כאבים בברך

EDNAX

New member
כאבים בברך

היי אני חולה כ3 שנים במחלת הלופוס עם עבר עשיר של סיבוכים רפואיים :כשל נשימתי אך מצבי כיום בסדראני נוטל ת מס' תרופות: פלקווניל,טרטייס,פררדניזון,מיקרופירין,אימוראן ,קלציום אך התחילו לי כאבים בברך ימין לא מזמן עברתי מס' בדיקות בהם ct,רנטגן,מיפויי עצמות והבדיקה האחרונה MRI הרופא אמר לי שאובחן אצלי AVN ויש לשקול DRILLING ומאז אני כולי בפחדים שאני עלולה להיפגע ועלולה לא לחזור לתפקד כרגיל .ורציתי קצת הסבר על הניתוח ומה הסיכונים? ומה זמן ההחלמה? תודה רבה.

חשד לAVN של הברך

הניתוח אינו מסוכן ואמור להוריד מעט מן הלחץ על העצם ולאפשר החלמה טובה יותר- יש ויכוח לגבי נחיצות הפעולה והאם באמת זה עשוי למנוע סבוכים. הדבר החשוב ביותר הוא לא להעמיס על ברך- כלומר לדרוך כמה שפחות ואם אין ברירה, להשתמש בקביים- אם אזור הAVN קטן יש סיכוי טוב לריפוי בלי צורך בפעולות מסובכות אחרות. אם יש מקום לפעולת הDRILLING זה רק בתחילת הדרך- השאלה היא כמה זמן עבר מתחילת הסימפטומטים?

EDNAX

New member
תודה

קודם כל חשוב לי לומר שהרגעת אותי. בגלל כל מה שעברתי אני נכנסת ללחצים מכל עניין רפואי שיש אצלי. אני עם כאבים בברך כבר 5 חודשים שבמהלכם התבצעו הבדיקות שציינתי. ויש לי תור אצל אורטופד מומחה שיתן את חוות דעתו אם אכן אני צריכה ניתוח. כמה זמן משך ההחלמה פחות או יותר? תודה .

למעלה