הכאבים הם בלרינגס
לרינגס הם דרכי הנשימה העליונות. ולרינגיטיס זו דלקת בדרכי הנשימה העליונים. הלע וחלל הלע הוא המקום המזוהם ביותר בגוף האדם משום שהוא חשוף ופתוח לאוויר המכיל את כל החיידקים, ויורוסים, פיטריות ושאר גורמי המחלות ובכל נשימה, בליעה ופעולות דומות חודרים לגוף גורמי המחלות. לא הייתי ממליץ על אנטיביוטיקה מירשמית משום שזו האחרונה איבדה את כוחה והפכה למזונם של החיידקים אשר פיתחו חסינות כנגדה. השימוש באנטיביוטיקה פוגע באיזון הפרו ביוטי משום שזו הורגת חיידקים מסוימים אך לא פיטריות ומיקרו אורגניזם מסוימים אחרים המאזנים את הפלורה הפרוביויתית במעיים ובשל הפרה באיזון מתחזקת הפיטריה הידועה לשימצה ושמה, קנדידה אלביקנס וכאשר זו האחרונה הופכת ממיקרו אורגניזם פרו ביוטי וסימביוטי לפאתוגני (מחולל מחלות) ובל כך מהווה אחד הגורמים המשמעותיים בעולם המערבי למחלות כרוניות ואף לקשות יותר. רק לפני כארבעה חודשים פורסם דיווח באתר ניוז1 כי בבתי חולים בקוויבק נפטרו במהלך 18 חודשים של השנים 2007 ו 2008 100 חולים מהחידק קליסטרידיום דיפיציאל ואשר טופלו באוגמנטין שזו האנטיביוטיקה החזקה ביותר. החולים האחרים שלא טופלו בזו האחרונה לא מתו ושרדו את הזיהום! ההמלצות הגורפות של המדענים בתחום הרפואה גורפות ומישרות קו עם דברי. לסיכום המלצותיי : 1- ללכת לרופא זו חובה מוסרית עליונה ואף חוקית 2- תה ירוק ללא סוכר לאיזון היין והיאנג (רצוי לא משקיות כי אם מעלים יבשים בתפזורת) * הורדת הלחות תצמצם את הדלקת בתהליך טבעי ועל כן לתה ירוק תפקיד מכריע אך כמובן למזונות אחרים גם 3- המים המופיעים בכינוי שלי (לא בגינוי) יסלקו כל זיהום וזו עובדה מדעית ידועה ואף מופיעה בכל אנציקלופדיה מכובדת 4- השימוש במים יפעל ללא כל תופעות לוואי או נזקים מכל סוג ומין 5- הרבה ויטמין C ומעט אכינצאה משום שזו האחרונה יכולה בכמויות גבוהות לגוע בכליות ובכבד 6- באופן גורף אני ממליץ שלא לצרוך : סוכר לבן/חום,קמח לבן,שמרים,מוצרי חלב, מזון מטוגן, מלח, ומזון שעבר עיבוד כימי מכל סזג. יש לי ניסיון של 15 שנה בסילוק זיהומים ואף גידולים סרטניים ובכל מקום שהאנטיביוטיקה המירשמית כשלה המים יצאו עם ידם על העליונה וגברו על הזיהום אם תגיע אלי ליערות הכרמל אספק לך את המים בחינם לצורך יציאה מהדלקת בברכה אילן רז