כאבים אלו על שום מה??

meital2

New member
כאבים אלו על שום מה??

שלום אני מנסה להיכנס להריון כעט חצי שנה. שבוע לפני המחזור יש לי כאבים בשדיים שהולכים ומתגברים עד לבוא המכשפה ואז הכאבים מפסיקים. מה זה אומר הכאבים האלה? למה זה קורה? האם זה סימן על בעיות חס וחלילה? תודה מראש...

מיטל - ברוכה הבאה.... אך...../images/Emo41.gif

מקווה שלא להרבה זמן. שבכלל לא תצטרכי פורום זה. כאבים, אם יש לך כל פעם שאת מקבלת מחזור, כנראה זה דבר טבעי אצלך. בכול מקרה, אני חושבת שכדי שתהיי בטוחה בעצמך ושקטה, תעשו את ובעלך בדיקות שיגרתיות (בדיקות זרע, בדיקות הורמונליות, כמובן בדיקות דם וכו´) תבקשי מהגיניקולוג שלך. ואז תוכלי להיות יותר שקטה. מקווה שהכל בסדר אצלכם.
שיהיה
מכל ה-
ד.

באאבו

New member
כאבים אלה על שום המחשפה..

היי מיטל, ברוכה הבאה לקן שלנו, מקווה שתמצאי את דרכך החוצה מהר מאד. אין לך מה לחשוש מהכאבים האלה בחזה לפני מחזור, זה סופר טבעי. אני מניחה שזה היה כך מאז ומתמיד, מאז שאת אפילו נערה, רק שפשוט לא הקשבת
לגוף שלך בכזה קשב.. גם אני, סובלת מחזה נפוח וכואב כשבוע לפני מחזור. מאז ומתמיד סבלתי מזה.. וזה סופר טבעי, אלה הן תגובות הורמונליות של הגוף שלנו. חג שמח, באאבו

נועם@בת

New member
על שום הפרוגסטרון מן הסתם

תסלחי לי שאני לא מברכת אותך על כניסתך לסירה, אבל נראה לי שאת פשוט בדרך לפורום הריון, ואים לך מה לחפש כאן
בכולופן, אני מניחה שעד לפני חצי שנה לקחת גלולות. הגלולות מונעות ביוץ, ולכן אין עליה ברמת פרוגסטרון אחרי הביוץ. הפרוגסטרון דואג לעצב את הציצים בדגם פמלה בערך שבוע לפני הוסת. זה לא אומר כלום. לא אומר שיש בעיה, לא אומר שיש הריון וגם לא אומר שאין הריון. אלא אומר שכנראה בייצת בצורה סדירה (כנראה, כי זה לא מדד מדויק). עם בוא המכשפה רמת הפרוגסטרון צונחת, ולציצים יש קצת אויר לנשימה
שיהיה בהצלחה ושתספרי לנו בקרוב שאת בהריון חג שמח
נועם

למעלה