כאבים בזמן נשימה..

כאבים בזמן נשימה..

שלום..שמי הוא אורי כבר ימים שיש לי כאבים בזמן נשימה. הכאבים הם בצוואר..במקום המוקף בתמונה. ככל השנשימה היא יותר עמוקה הכאב הוא יותר חד.. האם יש לכאב סיבה? ומה אפשר לעשות? תודה

ינוקא1

New member
יכולות להיות כמה סיבות

החל ממה שנקרא ברפואה סינית "ליחת אל חומר" (כמו ההרגשה כשעומדים לבכות , שלוחץ שם בגרון) שנגרמת בדרך כלל מרקע רגשי , וכלה בדלקת מקומית . קודם כל אני חושב שכדאי לפנות לרפואה קונבנציונלית , בגלל החשש מלחץ על קנה הנשימה. אם לא ימצאו כלום - תלך למטפל טוב ברפואה משלימה.

עוז46

New member
לכאבים בזמן נשימה

יש הרבה סיבות- עצם דג, עישון, שאיפת חומר כימי ללא מודעות (או כן) סטרידו ועוד ועוד. רוץ, סליחה, ללכת כדי לא לאמץ את הגרון, לרופא

m i n y m o

New member
כמו שכבר אמרו לך יכולות להיות כמה סיבות

גם אני מצתרפת לקריאה של ינקוא לפנות לרופא מערבי ומהר. חשוב לשאול האם יש נפיחות ו/או חום באיזור. האם יש תופעות גופניות נוספות.? ממה זה היתחיל. חשוב לבדוק TSH (תפקודי בלוטת התריס הנימצאת בקירבת מקום). בהצלחה ענבל

הכאבים הם בלרינגס

לרינגס הם דרכי הנשימה העליונות. ולרינגיטיס זו דלקת בדרכי הנשימה העליונים. הלע וחלל הלע הוא המקום המזוהם ביותר בגוף האדם משום שהוא חשוף ופתוח לאוויר המכיל את כל החיידקים, ויורוסים, פיטריות ושאר גורמי המחלות ובכל נשימה, בליעה ופעולות דומות חודרים לגוף גורמי המחלות. לא הייתי ממליץ על אנטיביוטיקה מירשמית משום שזו האחרונה איבדה את כוחה והפכה למזונם של החיידקים אשר פיתחו חסינות כנגדה. השימוש באנטיביוטיקה פוגע באיזון הפרו ביוטי משום שזו הורגת חיידקים מסוימים אך לא פיטריות ומיקרו אורגניזם מסוימים אחרים המאזנים את הפלורה הפרוביויתית במעיים ובשל הפרה באיזון מתחזקת הפיטריה הידועה לשימצה ושמה, קנדידה אלביקנס וכאשר זו האחרונה הופכת ממיקרו אורגניזם פרו ביוטי וסימביוטי לפאתוגני (מחולל מחלות) ובל כך מהווה אחד הגורמים המשמעותיים בעולם המערבי למחלות כרוניות ואף לקשות יותר. רק לפני כארבעה חודשים פורסם דיווח באתר ניוז1 כי בבתי חולים בקוויבק נפטרו במהלך 18 חודשים של השנים 2007 ו 2008 100 חולים מהחידק קליסטרידיום דיפיציאל ואשר טופלו באוגמנטין שזו האנטיביוטיקה החזקה ביותר. החולים האחרים שלא טופלו בזו האחרונה לא מתו ושרדו את הזיהום! ההמלצות הגורפות של המדענים בתחום הרפואה גורפות ומישרות קו עם דברי. לסיכום המלצותיי : 1- ללכת לרופא זו חובה מוסרית עליונה ואף חוקית 2- תה ירוק ללא סוכר לאיזון היין והיאנג (רצוי לא משקיות כי אם מעלים יבשים בתפזורת) * הורדת הלחות תצמצם את הדלקת בתהליך טבעי ועל כן לתה ירוק תפקיד מכריע אך כמובן למזונות אחרים גם 3- המים המופיעים בכינוי שלי (לא בגינוי) יסלקו כל זיהום וזו עובדה מדעית ידועה ואף מופיעה בכל אנציקלופדיה מכובדת 4- השימוש במים יפעל ללא כל תופעות לוואי או נזקים מכל סוג ומין 5- הרבה ויטמין C ומעט אכינצאה משום שזו האחרונה יכולה בכמויות גבוהות לגוע בכליות ובכבד 6- באופן גורף אני ממליץ שלא לצרוך : סוכר לבן/חום,קמח לבן,שמרים,מוצרי חלב, מזון מטוגן, מלח, ומזון שעבר עיבוד כימי מכל סזג. יש לי ניסיון של 15 שנה בסילוק זיהומים ואף גידולים סרטניים ובכל מקום שהאנטיביוטיקה המירשמית כשלה המים יצאו עם ידם על העליונה וגברו על הזיהום אם תגיע אלי ליערות הכרמל אספק לך את המים בחינם לצורך יציאה מהדלקת בברכה אילן רז

