כאבים בקיום יחסים

ל י א ן 2

New member
כאבים בקיום יחסים

אני ממש מיואשת. הכאבים לא עוזבים אותי. לא יודעת מה לעשות אני כבר לא מסוגלת לקיים יחסי מין עם בן זוגי (המדהים והסבלני). מאחר ואני מנסה להרות אני ללא כל טיפול והכאבים מחמירים מיום ליום. עם כאבי המחזור וכאבי הגב אני מצליחה להתמודד ע"י לקיחת משככים אבל עם הכאבים בקיום יחסים אני לא מסוגלת להתמודד יותר. אני כבר לא יכולה וגם לא רוצה להעמיד פנים ולסבול בשקט כי זה ממש מתסכל אותי. בן זוגי כל כך מקסים ומתחשב בי אבל אני מרגישה שקשה לו עם המצב. מה אני יכולה עוד לעשות? האם יש טיפול לבעיה? הרופא האחרון שהייתי אצלו שלח אותי לפסיכולוג למרות שידע שאני סובלת מאנדומטריוזיס ולא היה לו שום פתרון אחר למצב הזה. חייבת עזרה!!!!!!!!!!!

נעמי 17

New member
יש שיטות הרפיה-

וזה לא כמו שזה נשמע...... אני מתכוונת לשיטות של דמיון מודרך ומדיטציה, מאוד יכול לעזור, גם לכאבים בכלל וגם לכאבים בזמן חדירה. אולי כדאי לחפש מטפל/ת בשיטות הללו? רוצה שאחפש לך משהוא בכוון? בעבר שוחחתי עם מטפלת < בטלפון> על שיטת הריפויי שלה, מכוון שהייתי ממש לפני תהליך האימוץ לא הייתי פנוייה לטיפול אלטנרטיבי במחלה . המטפלת הזו, מכירה היטב אנדו והסימנים שלו נשמעה לי אמינה ורצינית.

ל י א ן 2

New member
../images/Emo51.gif

נעמי, אשמח מאוד לנסות כל דבר בכל כיוון. אני ממש זקוקה לעזרה. אם המטפלת נשמעת אמינה אז הייתי רוצה לנסות להגיע אליה. תודה לך ולילה טוב!

ר ו מ י ה

New member
נשמע לי שהפתרון שהציעה נעמי

טומן בתוכו פוטנציאל. לא בטוחה שלרפואה המודרנית יש מענה לכאב המייסר שאת חווה, מלבד משחות מאלחשות
אל תעמידי פנים ותסבלי בשקט- זכית לדבריך בבן זוג מקסים ומתחשב ואת חייבת להיות כנה איתו. את צריכה לזכור בכל רגע נתון שאת לא אשמה במצב ולא בחרת אותו. מצרפת לך מאמר בנושא ושולחת חיבוק גדול

למה להעמיד פנים???

מצטרפת לדבריה של נעמי. לי גם עוזרים כמה דרינקים. במידה וקיים מימצא כמו "הנודל" שמוזכר במאמר, ממליצה לך להתייעץ עם תל השומר. בהצלחה ותרגישי טוב.

נעמי 17

New member
מצאתי משהוא עליה

כתבה על אורית תומר חברים מנסים לאתר לי את הטלפון שלה.אשלח לך במסר.

אני בעד הילינג ../images/Emo45.gif

לא מכירה את המטפלת הספציפית הזאת, אבל מכירה מישהי שמקלה לי מאד על הכאב. היא לא קוסמת ולא מציגה את עצמה ככזאת, "פותחת חצוצרות" וכד'... אבל היא מדהימה ואם את מעוניינת אומר לך היכן היא מתגוררת (תשלחי לי מסר אם את מעוניינת) בזמנו, לפני כשנה וחצי נועם@בת היקרה המליצה לי עליה, ומאז, התמכרתי קשות. לא יודעת אם היא תוכל לקבל אותך באופן מיידי כי היא נ ו ר א עמוסה. שיהיה בהצלחה רבה

רעיון נוסף

אני טרם ניסיתי - אבל הרופא האחרון איתו התייעצתי המליץ לי על היפנוזה עצמית. הוא הסביר שבעזרת ההיפנוזה אפשר לנטרל את הכאב ושזו דרך מצוינת לעקוף את הבעיה. קניתי ספר על היפנוזה עצמית אבל טרם הספקתי לקרוא אותו... אז לא יכולה להגיד לך ממקור ראשון אם זה באמת עובד אבל אני חושבת שאין מה להפסיד מלנסות.

למעלה