כאבים בידיים

ub8 -שבוע טוב ומבורך

ומדוע שלא תצפה, בכל זאת בסרטון - מומלץ לכולם. מפיקים ושחקנים מתוך הממסד ממש. וזה בדיוק מה שאני אומרת לגבי רוב אנשי הממסד הקונבנציונלי, כדבריך, בדיוק - ציטוט :-
"כל דבר ניתן לערוך ולשדר באופן מגמתי"
מכירה אני אנשים רבים מאוד, שבאמת - אבל, באמת - רוצים לעבוד ולחיות בעולם הפתוח והחופשי - אלא, שבעיה קטנה כלשהי, גררה בעיה נוספת, וכן הלאה. הכיצד - רק בגלל תופעות-לוואי של התרופה "הנפלאה", שבנדיבות -לב קיבלו/רכשו בקופת-חולים ומכאן הדרך קצרה לעוד ועוד תרופות - ורק בגלל תופעות הלוואי - שבסך-הכל הרי אין ברירה ? והרופא המסוים, שרושם יתכן ובאמת עושה מלאכתו נאמנה - כי, גם הוא רוצה, רק, להתפרנס. וכך, מגיעים המונים לקופות-החולים תכוף - ורק לאקמול תמים ודומיו. אלא, שבהמשך, גם לבתי-החולים - מגיעים. וכמה אנשים החל מגיל - בערך - 50 ומעלה אינם "נזקקים" לתרופה כזאת או אחרת די קבוע ? או למשקפיים ? או לניתוח כזה או אחר ? ...... ואינני ממציאה עובדות אלה. העובדות מצויות על-יד כל אחד מאתנו, במשפחותינו, אצל שכנינו הקרובים והרחוקים יותר ..... ובכל זאת, אני מציאותית מספיק לראות גם את המעלות שברפואה הקונבנציונלית, באמת. והאם הספקת לצפות בקישור שטאו נתן ? - באמת כדאי, כשתוכל. לשבוע טוב ומבורך וחורף בריא נעים ונחמד,
שלומית נצח

ub8

New member
אצפה בסרטון בהקדם

אני מקווה. יש לי עניין רב לראות אותו. אין לי וויכוח איתך על כך שכל "חגיגת התרופות" יצאה מכל פרופרצייה והיא כבר לא משרתת את בריאות הציבור, אבל היא כן משרתת איטרסים כלכליים של חבררות ענק. ובכל זאת, שמחתי לראות כי את מספיק מציאותית לראות את מעלותיה של הרפואה הקונבנציונלית. כי יש הרבה מאד. רפואה הקונבנציונלית אינה מתנגדת לאימוץ הרגלים אשר מביאים לאורח חיים בריא. להיפך. אולי הפערים אצלינו הם לא כל כך גדולים, אבל בכל זאת, אני חושב שרצוי היה, בפורום רפואה משלימה, פחות לשלול את הרפואה הרגילה, ויותר להציע זוויות אחרות להסתכלות על מצבים של חוסר איזון. גם ברמת הסיכון האישי, אני אף פעם לא הייתי ממליץ על משהו בפורום, ובטח שלא על אי ביצוע בדיקות שהומלצו על ידי רופא. אנחנו אמנם במרחב ווירטואלי, אך תביעות משפטיות הן עניין שבשגרה. את ממש לא רוצה להגיע לשם. חוץ מזה שזה גם לא מוציא אותך טוב. לא אותך וגם לא את תחום הרפואה המשלימה.

+קישור נוסף מ-12.11 16:59 של רוןבלב1

כדאי לעיין גם בקישור הנ"ל
תודה מראש - בלי ציפיות למאומה, לשבוע טוב ומבורך וחורף בריא שמח וקל,
שלומית נצח

0 אור 0

New member
יש סבירות גבוהה שמדובר בבעיית שריר שלוחץ על

עצב, מכיוון שיש בעיה של נימול וקשיי אחיזה שמצביעה על בעיה נוריולוגית ( וכפי שציינו לפני עם סבירות גבוהה לאיזור הצואר), כדאי מאד לשלול קודם נושאים קריטיים על ידי אבחון אצל נוירולוג ואורתופד. והיה ולא מאובחנת בעיה של חוליה או בעיה נוירולוגית ספציפית, אז כדאי לגשת עם הצילומים והאבחנות למעסה רפואי שיקומי - לא פעם הם מזהים בעיות טריגרים ובכלל בעיות שרירים שאינן מזוהות על ידי האורתופד - וגם אם כן יש אבחון, הם ידעו לטפל בו. אופציה שניה מומלצת מאד היא דיקור . במקרים מורכבים לפעמים שני המטפלים משתפים פעולה - כי יש נקודות שרק דיקור קולע אליהן, ויש מקומות שדוקא הטכניקות של העיסוי אפקטיביות יותר. לאחר הטיפול המיידי שישחרר את הבעיות הקשות ביותר, חשוב מאד להתחיל לעבוד על תנועה מודעת - תרגילים מותאמים אישית ולימוד איך לנוע נכון כדי למנוע את חזרת הבעיה.

ינוקא1

New member
כל התשובות שקיבלת טובות.

הן אלו המדברות על דרכים הוליסטיות , והן אלו המדברות על הדרכים הקונבנציונליות. עם זאת , סביר להניח כי לפי מה שכתבת אתה עובד בעבודה בה אתה מפעיל לחץ קבוע על הידיים , וזה הגורם לבעיה. (בדומה לכך יש למשל את "תסמונת התעלה הקרפלית" בה אנשים שעובדים עם מחשבים והיד במנח מסוים לאורך זמן מתפתח לחץ על העצב הגורם גם כן לנימולים וכאבים). כך שיש גם כן לשים לב לנקודה הזאת.

michaelgor

New member
טיפול בכאבים

בדרך כלל כאבים כאלו מהווים סימפטום של בעיות אורתופדיות באזור צוואר וחגורת הכתפיים. התעמלות רפואית נכונה ועיסוי רפואי יכולים לעזור ולהביא לשיפור ניכר. בהצלחה

זה יכול להיות, אך זה לא הכלל. הבעיה בהרבה

מקרים גם במפרקים שונים ביד ולפעמים כאבים ביד גם נובעים מלחץ על העצב מתחת לעצם הבריח (Clavicle)

TheGreatNut

New member
אני יודע שהתשובה שלי לא עוזרת הרבה...

אבל בסך הכל סביר מאוד שהבעייה נובעת בראש ובראשונה מעבודת הכפיים המאמצת שאתה עובד בה. יש סיכוי טוב שכל טיפול שהוא שתנסה יוכל במקרה הטוב אולי להקל במעט משום שייתכן שמה שאתה באמת זקוק לו הוא מנוחה מאוד ממושכת מעבדות הכפיים. בסך הכל, מרבית העבודות הפיסיות הקיימות כיום בחברה שלנו הן כאלו שהגוף אינו מסוגל לעמוד בהן בצורה בריאה לאורך שנים, ובסופו של דבר הוא ניזוק, ואפילו ניזוק באופן משמעותי.

למעלה