כאבים ברחם????

קרן 25

New member
כאבים ברחם????

היי בנות, מה שלומכן? אני ביום ה-17 למחזור ואתמול במהלך היום היו לי התכווציות ברחם, לא כואבות אבל בהחלט מורגשות. מישהי יכולה לומר לי האם זה קשור לסוף הביוץ? לתחילתו? או סתם ללא קשר. אני לא יכולה לומר במדויק מהם ימי הביוץ שלי כיוון שהמחזור לא היה סדיר. אבל בכל מקרה אני והבעלול היינו ילדים מאוד טובים החודש וקיימנו את המצווה יום כן יום לא, לכל מקרה שלא יהיה וגם בשביל הפאן
ובכל מקרה היה לי שבוע טוב כי קודמתי בעבודה ועכשיו התחלתי ללמוד את התפקיד וזה עשה אותי הרבה יותר רגועה כי מאוד רציתי לקבל את התפקיד הזה ועם המון מזל זכיתי בו, ועכשיו אני מקווה שזה יעזור לנו להיקלט כמה שיותר מהר! שיהיה לכולכן שבוע מקסים

אפרסקה

New member
אין לי מושג אבל מקפיצה ../images/Emo105.gif

אולי מישהי אחרת תדע לענות לך.

לא מכירה את התופעה

אבל זה בהחלט יכול להתקשר לביוץ ביוץ נמשך כ-24-36 שעות. כך שסוף ביוץ ותחילת ביוץ זה די קרוב. אם המחזור שלך היה סדיר והווסת הבאה אמורה להגיע בעוד כ-14 יום, אז יתכן וזה קשור לביוץ. אם את עוקבת אחרי גרף חום השחר, אולי תוכלי להעלות בעוד כמה ימים את הגרף ונוכל לנסות ולהבין, אמנם בדיעבד. אולי כדאי שתרשמי לעצמך את התאריך של אתמול עם התחושות, ותבדקי את זה כשתקבלי את המחזור הבא ואולי זה קשור להפריה שהצליחה? ואז לא יהיה מחזור אלא בדיקת דם בעוד 14 ימים. תגלי גם לנו כשתדעי את התשובה בכלל ממה שאני יודעת, כשרגועים, זה מאוד עוזר להצלחת הריון! מקווה ש-זה "זה"

למעלה