כאבים בהנקה

noaty

New member
כאבים בהנקה

אסתר שלום יש לי בת בת שלושה שבועות שרק יונקת הבעיה שלי היא שיש לי כאבים חזקים בשדיים למרות שהיא תופסת את כל הפיטמה ונראה שהיא יונקת טוב. אני לא יודעת מה לעשות זה כואב לי. האם זה צריך לעבור? מה לעשות? מבקשת עזרה!!!

Some questions

When did the pain start? Is ther a burning feeling after the feed? Did you or your baby get antibiotics after the birth? Is your baby latching correctly? She is supposed to take not just the nipple in her mouth, but as much of the hila under the nipple as possible. see the pictures in the gallery, and listen to the explanation of good latch. I would suggest that you see a yoetset hanaka, IBCLC to help you work on latch. Tell me where you live so that I can refer you.​

kat the bat

New member
תרגום: מספר שאלות

מתי התחילו הכאבים? האם יש תחושת צריבה אחרי ההנקה? האם את או התינוקת שלך קיבלתן אנטיביוטיקה לאחר הלידה? האם התינוקת שלך תופסת את השד נכון? היא אמורה לתפוס בפיה לא רק את הפיטמה, אלא כמה שיותר מההילה שמתחת לפיטמה. הסתכלי בתמונות המופיעות בגלריה והקשיבי להסברים לגבי תפיסה טובה. אני מציעה לך לפגוש יועצת הנקה IBCLC כדי לעבוד על נושא התפיסה. אמרי לי איפה את גרה כדי שאוכל להפנות אותך.

noaty

New member
בקשר לכאבים

אסתר שלום הכאבים התחילו מאז שהיא התחילה לינוק בצורה מסודרת ומתגברים בימים של יניקה אינטנסיבית. למעשה זה כואב יותר בהתחלת היניקה אולי זה קשור להתחלה של הזרימה של החלב?? אין תחושת צריבה אחרי ההנקה וגם לא קיבלנו אנטיביוטיקה (לא אני ולא היא) אני גרה ברח' נצח ישראל בתל אביב (ליד כיכר מסריק) ואשמח לקבל ממך הפניה ליועצת הנקה בתודה מראש! נועה

Then it is a question of latch

call Doris: 03 7394537 and tell her you need to learn the latch!! IN the meantime, look at the pictures in the gallery and listen to my taped message. Maybe that will help in the meantime!! The baby has to latch onto as much of the hila under the nipple as possible.​

niritcat

New member
תרגום: אז מדובר בעיה של תפיסה

התקשרי לדוריס: 7394537 03 ואמרי לה שאת צריכה ללמוד את התפיסה!! בינתיים, הסתכלי בתמונות בגלריה והאזיני להסבר המוקלט שלי. אולי זה יעזור לך בינתיים!! התינוק צריך לתפוס כמה שיותר מההילה שמתחת לפטמה שאפשר.

למעלה