0 אור 0

New member
אילן שלום

ראשית, ברוך הבא לפורום רפואה משלימה, אנו מקדמים לפורום בברכה את כל העוסקים בתחומים שונים של רפואה משלימה ורואים במגוון הדעות הפריה הדדית. יחד עם זה, סיגלנו לנו מספר כללים כתובים ולא כתובים להתנהלות הפורום. החשובים בהם הינם: 1. זהירות באבחון אינטרנטי - גם מי שעומד מול המטופל יכול לטעות, על אחת כמה וכמה מי שקובע דעה נחרצת מתוך מידע חלקי וקצר. 2. המלצות חותכות וחד משמעיות = מרשם, יש להזהר בהן שבעתיים. ככל האפשר אנו משתדלים להמנע מהן כאשר לא בצעו אבחון ואין לנו מושג מה הבעיה ומי האדם, ובמקרה שבכל זאת אנו חשים צורך עז להמליץ על משהו, יש לעשות זאת תוך הסבר מקיף לאיזה מקרים זה יכול להתאים, ומתי זה מסוכן או לא מתאים. ההסבר שלך על אי פעולת האנטיביוטיקה יכול להיות מסוכן, אם במקרה אותו אדם שפנה אכן סובל במקרה מסטרפטוקוקוס במצב אקוטי, מרשמים אחרים שנתת עלולים לא להתאים לכל אחד ובודאי לא יהיו רלבנטיים אם במקרה הגורם לבעיה הינו , נניח , עצם של דג שנתקעה בגרון, טוב שסייגת בהמלצתך כן ללכת לרופא לפני המלצותיך האחרות. אני מודה על ההשתתפות בפורום ומבקשת שתתייחס להערותי אלו בכובד ראש, המשך השתתפות פוריה בפורום\ אור

