כאבים בידיים

כאבים בידיים

בוקר טוב. מזה זמן מה אני סובל מכאבים בידיים הכאב מתחיל באיזור כרית האגודל בכף היד וממשיך בחלק התחתון של האמה ומגיע עד המרפק בשתי הידיים אני חש נימול וזרמים בנוסף לכאב ויש אפילו מצבים שאני לא יכול לתפוס מברשת שיניים אני עובד בעבודת כפיים שמאמצת את הידיים האם מישהו יכול לכוון אותי ממה נובעים כאבים אלו ואיך מטפלים בזה? ואשמח גם להכוונה לטיפולים של רפואה משלימה תודה מראש ויום טוב בעלה של ציפורלילה

freearth10

New member
אל האור אל הרוח ללא מעצור

היי ציפור לילה, ממה נובעים הכאבים בדיוק - בעבור זה קיימים הטיפולים ההוליסטיים, שמבקשים להגיע לשורש הבעיה ולשחרר אותה. מהמיקום שציינת אני מניחה שמדובר בעשייה שלא נכונה לך כרגע וגורמת לך לזה שאפילו מברשת שיניים אתה לא יכול לתפוס בידיך. ובראש ובדפוסים הישנים שלא מקדמים אותך עוד ומונעים ממך את המעוף. אני כמובן ממליצה לך על מה שאני יודעת לעשות הכי טוב: קינסיולוגיה, אבל כל טיפול אחר אליו אתה מתחבר יעשה את אותה העבודה ואין ספק שיש איזו עבודה משמעותית שמחכה לך בדרך, כי בלי שינוי אורח החיים העכשווי שלך עכשיו, אולי נצליח להעביר את הכאבים העכשווים למקום אחר, אבל זה לא נראה לי שישחרר אותך ויאפשר לך להגיע למקומות אליהם אתה עוד רוצה להגיע. מאיה

התיאור מתאים לבעיה עצבית (ניירופתיה)

הכי סביר לדעתי שמדובר בלחץ על עצב שמעצבב את החלק של היד שתיארת. זה יכול להיות בצוואר או בפרקים. יחד עם זאת אי-אפשר לדעת בלי בדיקות מקיפות. חייבים להיבדק אצל כירורג כף יד (שכנראה יפנה לבדיקות NCV ו- EMG), אצל אורטופד צוואר יכול להפנות ל- MRI צוואר, ונוירולוג שמתמחה במערכת עצבים פרפריאלית שיכול. עוד סיבה אפשרית זה דלקות פרקים. הרופא שמתמחה בזה הוא ראומטולוג. אני סובל מבעייה דומה שהתחילה לפני כמה שנים ולמדתי עליה הרבה. עם תרצה לדבר איתי הנה הטלפון: 0526424859 בכל אופן, על תתמעמע. אני מאחל לך רפואה שלמה בעזרת ה'.

hal767

New member
הסדר הנכון הוא:

1-איבחון יסודי. 2-המלצה לטיפול. לכן, ממליץ לאבחן באמצעים הקונבנציונאליים דרך קופת החולים. לאחר מכן ניתן יהיה להמליץ על דרך טיפול. אפשר שיהיו חילוקי דעות בנוגע לדרך הטיפול בין הגישות השונות.

כאבים בידיים - יש פתרון טבעי

עיינתי בתשובות שקיבלת. אני הייתי מדלגת על כל הבדיקות הקונבנציונליות - שמבזבזות זמן של תיקון וריפוי. גם באמצעות בדיקות כהללו - פעמים רבות אין מוצאים כלום - ובזבזת זמן יקר. אין ספק, ובכל מקרה, יש לטפל בעמוד-השדרה, הצווארי וגם לאורכו. שיפור מצב עמוד-השדרה יכול להקל עליך מאוד ואולי לפתור את כל בעייתך. אולי - אלא, שמתוך הטיפול הזה, שבוודאי כדאי ונחוץ - ממשיכים לבחון האם ישנה בעיה נוספת שדורשת תיקון ורק תוסיף לך בריאות טובה ואיתנה יותר, כוח, אומץ, גבורה, סיבולת ויכולת לעבודת הכפיים שלך. כך, מתוך ניסיוני רב השנים. יחד עם כך - כדאי לך ללמוד כיצד להשתמש נכון בגופך - כאשר עמוד-הדרה הוא עמוד התווך של כל אברי-הגוף, כולל הגפיים. שימוש נכון בעמוד-השדרה ימנע גם בעיות עתידיות, בע"ה. בהצלחה ובשורות טובות לשבוע טוב ומבורך וחורף בריא יותר שמח ונעים,
שלומית נצח כמו-כן,

