כאבים בכתף שמאלית

רותיא1

New member
כאבים בכתף שמאלית

אני בת 46 בריאה, לפני כחודשיים התחלתי לסבול מכאבים חזקים בכתף בעקבות כך פניתי לרופא וזה בצע בדיקות שונות, בין היתר אולטרסאונד שבו נקבע כי בדיקה דינמית של השרוול המסובב העלתה סימני impingement כמו כן tendinopatia מסויידת קשה של גיד סופרא ספינטוס שנמצא מעובה בצורה ניכרת, אין רואים בודאות קרע. עם דיאגנוזה זו פניתי לאורטופד וזה נתן לי כדורי אוטופן ל10 ימים ופיזוטרפיה, אמר לי שאם זה לא יעזור יעשה לי זריקת קורטיזון. כשבדקתי באיטנטרנט מצבים דומים לשלי, אמרו החולים כי הטיםולים שהאורטופד נתן להם כמו לי, לא עזרו להם והכאבים לא נעלמו. השאלה שמטרידה אותי היא האם אין טיםול אחר/נוסף שיכול לעזור לי? האם דיקור יעזור? ואיזה תרגילי פיזוטרפיה עלי לעשות?

זכיר

New member
האינפורמציה שלך לא אמינה

לא כל כך משנה למה (אולי בגלל שלחולים שלא נרפאו יש נוכחות מוגברת בפורומים?), אבל בהחלט ניתן לראות טיפולים מוצלחים במכוני פיזיותרפיה באימפינג'מנט ("צביטה") של כתף וגם בטנדינופטיות של כתף. עצתי לך, תמצי את הטיפול השמרני הקודם לזריקה המקומית, שיש לה תופעות לוואי (כמו פגיעה באיכות הרקמה) ולכן משאירים אותה כאפשרות רק לאחר כשלון טיפול פיזיותרפי ונוגדי דלקת לא סטרואידים. את התרגילים המתאימים יתאימו לך לאחר בדיקה והערכה של חגורת הכתף שלך.

שלום

שלום אני ממליץ קודם לנסות את הטיפול הנ"ל ובמידה וזה לא מלציח לנסות דברים אחרים. צריך סבלנות

למעלה