כאבים באוזניים

כאבים באוזניים

כואבות לי האוזניים מרגיש דפיקוןת חזקות לקחתי כבר 4 סוגי תרופות אנטיביוטיקה וכדורים הרופאים אמרו לי שהייתה דלקת אבל ראבק לא עוברים הכאבים באוזניים מה לעשות אני אובד עצות?

כאבי אוזניים חזקים ביותר

הכאבים חזקים ביותר מה זה נרות הופי? אין לי כוח לסבול יותר

נרות הופי הם

כעין קונוסים עטופים בשעווה ועסויים מכותנה. הם מאוד עוזרים במקרים שונים של בעיות באזניים. שאלה נוספת- יש מצב שאתה נועל לסתות?

Balancedflow

New member
אלעד,

כמו שיעל ענתה, הנרות הם מעין קונוסים עשויים כותנה ומצופים שעווה, ואופן הטיפול בהם הוא בהכנסה לתוך האוזן והבערה של הקצה,(כמובן שלא עושים את הטיפול הזה לבד או ללא השגחה) מה שיוצר החדרה של אויר חם לאוזן וואקום, שבעצם גורם לשאיבה של הנוזלים שהצטברו באוזן. אני מאמינה שזה יכול להקל בהרבה את הכאבים שלך.

כאבים חזקים באוזניים תודה למי שענה או יענה

כמה עולה הטיפול הזה ?ואיפה הוא נימצא? אפשר למות מיזה ? למה אני שואל ? כי לקחתי הרבה תרופות ועשיתי צילומים לאוזן לא ראו כלום ופשוט קשה לי לנשום לפעמים מרגיש כאילו חיי על חבל דק ביותר לא שאני מבין בזה הרבה אבל ההרגשה היא כזאת מה זה לנעול לסתות ?אבל כן לפעמים כואב לי בלסת. הרופא אמר כנראה זה קשור לשיניים אפשר לדעת איך?אגב תודה רבה שהיתייחסתם אליי מחמם תלב לדעת שיש כמה אנשים טובים בעולם הזה .פשוט באמת נימאס לי קשה לי לסבול את זה כבר חודשיים ...................כמה אפשר?שוב תודה לכול מי שענה ויענה .......אגב ציינתי שלאחרונה יש כאבים בשיניים?לא חזקים .......

0 אור 0

New member
אף אוזן גרון

לא במקרה יש ברפואה המערבית התמחות שנקראת אף אוזן גרון - כל האיזור הזה קשור בצורה הדוקה, לא פעם בעיה בגרון או בלסת או בשיניים היא שגורמת לכאבי אוזן, ממליצה ללכת לבדיקה של השיניים במקביל לכך שתבנה לאבחו של מטפל ברפואה משלימה בכל שיטה שתבחר

תודה לאור אשמח לעוד עצות מה שיותר

אקח את עצתך ואיישם אותה כבר יום ראשון על הבוקר בעזרת השם הלכתי לרופא אף אוזן גרון אבל עשו צילומים ונתנו תרופות (טיפות , כדורים)אך ללא הועיל.בעזרת השם הולך לבדיקות בבית חולים מאיר בכפר סבא הלוואי שימצאו כבר מה מקור הכאב באמת בלתי ניסבל...........תודה אור ולכולם שבת שלום

nadaval56

New member
נרות הופי

תוכל לקרוא קצת יותר על נרות הופי בקישור המצורף

אזניים

היי אלעד. טוב, אז בוודאי גילית שאנטיביוטיקה לא עוזרת לך לאזניים. תנסה דיקור... רפואה שלמה.

למעלה