כאבים בגב התחתון

oranit8

New member
כאבים בגב התחתון

לפני כשלושה חודשים התחיל לכאוב לי הגב התחתון שהכאב מקרין לרגל ... הכלתי לאוטופד ועשיתי צילום ויש לי עצב תפוס אז בהתחלה הוא הביא לי לעשות זריקות אביטרן וכדורים ומשחות שעזרו אך לא הכאב לא עבר והוא היפנה אותי לפיזותרפיה ועשיתי ולא עזר והכאב מוקרן לרגל ימין ... הפיזותרפיסטית אמרה לי שאין מצב ויהיה ניתוח שזה שירר עצבי שנתפס . עכשיו שאלה היא כזאת יש מצב לניתוח ?

oranit8

New member
כאבים בגב התחתון

איזה ניתוח זה במידה ואני אצטרך לעשות ניתוח כרגע אני עושה ספורט במכון כושר ... האם זה יכול להזיק במקום לשפר

זמיר5

New member
כאבי גב תחתון

נסה את פלא גב .אתה יכול לקרוא על כאבי גב ומה זה עושה

כאבים בגב

שלום, אין לי דרך לדעת מהו מקור הכאבים ללא בדיקה, בכל מקרה רק מיעוט המקרים של כאבי הגב נדרשים בסופו של דבר לניתוח, הרוב מסתדרים תחת טיפול שמרני. פני לבדיקה חושרת אצל הרופא. בברכה,

oranit8

New member
מותר לעשות פעילות גופנית במצב כזה ?

אני שואלת כי אני מתאמנת קבועה בחדר כושר ויש לי תוכנית אישית

oranit8

New member
מותר לעשות פעילות גופנית במצב כזה ?

אני שואלת כי אני מתאמנת קבועה בחדר כושר ויש לי תוכנית אישית פלאטיס ,פלדנקרייז, יוגה יעזרו בשיכוח הכאב ?

rafagav

New member
את צריכה טיפול מתון יותר...

אם הפילאטיס עוזר (והיוגה, כמובן) אז יופי. נראה לי (כבוגר קורס מורי יוגה), שקודם כל את צריכה מנוחה מההתעמלות וטיפול לשחרור שרירי הישבן (שם בד"כ מצטבר המתח מהגב התחתון).

oranit8

New member
תגובה

מה זה אומר טיפול יותר מתון ? זריקות ווליום ? מה ? פילאטיס ויוגה ופלדנקרייז אני מפחדת לעשות מחשש שאחרי שיעור אחד אני אתאשפז בבית חולים אולי כרגע זה לא מומלץ ... הבעיה שיש לי עצב תפוס זו הבעיה ואני בשוק שהפיזוטרפיה לא עוזרת ונכנסתי לסרט על ניתוח ... למרות שהאורטופד לא הזכיר אפילו ניתוח אולי עכשיו יזכיר ניתוח ...

למעלה