קצת זהירות לא תזיק לך. גם אני מעדיף פתרונות

טבעיים ויתכן שאת מציעה את דרך הטיפול הטובה בעולם. יחד עם זאת אני חושב שזה יהיר, בלתי אחראי ואולי אף אנוכי מצידך לבטל שיטות איבחון אחרות לטובת ההשקפה שלך. נכון שלפעמים הבדיקות הקונבנציונליות לא מגלות כלום, אך גם מה שאת מציעה לא תמיד פותר את הבעייה. רק הקב"ה יודע האם הטיפול שאת מציעה יעזור או הרפואה הקונבנציונאלית (אלא אם כן נחתה עליך רוח הקודש - ואז גם את יודעת).

ub8

New member
רפואה משלימה היא תחום

ללא הגדרה מדוייקת כמו תחומים רפואיים קונבנציונלים. זה תחום פרוץ וזו הסיבה שהודעות כמו שלך (שלומית נצח), אינן נמחקות. מה שאת כותבת ומייצגת אינו שייך לרפואה המשלימה ואף גורם לה נזק. דווקא בתקופה שבה ישנה חתירה ונכונות לשילוב ולשיתוף של מידע, חבל שאת יוצאת נגדה ונגד ביצוע בדיקות שיכולות להיות חיוניות ולהצביע על מוקד הבעייה הפיזית. באופן עקבי, את יוצאת נגד הרפואה המערבית שלדעתי, יתכן מאד שבזכותה את בכלל חייה. בעבר אנשים לא היו מאריכים שניום כמו היום. אם הכרטיס שלך אומר אמת, אז את בעשור השביעי של חייך. דעותייך (אשר נחשבות לקיצוניות), אינן מייצגות את הלך הרוח בעולם הרפואה המשלימה. חשוב לציין זאת למען קוראי הפורום אשר בתמימותם, הגיעו לפורום רפואה משלימה, אבל אין להם את הכלים להבין את מה שמתחולל בתחום. הרפואה המשלימה חותרת לאיחוד, ולא להפרדה וזלזול בידע המדעי והחשוב שנצבר, כמו שאת עושה.

ub8 - תודה על דבריך החשובים
אבל,

אשמח אם תעיין בקישור שהביא טאו ב-8.11.11 בשעה 8:12. אני ממליצה בחום רב, לעיין בתשומת-לב
וגם בעבר הביא טאו קישורים מעניינים על מהות הרפואה הקונבנציונלית - מהעולם הקונבנציונלי - שכה נחשב בעיני רבים... אשמח לאחר-מכן, להמשיך את הדיון החיוני בינינו ברוח-טובה ורצון-טוב ולהכירך. מאחלת לך ימים טובים
מאושרים פוריים לחורף בריא, שמח וקל,
שלומית נצח

ub8

New member
הסרט ארוך מידי

ואין לי כרגע את הזמן לצפות בו. לא טענתי שאינטרסים כלכליים אינם קיימים. הם קיימים ועד איך. כולם יודעים זאת ועדיין חשוב להמשיך ולהזכיר את זה. בזה אני מאמין שאנחנו מסכימים. אבל חבל שאת באופן עקבי, שוללת מכל וכל, אפשרות של פנייה לרפואה המערבית. רק בדף הנוכחי של הפורום הזה, מצאתי מספר התבטאויות שלך בגנותה של הרפואה המערבית. השלילה הגורפת הזו היא מצערת ואינה מייצגת את הרפואה המשלימה ואת ציבור המטפלים. גם אני בעד ריפוי טבעי, כמו גם כל מי שנמצא כאן, אאך מכיוון שזה פורום ציבורי, חשוב להדגיש כי דעותייך הן ללא ספק, דעת מיעוט קיצוני. רק בריאות ואושר :) גם ממני

