כאבים בזמן ביוץ

אהובי1

New member
כאבים בזמן ביוץ

שלום לכולם אני חדשה אצלכם בפורום , קראתי קצת והגעתי למסקנה שתוכלו לעזור לי, הכאבים שלי הם בזמן הביוץ ולא בזמן המחזור(יש כאבים בזמן מחזור ,אבל הם מישניים לעומת כאבי הביוץ), אני פשוט מתפטלת בימי הביוץ במשך 24 שעות אנ פשוט משותקת , והכאבים צוחקים לכדורים, שום דבר לא מצליח להרגיע את הכאב. אני רוצה לציין שכול הרופאים שפניתי אליהם, דחו אותי בקש ואמרו שכאבים בזמן ביוץ זה נורמלי, כן , אם הכאב הוא רגיל ,ולא כאב שיותר גרוע ממריטת שערות ברגלים, עם פינצטה!!!! אני רוצה להוסיף ולציין שלפני כחצי שנה אובחני כחולת טרשת נפוצה ולפי מה שהספקתי לקרוא אצלכם יתכן שיש קשר בין הדברים, כנראה שטרשת לא מספיקה , אני גם צריכה כול מיני תופעות אחרות בכדי שלא ישעמם לי, כמו שנאמר אין לי רגע דל. בכל מקרה הכאבים הם בזמן הביוץ ומחמירים אם בימים אלה יש לי קיבה או גזים, אני פשוט מטפסת על הקירות(והקירות אצלי בבית לא כל כך גבוהים). אשמח לשמוע מכן, לאן פונים? מה עושים בכדי להגיע לאבחנה? ומה ניתן לעשות על מנת להקל על הכאב? עוד דבר, אין לי ילדים עדיין, כמו כן עברתי לפני קרוב לשנה שני לופים בצוואר הרחם, כרגע הצוואר נקי אשמח לקבל כל מידע אפשרי, יום טוב לכולם

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לא יכולה לעזור לך כל כך הרבה כי רק היום אובחנתי סופית כאנדואית אבל קצת מניסיון אישי ושותפות בכאב בטח לא יזיקו. עד היום סבלתי מכאבי בטן מטורפים שלא הצליחו לאבחן בשום צורה או דרך, אחת לחודש וחצי הגעתי עם כאבים מטורפים למיון כשאני הולכת ועומדת כמו סימן שאלה,אחרי שהבנתי שזה לא עוזר ואין טיפול במיון למרות שעשו אלפי בדיקות התחלתי לעקוב אחרי הכאב ובדקתי את התאריכים שהגעתי למיון - רובם ככולם היו בזמן הביוץ החודשי!!! (בנוסף אני סובלת מכאבי מחזור מטורפים וגב תחתון אבל זה כבר סיפור אחר) הרגשתי כמוך שאני מטפסת על קירות ועל כל מה שנמצא לידי מרוב כאב, במקרה שלי זה גם משפיע על רגל שמאל והרבה פעמים פשוט לא יכולתי לעמוד עליה זמן ממושך או שגררתי אותה אחרי. היום כשאובחנתי כאנדואית אני מבינה שיש סיבה. אני חושבת שאני לא היחידה שתפנה אותך למרכז לאנודמטריוזיס בתה"ש ולד"ר סוריאנו, את יכולה להתקשר אליהם ולקבוע תור באופן עצמאי ולדאוג להפנייה ולטופס 17 מקופת החולים שלך, במידה והם עושים לך בעיות או שאת לא רוצה לשתף את רופא המשפחה / נשים שלך את יכולה להגיע באופן פרטי ליעוץ במרפאה זה עולה 120 ש"ח (אם אני לא טועה). אם תסתכלי בשורה למעלה של הפורום תראי שרשום "טגליינס" ויש שם שאלון לאבחון עצמי של המחלה. בכל מקרה תוכלי גם להיכנס לאתר של שיבא נשים בכתובת http://nashim.sheba.co.il ולקרוא אודות המחלה, יש שם גם טלפונים של המרפאה. בינתיים שולחת לך
גדול תרגישי טוב

