כאבים בסנובורד

Sikamikanico

New member
כאבים בסנובורד

היי,
שנה שעברה עשיתי שבוע בבולגריה ולראשונה התחיל לי כאב ממש חזק בכריות החיצוניות של כף הרגל המובילה. אם זכרוני אינו מטעה אותי היה לי כאב דומה ברגל השנייה אבל חלש יותר. החלפתי בשבוע הזה נעליים המון פעמים, ניסיתי לקשור חלש יותר, חזק יותר, להדק את הביינדינגז יותר - כלום לא עזר. אתמול היה לי את אותו כאב כבר מיום אחד בחרמון.
אני חושדת שאולי אני גולשת יותר מדי על האצבעות ולא מספיק על העקבים? כלומר שאני לא מחלקת את העומס נכון? בכל מקרה זה נראה לי מוזר, זה כאב ממש חזק, אולי למישהו יש רעיון למה זה קורה? אני מתכוונת לקנות השנה נעלי סנובורד, אולי יש רעיונות לאיזה דגשים אני צריכה לשים בקניית נעליים בשביל שזה לא יקרה?

רק בשביל להמחיש איפה הכאב:
האיזור של "כתף" (הכתום) אבל גדול יותר
http://www.google.co.il/imgres?um=1...9,r:7,s:0,i:100&tx=102&ty=38&biw=1366&bih=643

Snow Fiend

New member
קשה לדעת מה גורם לכך

אפשר ללכת לחנות ריצה ולבדוק את מנח כף הרגל. ייתכן ויש לך מבנה שגורם לנקודה אחת לשאת בכל העומס.
יש מדרסים לספורט שאת בהחלט יכולה להשתמש לנעלי סנובורד, בלי קשר אם יש בעיה בכף הרגל או לא. למשל superfeet,montrial,sole וכו'

בהחלט יכול להיות שפשוט לא מצאת נעל שהתאימה לך למידה. עם נעל גדולה מדי או רחבה מדי הרגל 'שוחה' בנעל וזה בהחלט יכול לגרום ללחץ חזק על אזור מסויים.
גם נעל קטנה מדי יכולה לפגוע בזרימת הדם ואז מרגישים כאב חד או 'נמלים'\הרדמות כף הרגל, וזה יכול להגרם גם מהידוק הביינדינגס חזק מדי.

מציע שתלכי לאורתופד בכל מקרה , בהחלט יכול להיות גם שיש לך פציעה או פגיעה כלשהי ברגל (למשל שבר מאמץ, דורבן, דלקת וכו').

Sikamikanico

New member
אבל...

הכאב הוא אך ורק כשאני עם נעלי הסנובורד.
ברגע שאני מורידה את הנעליים הכאב נעלם כלא היה.

Snow Fiend

New member
התעלמתי מהמובן מאליו , זו גם אפשרות

יש מצב שזה בגלל הזוויות של הביינדינגס או רוחב העמידה שלך.

אבל בכל מקרה תלכי לאורתופד, מאוד הגיוני שיש לך פציעה כלשהי (במיוחד שאמרת שזה החמיר והפעם קרה לאחר יום גלישה אחד).

אממ... איך יודעים איזה רוחב לסדר את הביינדס?

גלשתי יום איתם והיה בסדר, אבל העמידה מרגישה לי קצת רחבה. היה ממש בסדר, שלטתי בבורד ולא היו כאבים או משהו. חיברתי אותם על הסטנדרט. איך אני יודעת אם זה מתאים לי או באמת רחב קצת?

idotriple

New member
רגליים פשוקות כרוחב הכתפיים

זו נקודת הפתיחה הרצוייה למקם את הביינדינגס, משם אפשר להצר או להרחיב.
הייתי אומר שרוב גולשי הסנובורד ממקמים את הביינדינגס בצורה רחבה יותר מרוחב הכתפיים.

למעלה