ub8 - כל רפואה נפלאה - מבחירה חופשית

וכשיהיה לך פנאי נפשי לצפות בסרט במלואו - תבין ש"הכסף יענה את הכל". גם את הסתרת מידע חשוב וחיוני מהציבור. כלומר, לאנשי הרפואה הקונבנציונלית אין עניין בבריאות איש מבינינו. לא אתה, ולא אני, ולא איש בעולם אינו מעניין אותם - רק הכסף שיכולים להרוויח דרך כולנו - ורק במרמה. ומכירה אני רופאים קונבנציונליים, שכאשר מדובר בעצמם, או בבני משפחתם הקרובה - פונים לריפוי טבעי אמתי - כי יודעים הם את האמת. ואלה שאינם פונים, נזהרים או שעיוורים הם ושפוטים של הממסד מהם מתפרנסים. ואני, כפי שהבנת מכתביי - לא נולדתי היום, ולא נולדתי פתאום לרפואה משלימה/אלטרנטיבית כלשהי, מתוך הרפואה הקונבנציונלית. לא נראה לך חבל - קצת אולי, במקרה - לטרטר בני-אדם,אנשים וילדים יקרים לבדיקות אין-ספור ולא למצוא מאומה כמעט שאיננו תקין - כשהם מתלוננים על מצוקות ? או לספק להם פתרונות עם תופעות-לוואי שליליות, שיגרמו להם לעוד מצוקות וחוליים ? - רק מתוך תאוות הממון. עיסוק ברפואה טבעית עבורך - מהי באמת
ומהי התשתית לעיסוקך והכלים שיש לך לאבחן מצוקות וחוליים, והניסיון שכבר צברת - אולי מכאן נתחיל
בברכת בריאות איתנה בנאמנות לחוקי הטבע הטבעיים לחילוף חומרים בזרימה מאוזנת,
שלומית נצח

squalus

New member
הייתי אומר שזה די אירוני

בתור אחת שבכל הודעה שלה יש שלל ברכות ואיחולים לבביים וקריאה לחיים טובים ושמחים, לראות הודעה כזו מלאה ברגשות שליליים, צרות עין וסטיגמות כלפי הרפואה המערבית. אולי אם היית מגיעה אם ראש פתוח, ורגשות חיוביים, היית רואה שלא כל הרופאים אין עניין בבריאות איש, ושהם רק רוצים להוציא כסף במרמה. אולי זה יבוא לך בהפתעה, אבל בודדים הם הרופאים שמשקיעים 12 שנה ויותר מחייהם במשכורת רעב בשביל חלומות על התעשרות. כדאי לך לעשות התבוננות פנימית על מנת לראות מאיפה כל הרגשות השליליים שלך נובעים, זה לא בריא לסחוב איתך כזו טינה וצרות עין.

אתה צודק

הרופאים ברובם אנשים טובים, טובים מאוד לצערינו הם שבויים בידי כוחות גדולים מהם, בירוקרטיה, תעשיות אדירות מימדים, חוסר משאבים, עומס יתר , חשש מתביעות... על הרופא האומלל נגזר להעניק רפואה שגורמת יותר נזק מתועלת במאסה הגדולה של החולים אם אנשי הרפואה המשלימה היו צריכים לעמוד בלחץ האדיר הזה - רמת הטיפול הייתה יורדת בעשרות % עדיין היא הייתה מועילה יותר בגלל הראייה ההוליסטית וההבנה הטובה יותר של בריאות וחולי

squalus תודה לדבריך

ותודה לך שאתה עוקב אחרי דברי ושם-לב למסרים שלי. אני שמחה בהחלט לכך. כוונתי שהתפיסה הבסיסית שגויה. במסגרות לימודי של הרפואה הקונבנציונלית אין הרופאים לומדים בריאות מהי - אני אומרת זאת, מתוך דברי רופאים רבים, אותם אני מכירה באופן אישי. וכן, למדתי אנטומיה ופתולוגיה, כולל נתיחת-מתים ופיזיולוגיה ועוד דברים שלומדים ברפואה המערבית הנפוצה, במסגרת אוניברסיטאית קונבנציונלית. ויודעת אני, גם מהיכרות אישית-פרטית את אותם רופאים שמשקיעים עשרות שנים ונלחמים על מקומם בממסד - והתחרות ענקית וקשה מאוד מאוד - אנשים שבאמת חפצים לסייע לבני-האדם.. וכוונתי הייתה להתנהלות הממסד כולו, מלמעלה - ולא לרופא אחד זה או אחר, שכוונותיו נפלאות, כנות ואמתיות ורצונו לסייע. והייתי מציע לך לעיין בקישור, שהביא טאו הנכבד בתאריך, כמדומני ב-8.11 אודות התנהלות הרפואה המקובלת עליך כל-כך. ומתייחסת אני, לשפע האין-סופי, כמעט, של הבדיקות, שנעשות לכל 'חולה' ב'רוחב-לב' - ועדיין פעמים רבות אין מוצאים מאומה. ובן-האדם ממשיך לסבול. ובריפוי הטבעי תמיד ניתן, לפחות להתחיל להקל על האדם ויכולת האבחון קיימת בוודאי - אך קצרה הרבה יותר ואינה גורמת לסבל בפני עצמו. ואינני ממציאה - אתה וודאי מעיין גם בכותבים אחרים, מלבדי - ומדוע פונים לכאן, לאחר מלא בדיקות וחוסר ישועה. היות והאדם הפרטי - שעבורנו אינו 'מספר' או 'חולה' - מאוד מעוניין להיות בריא, לא לסבול. ולוא הייתה הדרך הקונבנציונלית, אכן נכונה לריפוי - ממש לבריאות טובה יותר - היו בתי-החולים אמורים להצטמצם. והיות והם רק גדלים מיום ליום, ומשנה לשנה - כנראה, אולי זה משום, שכמות החולים איננה נגמרת. ראוי ורצוי לחשוב מדוע ולמה, למה ומדוע
וכאשר מגיעים למרפא המתאים, והאדם מוכן לשנות הרגלים שגויים, שהביאוהו לחולי, למצוקה ולסבל - אורח-חיים בריא לפי חוקי-הטבע הטבעיים, בהתאם לצרכים הפרטיים שלו, ובדרך מבוקרת ובשיתוף פעולה עבור עצמו - רק טוב יותר, יוצא מכך. תודה לתשומת-לבך לעיון בדברי - לא לקריאתם בלבד - ובטוחתני, שאתה יודע את ההבדל והמשמעות בין שתי המילים, עיון וקריאה. שבת שלום ומבורך, לך sgualus היקר והנכבד - וחורף בריא נעים וקל.
שלומית נצח