עצם בגרון ועצם העניין

תודה על הברכה וקבלת הפנים. אכבד כל כלל כתוב ואם חרגתי אשמח לתקן זאת להבא. שהרי הכלל המנחה והמוסרי הראשוני הוא "החי בחברה שומה עליו לכבד את חוקיה וכלליה". דעתי על הרפואה הקונבנציונאלית שלילית אך למרבה הפליאה גם רוב הציבור יודע ומודע לה וחושב כך. אולי לא רוב הציבור אך רוב הפונים אלי. מעולם לא ערכתי סטטיסטיקה בענין אך ידוע לי שלפחות 50% מהפונים לרפואה האלטרנטיבית מופנים מקונבנציונאלית ולא כי "מחלתם" קלת ערך. כל המידע שאני מספק הינו מדעי וניתמך ע"י אנשי המדע ולא המצאה שלי. במקרה שזו תיזה שלי אני מציין זאת בפירוש. המידע על 100 חולים שנפטרו בגלל אוגמנטין דווח בעיתונות האינטרנטית וראוי שהציבור ידע מכך כי להסתיר מידע רלוואנטי כזה יהיה פשע מוסרי בלתי יתואר ודי דומה להאשמה כנגד האמריקאים שלא הפציצו את אוושויץ כדי להפסיק את רצח היהודים ועוד דוגמאות בעלות משקל מוסרי זהה. יש בכוונתי לפרסם כאן מידע מדעי טהור ומידע אחר שמוסתר מהציבור או שהמידע בעל השלכות שכל בר דעת ישקלל אותן בשיקוליו. לדוגמא : במקרי חולי סרטן שעוברים כריתת גידולים ואף ביופסות, מעולם לא שמעתי על חולה כזה שקיבל אזהרה בטרם הבדיקה או הכריתה שיש אפשרות מאוד מאוד סבירה שמקטעים מהגידול הסרטני יתפזרו לנוזלי הגוף בזמן הדקירה, השריטה, או הכריתה והם ינבטו לגרורות או להתפרצות סרטנית בלתי מבוקרת. אני חושב שזכות הציבור לדעת אינה פחותה מחובתי לדווח על כך! כאן יש קישור לאתר ניזו 1 ולדיווח על השימוש באנטיביוטיקה כזרז לזיהומים http://www.news1.co.il/Archive/001-D-87346-00.html?tag=08-33-30 לא סתם הפנתי את החולה ראשית לראות רופא כי בהחלט התבוננות בגרון יכולה מיד לפתור את התעלומה כמו גם בדיקות נוספות וצילומים במקרה הצורך. כמו גם שהרופאים מבינים טוב יותר מכל אדם בגוף האדם ובחלק גדול מהמיקרים האבחנה שלהם מלומדת, הגיונית ואף נכונה אך לא בכל המיקרים! יש בכוונתי דווקא לעמוד על הטעויות שלהם הקונצפטואליות קודם כל ולאחר גם המוסריות כמו למשל הקשר הסימביוטי של הרפואה הקונב' לתעשיית "התרופות" הכימיות שלמעשה פועלות על סימני המחלה אך לא על המחלות כלל ועיקר ואיני מכיר "תרופה" קונב' שאינה מכילה כימיקלים ושאינה מזיקה לגוף. יש בי אבחנה לרגש אנשים ולסיבלם אך האמת שלי חייבת להאמר ואני מקווה שיתאפשר לי לומר אותה כאן באופן הבר והכנה ביותר ואני מבטיח לנמק את דברי לא בדברי הסתה ורעות רוח כמו גם תיסכולים אלא על עובדות בלבד, חלקן מהמציאות ואדרוך לרפואה על היבלות ! אני נשבע ! כמו הילדה בת ה- 4 שנפטרה על שולחן הניתוחים בניתוח תיקון פזילה משום שהרופאה הלכה לישון וכיבתה את המוניטור ! ואם זו גברת אתי יעקבשווילי ששלשום נפטרה לאחר ניתוח להוצאת עובר חוץ רחמי ואם זה לזכרה של דוקטור גלית שנפטרה לפני כחמישה חודשים (אין לי את שמה ואת התאריך המדויק) שנפטרה מדימום בבית חולים לאחר ניתוח קיסרי ויש כאלפיים מיקרים כאלו בשנה. לכל הדיעות שימוש באנטיביוטיקה גורר היווצרות זני חיידקים חסינים לה וזאת תופעה בת 50 שנה ואני בהמשך אציין תחליפים הקיימים במדע ויעילים במיוחד כמו הבקטריופאגים שאלו וירוסים הקוטלים חיידקים ואינם מחוללי מחלות. אפרסם כאן בקרוב מאמר שכתבתי על כך, בשנות החמישים פיתחו מדענים גרוזינים ארסנל של כל הוירוסים הקוטלים את כל החיידקים (זה רק פרומו) יום בריא ומוצלח לך ולכולם ושוב תודה על קבלת הפנים אשמח אם אוכל לפנות אליך ראשית כדי בכל זאת לקבל פידבק בטרם אפרסם פוסט תודה ויום טוב

lightflake

New member
המי כסף שלך

אתה אומר שזה פעיל אנטיביוטי אז מה היתרון על אנטיביוטיקה? נניח, האנטיביוטיקה הורגת גם חיידקים חיוניים ומי הכסף שלך יודעים להרוג רק את החיידקים והפטריות שגורמים למחלות? איך הם יודעים את מי להרוג ואת מי לא? או שגם על השאלה הזאת לא תענה (כמו על השתיים הקודמות ששאלתי אותך)

למעלה