כאבים ברגלים???

סלסה מ

New member
כאבים ברגלים???../images/Emo5.gif

הי בנות, כחלק מכל חגיגת כאבי הבטן החודשית, יש לי כאבים מאוד מאוד חזקים בכפות הרגליים ובשוקיים. כאבים שכמעט ולא מאפשרים לעמוד. אני כבר לא זוכרת מה היו כאבי המחזור לפני שהתחלתי לקחת גלולות כך שאני לא יודעת אם אלו כאבים נורמלים למחזור או שזה משהו יוצא דופן. האם למישהי מכן יש כאבים כאלו ברגליים?

נעמי 17

New member
זה מהגלולות

דברי עם הרופא בדחיפות, יש רופאים שלא מקשרים עם הגללולות, אבל שמעתי את פרופ גודלנברג< אם אני לא טועה> בכנס של תל השומר שדיבר על כאבים בירכיים שוקיים והקשר לגלולות, ואמר שזה מצב דחוף לטיפול.

בוקר טוב

תבדקי האם הרגליים נפוחות? מכף רגל ועד למעלה גלולות יכולות לגרום לטרומבוזה.....(קרישי דם) ואז יש באמת כאבי רגלים והרגלים מתנפחות. בכל מקרה באמת כמו שנעמי אמרה מומלץ לדבר עם הרופא או לגשת למיון לבצע בדיקות דם ו- US ורדים ברגלים כדי לוודא שזה לא קרשי דם. עדכני בבקשה בהקדם.

סלסה מ

New member
שאלה לזק ונעמי

התחלתי לקחת גלולות מגיל צעיר והפסקתי לפני שנה וחצי. מאז ההפסקה שמתי לב שבזמן מחזור ולפעמים גם בביוץ יש לי כאבים ברגלים. רק לפני חודשיים אובחן סוף סוף האנדו' ועכשיו אני תוהה לגבי הקשר. האם התשובה שלכן התייחסה לזמן נטילת גלולות או ללא קשר? כי היום אני ללא גלולות אך עם כאבים ברגלים. דרך אגב, עשיתי את כל בדיקות הדם לקראת ניתוח והכל תקין בניהם גם קרישה, האם בזה מדובר? תודה רבה

היי

המתכון: גלולות, עישון וחוסר תנועה יכולים לגרום לקרישה. אבל אם את אומרת שזה קורה רק כשאת בזמן מחזור או ביוץ ואת בלי גלולות יכול מאוד להיות שזה קשור לאנדו'. יכול להיות שיש מוקד שלוחץ על איזה וריד שמוביל לרגליים - צריך לברר אצל סוריאנו או הרופא שלך.

סלסה מ

New member
תודה

אטלפו לסוריאנו מיד אחרי החג (קצת לפני הניתוח המיוחל)

נעמי 17

New member
יש סוגי גלולות שמחמירות את הכאבים

כפי שכבר אמרתי לך רוב הרופאים לא מחברים בין כאבי רגליים לגלולות. אצלי עם החלפת הגלולה,עברו הכאבים. יסמין עשתה לי כאבים.

סלסה מ

New member
גלולות

השאלה אם לגלולות יש השפעה לטווח רחוק גם לאחר הפסקתן. הכאבים התחילו ברגע שהפסקתי לקחת גלולות, כך שאני מאמינה שהקשר הוא דווקא לאנדו'.

מיכל235

New member
כאבים

מאז שאני זוכרת תמיד היו לי כאבים בירכיים בזמן מחזור ומאז שהתגלתה לי הציסטה (שאובחנה כאנדומטריוזיס) גם ללא קשר למחזור אני חשה מדי פעם כאבים בירך.

למעלה