נצח אמנות הראיה
New member
ub8 -שבוע טוב ומבורך
ומדוע שלא תצפה, בכל זאת בסרטון - מומלץ לכולם. מפיקים ושחקנים מתוך הממסד ממש. וזה בדיוק מה שאני אומרת לגבי רוב אנשי הממסד הקונבנציונלי, כדבריך, בדיוק - ציטוט :-
"כל דבר ניתן לערוך ולשדר באופן מגמתי"
מכירה אני אנשים רבים מאוד, שבאמת - אבל, באמת - רוצים לעבוד ולחיות בעולם הפתוח והחופשי - אלא, שבעיה קטנה כלשהי, גררה בעיה נוספת, וכן הלאה. הכיצד - רק בגלל תופעות-לוואי של התרופה "הנפלאה", שבנדיבות -לב קיבלו/רכשו בקופת-חולים ומכאן הדרך קצרה לעוד ועוד תרופות - ורק בגלל תופעות הלוואי - שבסך-הכל הרי אין ברירה ? והרופא המסוים, שרושם יתכן ובאמת עושה מלאכתו נאמנה - כי, גם הוא רוצה, רק, להתפרנס. וכך, מגיעים המונים לקופות-החולים תכוף - ורק לאקמול תמים ודומיו. אלא, שבהמשך, גם לבתי-החולים - מגיעים. וכמה אנשים החל מגיל - בערך - 50 ומעלה אינם "נזקקים" לתרופה כזאת או אחרת די קבוע ? או למשקפיים ? או לניתוח כזה או אחר ? ...... ואינני ממציאה עובדות אלה. העובדות מצויות על-יד כל אחד מאתנו, במשפחותינו, אצל שכנינו הקרובים והרחוקים יותר ..... ובכל זאת, אני מציאותית מספיק לראות גם את המעלות שברפואה הקונבנציונלית, באמת. והאם הספקת לצפות בקישור שטאו נתן ? - באמת כדאי, כשתוכל. לשבוע טוב ומבורך וחורף בריא נעים ונחמד,
שלומית נצח
ומדוע שלא תצפה, בכל זאת בסרטון - מומלץ לכולם. מפיקים ושחקנים מתוך הממסד ממש. וזה בדיוק מה שאני אומרת לגבי רוב אנשי הממסד הקונבנציונלי, כדבריך, בדיוק - ציטוט :-