ךםך כתבתי תגובה ונעלמתי...וכן אני ממש מתגעגע

magicannn

New member
ךםך כתבתי תגובה ונעלמתי...וכן אני ממש מתגעגע

יסמין את סוף סוף תבואי לפריק?????? תודה לכולה\ם שהשיבו על התגובה שלי וידיות דלת זה באמת מרומח הדרקון סחטיין MOTIONSֱ (מהספר "דור ההמשך") ויאי הזכירו אוצי איפשהוא [חיבוקים ליסמין]!

magicannn

New member
לא האמת שזה לא כזה חשוב...

סתם בא לי שיסקרו לי את המשחקים באפפאר דק

impale

New member
זה חשוב

בפורום השני תפתח על זה נושא או שתשלח הודעה למרום\עידו תן להם את הפרטים שלך ואולי הם ישיגו לך את מספר ה UDE שלך.

Witchcrafts

New member
תהיתי לאן ברחת!

ואני שמחה לראות שחזרת אלינו. אפילו במקרה שאין לך זמן, אתה יכול מדי פעם להציץ ולראות מה חדש. אולי אפילו לשלוח הודעה אחת או שתיים ולשתף אותנו בשלומך. כי זה לא יפה להפקיר אותנו ככה. נכון, נכון? |מזיל דמעות| בקיצור, ברוך השב! וחיבוקים בחזרה, כמובן.~ ^_______________^ אגב, יש לי כמה ספרים של "רומח הדרקון". הבעיה היא שלא את הראשונים ולא לפי הסדר, אז בינתיים לא נגעתי בהם.
אם הייתי בבית ולא בבסיס, הייתי כותבת את שמם. אני זוכרת רק את "כבשן הנשמות" (אני לא טועה, נכון? הספר הזה קשור לרומח, לא? לפחות ככה ידוע וזכור לי). כל הקאמבקים המטורפים האלה נפלאים. |עוגיות|

motios

New member
וואאאו !

תזמון טוב ! אני עכשיו באמצע כבשן הנשמה ! גמרתי את הסדרה לא מזמן (התחלתי אותה באייקון 2007... לא יכולתי להפסיק לקרוא
) וחזרתי לממש ראשונים. אני התחלתי מ"דרקונים של דמדומי סתיו" שזאת ההתחלה בעצם. הנה כאן רשימת השמות לפי סדר ההתרחשות בעלילה: אגדות הומה נשמות אחיות כבשן הנשמה אחים לנשק האחים מאז'ר סדרת רשומות רומח הדרקון דרקונים של דמדומי סתיו דרקונים של ליל חורף דרקונים של שחר האביב סדרת אגדות רומח הדרקון עת התאומים מלחמת התאומים מבחן התאומים דרקוני להבת קיץ סדרת מלחמת הנשמות דרקונים של שמש גוועת דרקונים של כוכב אבוד דרקונים של ירח נעלם דור ההמשך. מומלץ בחום ^^ כפי שאמרתי ההתחלה בעצם בסדרת רשומות רומח הדרקון, קניתי את הספר הראשון באייקון והשאר שאלתי (גיליתי שככה צריך לומר) מחובבת רומח אחרת
שבמקרה יש לה את כל הספרים.

Witchcrafts

New member
אוי, נכון, 'הנשמה', לא 'הנשמות'.

כתבת "לפי סדר ההתרחשות בעלילה", השאלה היא אם זה גם הסדר הכרונולוגי שבו ראו אור (אני מניחה שלא) או האופן שבו הכי כדאי, עדיף, מומלץ וראוי לקרוא את כל הספרים. עצות? אלה הספרים שיש לי מבית היוצר של וויז והיקמן: "מחזור שער המוות – כנף הדרקון" (ורק עכשיו שמתי לב שמדובר בסדרה שלא קשורה לרומח), "עת התאומים" (כרך א'), "דרקונים של דמדומי הסתיו" (כרך א') והכבשן. ביום שבת קראתי את "קול למתים" (ההמשך של "המשחק של אנדר").
במשך כחצי שנה התעכבתי על חמישה הדפים הראשונים שלו כי הם היו יותר מדי משעממים. היה לי עדיין קשה עם האופן שבו הסתיים המשחק, אז פשוט התכחשתי להתחלה של הקול. ניסיתי כל חודש, כל שבועיים וחצי להתקדם מעבר להתחלה. לא הצלחתי. שבוע שעבר, אין לי מושג מאיפה זה הגיע, החלטתי לא להפסיק, לא להתייאש. ואני נורא שמחה שכך. ספר נהדר, כמעט ומשתווה למשחק! כולי קצרת רוח להמשיך את "קסנוסייד" והבאים בתור ("הצל של"). אני מקווה שהשנה סוף סוף אטרח לסיים את שא"ק ("שיר של אש ושל קרח"). יש לי מחסום נורא מוזר, כנראה עודף הדמויות מקשה עליי.

motios

New member
כן זה סדר התרחשות

בקשר לסדר יציאה לאור שלהם אני כמעט בטוח שקודם יצאו רשומות רומח הדרקון (דרקוני סתיו וכו' ) ואז לאור ההצלחה של הסדרה הסופרת חזרה לספר את את מה שקרה לפני ב- כבשן הנשמה ,אחים לנשק ,האחים מאז'ר. יש לך מזל כי יש לך שני ספרים של ההתחלה את יכולה להתחיל מכבשן הנשמה או מדרקונים של דמדומי סתיו אני ממליץ להתחיל מדרקונים של דמדומי סתיו ורק אחר-כך לחזור אחורה, כמו סדר היציאה לאור ככה תהני יותר משני הספרים את שאר הספרים שהזכרת אני לא מכיר אבל אני יחקור בוויקי
שיר של אש ושל קרח נשמע לי מוכר, משהו מפורסם ? זה בסדר לדון על ספרי פנטזיה-מד"ב בפורום יוגיהו
כי זה נושא שאני אוהב אבל מרגיש לא במקום ?... ד.א את מכירה את "טרילוגית האלף האפל" ?

