נספג בגוף אלא מרפד טוב טוב את המעיים וחוץ מהגליצ'ים החביבים, את גם יכולה לצפות בהנאה בתוצרים שצפים להם בהנאה שם בתחתית האסלה, מה שישר נותן לך הרגשה שכל השומנים בגוף שלך יצאו לחופשי.

מישמש33

New member
את הורסת אותי מצחוק עם התגובות שלך

אבל אין ספק שזה יכול לתת מענה לפטיש שלי בנוגע לצפיה בתוצרים שלי הצפים באסלה אין הרבה כאלה ולכן עם כל תוצר השמחה גדלה

galias2

New member
Olive oil

I started to take one spoon of plain olive oil everyday, it seem to work for me. This is after I had a constipation of 5 days last week and stomachache that I thought I was dying.... Good luck

מה שאת עוברת ../images/Emo24.gif

יפתי, אמרתי לך ואומר לך שוב..עליך לחזור לתה"ש ולבקש פעם נוספת להתייעץ עם הצוות (גם אם זה לא סוריאנו). אי אפשר להמשיך לחיות ככה, צריך לנסות להגיע לאיכות חיים סבירה, אני לא מדברת על נורמאלית, אבל סבירה, של לקום בבוקר מהמיטה ולצאת לעבוד אפילו לכמה שעות אני לא מדברת על משרה מלאה.. הכאבים שאת מתארת מוכרים לי עד אימה, גם לי יש מימצא באותו ה - מקום בגודל של 5 ס"מ בערך, בעבר הסתובבתי עם כריות לכל מקום אליו הלכתי, מרוב כאבים איבדתי את הבושה, היום זה יותר טוב
בגלל הדיכוי- המחיצה הרקטוואגינאלית זה נושא בעייתי - גם משיח אמר לך את זה בזמנו אם אני לא טועה,בארץ ממעטים לנתח את המחיצה- בד"כ נוגעים באיזור במסגרת כנסים המשלבים מנתחים מחו"ל.. לא יודעת מה להגיד לך, אולי יש מקום לשקול לקבל חוו"ד של מומחה תוצרת חוץ.אבל אין לי ספק שאת חייבת התערבות כירורגית כדי לשפר את הקטסטרופה.
מועך ועוד
ועוד

מרי14

New member
תבדקי אפשרות לקבלת מידע

ליד שרה והדסה שרות "דעת" הנותן מענה לכל שאלה רפואית בכל התחומים, השרות ללא תשלום כדאי לפנות אליהם ישירות 02-6444500 פרטים על שרות בקישור הבא www.yadsarah.org.il/daat מנסיון שלי הם רציניים ביותר ונחמדים. בהצלחה

למעלה