כאבים בצד שמאל

כאבים בצד שמאל

כבר כמה חודשים יש לי בעיה ממש מוזרה. כאשר אני מתעוררת מהשינה בבוקר אני חשב בכאבים בצד שמאל בחלק התחתון של הצלעות, אני חושבת שמדובר בכאבים באיזור הכליות, לאחרונה אני מרגישה את הכאבים האלו גם בצד ימין. יש לציין שאחרי כמה דקות שאני כמה מהמיטה, הכאבים נעלמים לגמרי, לא מדובר בכאב משתק, אלא כאב עמום. לפעמים לשתן שלי יש ריח שונה. יש לי שחלות פולציסטיות, האם יש קשר בין השניים,ואם לא, מה זה יכול להיות, אני ממש חוששת ללכת לרופא, אני ישר מריצה סרטים רעים, האם עפ"י מה שתיארתי יכול להיות שזה משהו קליל?

קודם כל תרגעי ../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

מהתרשמות כללית, נראה שהכאב שאת מתארת, הוא תוצאה של מצב שמוגדר ברפואה הסינית כסטגנציה של צ'י הכבד- אנרגית הכבד אינה זורמת בצורה רציפה וחלקה ונתקעת במסלול הזרימה שלה [במסלול מרידיאן הכבד שעובר באזור התחתון של כלוב הצלעות]. אחד הגורמים האפשריים לכך, הוא מצב רגשי מתמשך, של מתח, תסכול, עצבנות. נסי להמנע ממצבים שיוצרים סטרס ואפשרי לעצמך מידי יום, שעה של הרגעות, תרגלי בשעה זאת נשימות עמוקות וארוכות- נשימות סרעפת. בנוסף, אני ממליצה, לעסות את השרירים הבין-צלעיים באזור, [רצוי עם מעט שמן זית חמים], ממרכז הגוף לכיוון הגב. אני מאמינה שאם הבעיה היא לא מורכבת יותר, הפעולות האלה יעזרו לפתור את הבעיה בתוך שבוע- שבועיים של התמדה בהן. הרגישי טוב. שירי.

יניב ר2

New member
ללאקילוק היחידה.

אני נוטה לחשוב כמו שירי בגלל סוג הכאב והמיקום וגם על בסיס זה שהכאב נעלם לגמרי בזמן תנועה מראה לנו שמדובר בחסימת צ'י שבתנועה היא נוטה להפתח, אבל אם תוכלי להגדיר את ריח השתן ואם יש סמפטומים נוספים זה יעזור. לשחלות הפוליציסטיות יכול להיות קשר אבל לדעתי לא ישיר. נשמח לשמוע עוד פרטים- איך היציאות, השינה, אם יש כאבי ראש או כל דבר שאת יכולה לחשוב עליו.

מאיר72

New member
כאבים

הי (באנג באנג) לארילוק, עפ"י הרפואה הסינית יש קשר בין השנים (הקשר ברפואה הסינית הוא בעיקרו ברמה האנרגתית), אם זה משהו "קליל, או לא אי אפשר לדעת ללא אבחון מקיף. בכל אופן כדאי לעשות בדיקות רפואיות (צריך לנצל את הטוב מבין שני העולמות) ובמקביל ללכת לטיפול ברפואה סינית. רפואה שלמה.

למעלה