אהובי1

New member
תודה על ההכוונה והעזרה../images/Emo51.gif

תודה רבה לכם על כל ה
קראתי את כל מה שכתבתן פניתי במייל לד"ר סורינו , אני גם מניחה שמה שהוא יציע לי זה להגיע לתל-השומר, לגבי טופס 17 ידוע לי על המאבק בשל הטרשת הנפוצה אז ככה שכמו שהצלחתי אז, אני מאמינה שאני אצליח לעשות זאת גם כאן בכל מקרה תודה

מישמש33

New member
היי אהובי1

ארץ דימיוני נתנה לך את הפרטים ואני מוסיפה להמלצתה לפנות למרפאה לאנדו' בתה"ש לצורך איבחון. במקרה שלי הכאבים התחילו אומנם בזמן המחזור , אך בשמונה שנים האחרונות, הכאבים איתי לאורך כל החודש, כך שזה ממש לא רק סביב המחזור, אני מניחה שאצל כל אחת זה אחרת, מה שדומה הם כמובן סןג הכאב, המקומות ועוד תופעות כאלו ואחרות לפי מה שאת כותבת, זה בהחלט נשמע כמו אנדו', אבל האם בדקת שזה לא קשור גם לטרשת הנפוצה ? לגבי הכאבים אני משתמשת באופטלגין נוזלי ובנרות וולטרן ובמקרים קשים בזריקות וולטרן, יש כדורים נוספים שעוזרים לפחות לבנות אחרות פה והשמות שעלו הם : נקסין, נרוסין, נורופן ועוד, חשוב מאוד שתתיעצי עם רופא משפחה בנוגע למשככי כאבים מקווה שעזרתי במעט, הרבה בריאות

אהובי1

New member
../images/Emo51.gif

תודה לך לא בדקתי באם הכאבים קשורים לטרשת הנפוצה, מאחר וכל הזמן דחו אותי ונאמר לי שהכאב הוא דבר "נורמלי" , ומאחר והייתי עסוקה בריצות אחרי האבחנה לטרשת, לא היה לי את הזמן להעמיק בבעיית הביוץ, רק סבלתי את הכאב כל חודש בחודשו. אבל כעט אני מתכוונת להעמיק ולראות לאן זה מוביל אותי ומה עלי לעשות בכדי להפסיק את הכאבים וכמו כן להגיע למצב שאוכל להיכנס להריון ולהביא ילדים. בכל מקרה תודה רבה על הכל ושיהיה לך יום נעים

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לא מבינה גדולה בביוץ כי הייתי מגיל 16 על גלולות. הייתה לי תקופה לפני כמה זמן של חצי שנה ללא גלולות ואז הייתי מבחינה ככה לפי התאריכים, (כי המחזור שלי נשאר כמו שעון גם אחרי שנים עם גלולות) בכאבים שהזכירו את המחזור וזה נראה היה לי כמו ביוץ. כמו רבות מאיתנו - משככים היו המזון שלי ואיכשהוא הייתי עוברת את זה. הכאבים שלי היו כל הזמן במשך כל החודש אז אצלי זה ממש לא היה משנה מה גובה הקיר עליו אני מטפסת. גם אני ממליצה לך לפנות למרפאה בתה"ש לשם יעוץ, אם ע"י הפנייה מרופא המשפחה שלך וטופס 17 (עדיף על הפנייה מרופא הנשים כי אם תדפדפי פה בהיסטוריה של הפורום תיווכחי שיש הרבה ענייני אגו שבעיקר פוגעים בנו האנדואיות) או כמו שהוצע לך - לשלם את ה 120 ש"ח בלי טובות מהקופות. גם אני סבלתי קשות מבעיות מעיים ובניתוח שעברתי לפני שבוע וקצת היה ברור למה. דבר נוסף שיכול להקל עלייך זה עצם זה שהגעת ל
שלנו כי פה יש לך אוזן קשבת ושפע הבנה. אז אם לא פיזית, לפחות נפשית. בהצלחה

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

כאבי ביוץ נפוצים כשיש אנדו' וזה לא נורמאלי בניגוד למה שאמרו לך. רוב הנשים חשות שהן מבייצות אבל בד"כ זה לא מלווה בכאב. הכתובת לשאלתך היא תל השומר ולהקלה על הכאב יש מיגוון של משככים. המובילים כאן זה וולטרן, פוינט,אטופן. וולטרן בזריקה זה הכי הכי
תרגישי טוב

למעלה