squalus תודה לדבריך
ותודה לך שאתה עוקב אחרי דברי ושם-לב למסרים שלי. אני שמחה בהחלט לכך. כוונתי שהתפיסה הבסיסית שגויה. במסגרות לימודי של הרפואה הקונבנציונלית אין הרופאים לומדים בריאות מהי - אני אומרת זאת, מתוך דברי רופאים רבים, אותם אני מכירה באופן אישי. וכן, למדתי אנטומיה ופתולוגיה, כולל נתיחת-מתים ופיזיולוגיה ועוד דברים שלומדים ברפואה המערבית הנפוצה, במסגרת אוניברסיטאית קונבנציונלית. ויודעת אני, גם מהיכרות אישית-פרטית את אותם רופאים שמשקיעים עשרות שנים ונלחמים על מקומם בממסד - והתחרות ענקית וקשה מאוד מאוד - אנשים שבאמת חפצים לסייע לבני-האדם.. וכוונתי הייתה להתנהלות הממסד כולו, מלמעלה - ולא לרופא אחד זה או אחר, שכוונותיו נפלאות, כנות ואמתיות ורצונו לסייע. והייתי מציע לך לעיין בקישור, שהביא טאו הנכבד בתאריך, כמדומני ב-8.11 אודות התנהלות הרפואה המקובלת עליך כל-כך. ומתייחסת אני, לשפע האין-סופי, כמעט, של הבדיקות, שנעשות לכל 'חולה' ב'רוחב-לב' - ועדיין פעמים רבות אין מוצאים מאומה. ובן-האדם ממשיך לסבול. ובריפוי הטבעי תמיד ניתן, לפחות להתחיל להקל על האדם ויכולת האבחון קיימת בוודאי - אך קצרה הרבה יותר ואינה גורמת לסבל בפני עצמו. ואינני ממציאה - אתה וודאי מעיין גם בכותבים אחרים, מלבדי - ומדוע פונים לכאן, לאחר מלא בדיקות וחוסר ישועה. היות והאדם הפרטי - שעבורנו אינו 'מספר' או 'חולה' - מאוד מעוניין להיות בריא, לא לסבול. ולוא הייתה הדרך הקונבנציונלית, אכן נכונה לריפוי - ממש לבריאות טובה יותר - היו בתי-החולים אמורים להצטמצם. והיות והם רק גדלים מיום ליום, ומשנה לשנה - כנראה, אולי זה משום, שכמות החולים איננה נגמרת. ראוי ורצוי לחשוב מדוע ולמה, למה ומדוע
וכאשר מגיעים למרפא המתאים, והאדם מוכן לשנות הרגלים שגויים, שהביאוהו לחולי, למצוקה ולסבל - אורח-חיים בריא לפי חוקי-הטבע הטבעיים, בהתאם לצרכים הפרטיים שלו, ובדרך מבוקרת ובשיתוף פעולה עבור עצמו - רק טוב יותר, יוצא מכך. תודה לתשומת-לבך לעיון בדברי - לא לקריאתם בלבד - ובטוחתני, שאתה יודע את ההבדל והמשמעות בין שתי המילים, עיון וקריאה. שבת שלום ומבורך, לך sgualus היקר והנכבד - וחורף בריא נעים וקל.
שלומית נצח