TheGreatNut

New member
זו הכללה כל כך לא הוגנת...

שכל כך לא מייצגת את המציאות. מרבית אנשי הרפואה המודרנית הם אנשים נפלאים שמשקיעים את עיקר זמנם וכוחם לריפוי ועזרה לאחרים. שלא לדבר על כך שהרפואה שמצילה הכי הרבה בני אדם בעולם היא כמובן הרפואה המודרנית האקוטית. זה שישנן הרבה מאוד שיטות ברפואה המודרנית שגורמות יותר נזק מריפוי, לא קשור לאיכות העוסקים ברפואה ולרצונם הטוב. ואני מכיר אגב הרבה מאוד מטפלים ברפואה משלימה שכאשר הם או בני משפחתם ניצבים בפני בעיות בריאותיות חמורות הם מיד פונים לבית החולים, תודה לאל. ואני מכיר הרבה מאוד מטפלים ברפואה משלימה שחלקם לא ממש יודעים מה הם עושים, וחלקם גובים סכומי כסף שאין לי אפילו רצון לציין. אני כמובן לא מנסה לשכנע אותך, אלא רק מוסיף עוד קול בכיוון ההפוך עבור מי שקורא את השרשור. ( ואני ממש לא חסיד של הרפואה המודרנית, בלשון המעטה )

TheGreatNut - ויהי-רצון שיתמזגו

יהי רצון שכוונות בני-האדם תהיינה טהורות ונקיות מפניות אנוכיות שליליות. כך, יעודדו לגדל ילדים באורח-חיים בריא טבעי אמתי - הן בגוף והן בנפש כי, האדם = עץ השדה
לבריאות איתנה, בנאמנות לחוקי-הטבע הטבעיים = חילוף-חומרים של בגוף, הנפש, הרוח, השכל באיזון ומתוך אהבה ורצון-טוב, בבחינת, ואהבת לרעך כמוך
- ומה ששנוא עליך - אל תעשה לחבריך
ורק, ואך ורק - אם חס וחלילה תהייה תאונה כלשהי - נצטרך להיעזר ברפואה הקונבנציונלית - למקרי-חירום שכאלה באמת בדרך-כלל אין להם תחליף. שבת שלום ומבורך
חורף בריא, שמח, נאים ונעים וקל
שלומית נצח

ub8

New member
צודק - זה באמת משונה

מן שפת סיסמאות לא כל כך ברורה. בנוגע לסרט שאותו לא ראיתי, אני בטוח שאם מפיק אחר ושחקנים אחרים, אפשר להעביר מסרים משכנעים מאד שתומכים בצד השני. כל דבר ניתן לערוך ולשדר באופן מגמתי. שוב, אני בעד ריפוי טבעי. האם חשבת אולי כי לממסד יש אינטרס לשמור על אנשים בריאים. אנשים בריאים זה אנשים שעובדים, אנשים יצרניים שמרווחים כסף וגם נותנים חלק ממנו למדינה שבה הם חיים. רק תזכרי, את עשוייה יום אחד להיזדקק לרפואה המערבית ולידע של רופאים מומחים על מנת שיצילו את חייך, ויכול להיות שלאחר מכן, את תדברי אחרת. באופן אישי, את נשמעת לי די יהירה. את משדרת שיש אמת אחת (שאותה את כמובן יודעת) וזהו. כל דבר אחר הוא פסול או במקרה הטוב, בזבוז של זמן. באשר לעיסוקי כפי ששאלת, אני מטפל בעיסוי וברפלקסולוגיה, ומתפרנס גם מתחומים נוספים.

למעלה