כאבים בכתף

shnitz3

New member
כאבים בכתף

שלום לכולם, לא יודעת אם זה המקום הנכון - אבל אשמח לנסות. יש לי כבערך שנה שנה כאבים בכתף ימין. זה בא והולך ומדובר בכאב נסבל. אורטופד שבדק אותי אמר שמדובר בדלקת וניתן לקחת כדורים שיקלו - אך הוא לא ממליץ כי הם לא באמת פותרים את הבעיה. לא לקחתי כדורים, ואני עדיין סובלת מעת לעת מכאבים. לאחרונה שמתי לב שיש לי גם הגבלת תנועה קטנה (ביישור היד לאחור. זה לא באמת מגביל אותי אבל זה עדיין לא כמו יד שמאל). האם יש איזשהו טיפול אלטרנטיבי שיכול לפתור בעיה כזאת? אציין שדיקור לא בא בחשבון עקב פחד ממחטים... תודה מראש.

0 אור 0

New member
בודאי שיש

אפשר לעזור לך בשילוב של עיסוי רפואי-שיקומי שמתמחה בדיוק בבעיות האלו, ובמידה שאכן זו דלקת ניתן לזרז את החלמתה באמצעות שילוב של שמנים אתריים מותאמים לסוג הדלקת. שיטות נוספות שפחות ממוקדות לבעיה כמו שיאצו או רפלקסולוגיה או שיטות הילניג שונות, גם כן יכולות לסייע. ממליצה להכנס לאתר שבחתימה שלי וליצור קשר.

eshiatsu

New member
בוודאי שיש

אני כמטפל שיאצו ממליץ , כמובן על טיפול שיאצו ( מפתיע ) איכות המגע של השיאצו היא אחרת , אפשר לומר שההפך המוחלט ממה שמייצגת המחט... את יכולה לקרוא בקישור למטה עוד אם מתחשק לך בריאות וחג שמח חגי קירשבלום - מטפל שיאצו מומחה האתר שלי

אסתר884

New member
היי

ממליצה בחום על טיפול רפלקסולוגי. בין אם מדובר בדלקת ובין אם בבעיה בשלד.. כדאי ורצוי וממולץ ויפה שעה אחת קודם.. במיוחד משום שיש לכך גם השלכות על הידיים.. צוואר... הירך ועוד. אגב את מרגישה את הכאב בכתף ימין אבל מאוד סביר להניח שמדובר גם בשמאל מאחר וכל המתלה של הגוף יצא מאיזון. לעיתים גם מדובר בחוליה בעייתית בגב.. וטיפול במצבך דורש לשלב מספר מערכות בגוף. כמובן שגם יש לך קשר למרכיבי אישיות. מאחר שכך לרפלקסולוגיה יש הרבה מה לתת ולשלב בין הגוף לנפש. אשמח לעמוד לרשותך, אסתר

שלוב שחיה

שלום רב ! מנסיוני עם כתפיים במצבי כאב שונים שלוב השחייה תורם המון. וע"כ מציע לך לשלב את השחייה עם כל טיפול שתבחרי, יש סיכויי סביר שפעילות שחייה קבועה תשמש עבורך רפואה מונעת המיטיבה עם הכתף,מזרימה דם לאזור,מחזקת המפרק משפרת תנועתיות ומשחררת מגבלות תנועה. טיפול במיים-הידרותרפיה-נראה שיהיה טוב עבורך. פחד ממחטים- רוב המטופלים שדווחו על פחד מחטים,התייחסו למחט של המזרק שהוא צנור חלול, עבה וקשוח עם חוד הבנויי לחדור כלי דם דרכו צריך להחדיר תרופות או לשאוב דם החדרתו פוצעת עור כואבת ומפחידה. המחט של הרפואה הסינית דקה מאוד,גמישה,החוד מאוד עדין ואינו פוצע עור! בהרבה מקרים כלל לא מרגישים בחדירתה. בהצלחה ערן

shnitz3

New member
תודה, האמת שהכאבים התחילו בעקבות שחיה...

והיום בגלל הכאבים (גם אם יש תקופה שבכלל לא כואב, אני מתחילה לשחות ומתחיל לכאוב) לא מסוגלת לשחות יותר מכמה בריכות... דווקא מאד אוהבת לשחות. אתה מציע להמשיך למרות הכאב?

יש הפתעות בחיים

שלום רב! אני מעז לנחש שאת שוחה לא נכון ובכך מפעילה לחץ מיותר על הכתף/זרוע ומציע לך לפנות למדריך מקצועי לטובת שיפור הסגנון , הידרותרפיסט טוב עשוי להיות הפתרון הנכון כל טוב! ערן,

עוז46

New member
כאבים בשחיה

כאשר נוצרת דלקת בכתף בגלל שחיה, מומלץ להפחית את אותה פעילות הגורמת לגירוי, עקב תנועתיות יתר שלא מתאימה לגוף. ישנה פרוצדורה טיפולית לדלקת בנוסף לשיקום התנועתיות והגדלת טווח תנועה. יש להבחן את השריר הפגוע ולהקל עליו. לחזק ולהגמיש את שאר השרירים שיכולים לעשות פעילות דומה כדי שלא יפגעו בעומס שנפל עליהם. ובוקר מקסים לכולנו

0 אור 0

New member
אני דוקא מצטרפת אליה

גם אני לא הגעתי אף פעם לטיפול בדיקור בגלל פחד ממחטים (שנמצא מספיק בשליטה כדי לעבור בדיקות דם כשצריך ואפילו לתרום דם כי זה חשוב), אני מכירה שיטות להתמודד עם פוביות, אבל משום מה לא בחרתי להתמודד עם הפחד ממחטים ולא עם הפחד מאופנועים בדרך הזו. מן הסתם לא היה מספיק חשוב לי.

למעלה