Witchcrafts

New member
תודה! וליתר ביטחון, אברר את העניין.

לשא"ק יש משחק תפקידים די מוכר, אז יכול להיות שזו הסיבה. סדרת ספרים גאונית! אבל לגמרי. הסופר חולה נפש. אין ביטוי אחר לתאר אותו. ועשה לעצמך טובה, תמנע מספוילרים או מכל תקציר שקשור. אחרת יצירת המופת הזו תהרס לך. יש לי את טרילוגית האלף בשלמותה (מולדת, גלות ושהות). טרם קראתי, אבל.
כמובן שניתן לדון על מדבו"פ! יתרה מזאת, מעולם לא שללתי כאן שרשורי אוף טופיק, להפך. אם בא לך מדי פעם לפתוח הודעה שלא קשורה ליוג, שאלון נחמד, משהו שתהית עליו וכד', בכל נושא שבעולם, תרגיש חופשי.

motios

New member
טוב שאפשר לדבר אוף טופיק.

אני אישית מאוד אהבתי את טרילוגית האלף האפל, אבל רגע כל הספרים הם רק מולדת, גלות, שהות ? ומה הספר הבא ? סיימתי את שלושתם ואני מחפש את הספר הרביעי, יש לך הרבה ספרי מדבו"פ ! כיף לך ! |מקנא| אני חוזר לנוסטלגיות כרגע עם רומח הדרקון ואסימוב אבל הקטע הכי מעצבן בספריות זה סדרות לא שלמות אני לא מוצא את הספרים הראשונים ולא רוצה להתחיל מהאמצע
אה וכמובן אם לא קראת את עולם הדיסק את חייבת לקרוא ! יצא לך לקרוא יצירות ישראליות כמו הליוויתן מבבל והמגשר ? גם בישראל יש סופרים לא רעים בכלל !

magicannn

New member
אני מת על רייסטלין!

קראתי את כל הספרים עליו ובכלל על הרומח אבל הייתי מאוד מאוכזב מהאחים מזא'ר כי ציפיתי לספר שימשיך את אחים לנשק....טוב נו אני קורא עכשיו את להבות קיץ...

magicannn

New member
חח ובקשר לטרילוגיה...

לי יש את כלללללל הטרילוגיה שזה יוצא הרבה יותר מטרולגיה: מולדת,גלות,שהות.ואז באה סדרת בקעת רוח כפור וכל הספרים על המורשת XD להיות חפרן זה כייף! ואני מת על ספרי פנטזיה!!!!

motios

New member
איזה כייף !!

איכפת לך לתת כאן רשימה לפי הסדר ? קניתי את הטרילוגיה רק בגלל שמישהו באייקון המליץ לי עליו, הדמות של דריזט באמת מרתקת. וברומח אני אוהב את גדילן נורא (הוא אחראי לכל האקשן ! ואם מישהו יודע מה לעזאזל הסיפור עם הממוטה השעירה אני ישמח לשמוע ) וגם את רייסטלין שתי הדמויות החביבות עלי בסידרה. אז איזה עוד ספרים אתה אוהב תמליץ לנו !!

magicannn

New member
אני אמליץ ואתן את הסדר אבל רק אם...

מישהו יגלה לי מה הסוף של הבדיחה עם דיזי לשון חלקלה והמינוטאור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

motios

New member
מוכר לי ../images/Emo6.gif אבל

אין לי מושג... מאיפה זה ? לפי השם אני מתאר לעצמי שהיא קנדרית - "דיזי לשון חלקלה" ואולי תתן לנו את הסדר בכל מקרה |תחינהובקשה| דרך אגב כרגע (ממש כרגע) סיימתי את כבשן הנשמה וכל מה שיש לי לומר זה ברררר... ברררר טוב לא ברררר רע כמובן
אין על רייסטלין

magicannn

New member
כן אה? בקשר לבדיחה..ולספריםXD

הבדיחה מ"האחים מאז'ר" בדיחה על קנדר שיכול לזרוק את ההופאק שלו כדי שיקיף את העולם שאוזנן אף פעם לא מצליח לסייםXD והספרים: 1. טרילוגיית האלף האפל א.מולדת ב.גלות ג.שהות 2.טרילוגיית בקעת רוח כפור א.רסיס קריסטל ב.נהרות של כסף ג.אבן החן של בן המחצית 3.סדרת מורשת האלף האפל: א.המורשת ב.לילה נטול כוכבים ג.מצור האפלה זה הכל ושאף אחד יגיד לי שזה לא נכון!(יש לי את כולם מול העיניים)!XD

motios

New member
תודה

עכשיו לבעיה הקטנה של למצוא את הספרים... אין אצלנו בספריה. עוד לא הגעתי לאחים מאז'ר... חבל שלא נותנים לקנדרים זכות דיבור, ככה היינו יודעים יותר סיפורים ובדיחות
מצד שני אם היו נותנים להם זה היה ספר שלם בעצמו lol

magicannn

New member
וואו אני לא מאמין!

בדיוק קפצתי לחנות ספרים לראות מה חדש וסלבטורה הוציא עוד ספר של האלף האפל שנקרא"מסע השחר" וויס והיקמן הוציאו עוד ספר שנקרא הרשומות האבודות XD איזה צחוקים...

למעלה