י ש !

odedee

New member
י ש !

אחרי שמונה שנות מאבק משפטי, בג"צ הכריע היום בפסיקה תקדימית כי לסביות יוכלו לאמץ זו את ילדיה של זו. לדעתי זה מסמן שמתקרב היום שבישראל תוכר סופית משפחה שבה שני הורים מאותו מין. איזה יופי!

een ogenblik

New member
מזל טוב

יש לי תחושת מזל טוב כלכך גדולה, ולאו דווקא רק עבור הזוג וילדיהן, אלא עבור כל מדינת ישראל.

tommer28

New member
אכן מזל טוב

קראתי את אותה הידיעה בהארץ ורצתי לפה לספר, אבל כבר היה מי שהקדים אותי...

ro99

New member
חדשות מצויינות!

ואותי "שעשעו" שני דברים שוליים (?): "הפסיקה מערערת את היסודות היהודיים של ישראל" - talk about a one-track mind... והמאמר שמצורף בצד: "מי בעצם צריך גברים?" - אזרחי ישראל הזהרו! The end of civilisation as we know it... אין כמו דבריה של ריץ' בכדי לזרוע אימה בלב הציבור.
למשל: כל הנשים לסביות, כי גם חברות בין נשים היא לסביות שלא באה לידי ביטוי מיני. כשאני קוראת דברים כאלו אני (א) מתגעגעת ל"הגיון הבריא" של Camille Paglia (ב) רוצה להפסיק להיות אישה ולהפוך לחייזר ירוק...

ronnl

New member
יש יש יש

הייתי בבית הספר מקודם כשראיתי את זה לראשונה אך לא יכותי להגיב סוף סוף הגיע הזמן

odedee

New member
ולמי שרוצה לקרוא את הפסיקה כולה...

לינק לאתר בית המשפט העליון, לתיק הרלוונטי.

forglemmigej

New member
אוףףף איזה אתר פרימיטיבי

כל כך קשה לקרוא אותו. אבל אחרי שפרקתי את הקיטור מה שיש לי להגיד לשתי הטליות הוא שהן אמיצות ביותר ורק בזכות אנשים כאלו העולם הקטן שלנו יכול להתקדם 2 מ"מ.מאד הפריע לי שהם חוזרים שם כמה פעמים בפסק דין שזה לא נותן גושפנקא לזוגיות..כאילו מה, הן חיות ביחד כמה שנים טובות אז בית המשפט יתן להם גושפנקא..זה כל כך מצחיק שזה לא יכול להיות עצוב. ובאמת למה לא מציעים הצעת חוק לנישואים חד מיניים בכנסת?

Woking

New member
הסיבה היא

לעניות דעתי המאוד לא מקצועית, היא שביהמ"ש העליון נזהר מאוד שלא ליצור בפסיקותיו יותר מדי תקדימים, שכן בכך הוא יכול לפגוע בריבונותה של הכנסת כרשות המחוקקת. ביהמ"ש נדרש לסוגיה האם בני-זוג הומוסקסואלים יכולים לאמץ את ילדי שותפיהם, וענה בחיוב, אולם סייג תשובה זה לעניין הנדון בלבד ותו לא. זוהי קביעה משפטית שאין לפרש אותה כהבעת דיעה על היחסים בכלל.

למעלה