כאבים במפשעה

כאבים במפשעה ../images/Emo4.gif

בוקר טוב, אני בשבוע 30 והדבר שאני הכי סובלת ממנו זה כאבים במפשעה בכל פעם כשאני קמה ממצב של ישיבה לעמידה והליכה, אני מרגישה כאילו (סליחה על הבוטות) נכנסו בי 10 גברים בלי רחמים, כאילו נתפס לי שריר המפשעה אך אחרי שאני מתרגלת שוב להליכה זה עובר. אני רוצה לציין שאני הולכת ליוגה פעם בשבוע ומנסה ללכת ברגל בכל הזדמנות שיש לי, וזה לא ממש עוזר, יש דרך להתגבר על התופעה?

גם אני סובלת מזה עד היום

בערך משבוע 20 או פחות (לא זוכרת) כל פעם שאני קמה ממצב ישיבה או שכיבה מאוד כואב לי במפשעות ואני בשבוע 35. לא נראה לי שיש מה לעשות עם זה.

לי6

New member
../images/Emo7.gif מוסיפה תגובת הזדהות

שבוע 31 וכאב שכבר שבועיים לא עובר, משתדלת לא לזוז וזהו. מחכה בקוצר רוח לתינוק.

marcyg

New member
להפך חמודתי... תנועה משחררת!!!

רצוי מאד לזוז!!! יוגה מצויין וגם כדאי לבדוק טיפול בשיאצו להקלה. כעקרון הכאב בא מזה שהאגן מתרחב כדי לאפשר לעובר לרדת....סיבה משמחת. זה לא כאב של פתלוגיה ברוב המקרים אלא אינדיקציה שהכל עובד כמו שצריך! קבלי אותו באהבה!

לי6

New member
אחרי הליכה של כמה דקות אני בוכה

אני מרגישה ממש תקועה. אם אני לא זזה הכאב מחמיר כשאני קמה, כשאני הולכת הכאב משתחרר ואחרי כמה דקות של הליכה חוזר. מיואשת.

latia

New member
גם לי שי את זה

משבוע 19 בערך אני בשבוע 22 כשאני קמה כואב כמה שניות זה משתחרר עם קצת הליכה ואחרי כמה דקות זה חוזר. יוגה, התעמלות ופילטיס עוזרים קצת. כמו כן לפני שאני קמה מהמיטה בבוקר אני עושה מתיחתו ונענועים ואחרי כ-5 דקות רק קמה. מזדהה

הכאבים הללו הם תוצאה של התרחבות

האגן לקראת הלידה. ריקודי בטן, יוגה ורוטציות יקלו, כמו גם טיפולי מגע למיניהם.

גם לי זה התחיל השבוע...

גם אני בשבוע 30, וזה מאוד מציק, מקווה שזה לא יישאר ככה 10 שבועות..

גם לי ...

אבל ב-"כרית" החיצונית, איפה שהשיער ולא בפנים. הרבה פעמים גם "נרדם לי" כשאני יושבת הרבה, בעיקר אם אני רכונה קדימה .
שאלתי את רופא הנשים שלי. הוא אמר שאם זה כאב שבא והולך, אז זה בסדר וזה בגלל השינויים שהגוף עובר. אם זה כאב מתמשך שלא עובר - אז הוא אמר שכדאי לבדוק כי ההתרחבויות שם יכולות לגרום לשבר (של השריר, לא העצם) והדחקות של איבר אחר בין השבר - ובזה צריך לטפל.

למעלה