כאבים בגב

chaosx

New member
כאבים בגב

שלום אני סובל בכאבים בגב בעיקר בגב תחתון לא בעמוד השדרה אלא בשרירים בצידי עמוד השדרה אני סובל מהכאבים האלה כבר איזה חצי שנה כמו כן עשיתי צילום אך לא ראו כלום למישהו יש רעיון?

22יעל

New member
שיאצו שיאצו שיאצו!

אם אתה מעוניין בעוד מידע - תכתוב לי ואני אשתדל לעזור. בהצלחה. יעל22

מסכימה עם יעל,

בשרירים ניתן לטפל עם הצלחות מצויינות בשיאצו מומלץ לנסות טיפול או שניים , לרב ההקלה היא מיידית . בהצלחה

כמה אפשריות,

גש לקופ"ח אליה אתה שייך ובקש טיפולי שיאצו - הם יפנו אותך למטפלים מטעמם ( במחיר מוזל). אם תציין אזור מגורים אולי נוכל להמליץ לך על מטפל מוכר וטוב. הרבה בריאות יעל

כאבי גב? - למה לא עיסוי רפואי? ../images/Emo35.gif../images/Emo50.gif

המלצתי היא - עיסוי רפואי העיסוי בכללותו הוא מאוד נעים, אין כמעט אדם שאינו יודע מה זה מסא´ז? יענו עיסוי. מה שעושים בעיסוי מזרימים את הדם וע"י כך כל הגוף מתחיל לעבוד כמו שצריך... יכול מאוד להיות שיש לך מתח על החוליות ואם הייתי בודקת לפי הרפואה הסינית הייתי שואלת אותך האם : א- האם יש לך דאגות פרנסה? ב- האם יש לך פחדים כל שהם בזמן האחרון? חוסר ביטחון? אם כך אפשרי ורצוי לטפל כמה שיותר מהר... סיכוייך להצלחה גדולים ואני מדברת מתוך נסיון אם תצטרך עזרה אשמח לעזור כל טוב אורה

אם טיפולי השיאצו לא יעזרו כדאי

כדאי לעשות את הטיפול מתחום פסיכותרפיה רוחנית, טיפול אנרגטי, המשחרר לחצים מגנטים מההילה (טיפול אחד מספיק). לעיתים לחצים מגנטים אלו יוצרים כאבים בנקודות שונות בגב, כאבים החוזרים תוך זמן קצר גם לאחר שמטפלים בהם. אם זה יהיה רלוונטי צור עימי קשר. שבת שלום, אסתיה

מיפוי עצמות היא בדיקה לצפיפות העצם

לא מזיקה אם לא חוזרים עליה בתכיפות רבה (משתמשים בחומר רדיואקטיבי הנספג בעצמות ואח"כ מופרש בשתן; ממליצים לא לעשות זאת לעיתי קרובות). יכולה לתת מושג הרבה יותר ברור על מצבך.

למעשה היעילות של השיטות האחרות גובר

הי יעל אחד הדברים המעניינים בטיפול זה הוא שכל מטפל בתחום הרפואה המשלימה מוצא כי יש תגובה מהירה יותר ויעילה יותר לטיפול, לאחר טיפול זה - שכן אין את הדפוסים המתנגדים ומנסים למנוע הצלחת הטיפול. אני כתבתי ´לאחר מכן´ מתוך הערכה/כבוד למשתתפות כמו כן אני בעד זה שיתקיים שיתוף פעולה. שבוע טוב, אסתיה

למעלה