כאבים בזרוע

dikkie dik

New member
כאבים בזרוע

רציתי לדעת אם למישהו זה מוכר זרוע ימין הצד שבדרך כלל יותר כואב מהמרפק עד הכתף כאילו כל האזור רגיש מאוד למגע מה עושים יש למישהו רעיון ועוד משהו יש פה עוד מישהו עם כאבים במפשעה האם זה קשור מה דעתכם ? שבת שלום ותודה יעל

linar1

New member
שבוע טוב דיק../images/Emo141.gif../images/Emo162.gif

הכאב בזרוע מוכר לי מאוד, אני לפעמים נעזרת בשמן ארניקה(ARNICA OIL). עיסוי עם השמן מפחית לזמן מסויים את הכאב.
LINAR

IRISEL2

New member
שלום דיק... בנושא כאבים בזרוע....

אני גם סובלת מאוד מזה. אני נוהגת למרוח מישחת וולטרן ולקחת כדורי נקסין 500 מ"ג 2 ביום + חצי פרקסט עם כל כדור. בקשר למישחת הוולטרן והנקסין, אם ידועה לך רגישות למערכת העיכול כגון אולקוס, כמו שיש לי, אז אני נוהגלת לקחת לפני הכדורים האלה כדור בשם לוסק. אני יודעת שסטרואידים במינון נמוך בין 5-10 מ"ג עוזר מאוד. גם לפני כדור זה יש לקחת לוסק, קלציום, כדור ברזל לוקחת סלופה, אשלגן. ידוע שסטרואידים פוגע בדברים שציינתי, לכן יש לקחת לשמור שלא תרד הרמה בדם! לעקוב אחר בדיקות הדם ולפי זה לפעול! כמו כן התעמלות עוזר מאוד! כך אני מטופלת. זו המלצה מניסיון אישי שלי בלבד. כדי לראות מה מתאים לך, עליך לגשת לרופא, ולהתיעץ איתו איך שהוא יוכל לעזור לך להפחית את הכאב! אני נתתי לך טיפים, מניסיוני האישי בלבד! אני מאחלת לך בכל ליבי שהכאב ידעך ויתן לך מרגוע.
חג שמח פסח כשר לך ולכל חברי הפורום בהצלחה, איריסל'.

למעלה