י פ ע ת
מהר לפה !!!

י פ ע ת ../images/Emo124.gif מהר לפה !!!

אפרופו הג´חנון של חמך, נזכרתי פתאום שהזמננו את עצמנו לג´חנון אצלך, אמרת "בסבבה, כולם מוזמנים, אבל אנחנו בדיוק עוברים דירה". למיטב ידיעתי כבר גמרתם לעבור דירה, ואת בטח חשבת שאנחנו שכחנו. אז "נפלת" היום והזכרת לי נשכחות. שבת את אומרת ? מ ת א י ם ! אצלך ב-10.

י פ ע ת

New member
U אמא.....הצילו!!!

<איזה תירוץ אקריץ עכשיו...ווא הסתבכתי> אה...התשתית לא גמורה....כשיהיה מסודר פה מסביב....וקצת יותר מסודר, מעליות מסודרות ופחות טרקטורים....מבטיחה! וזה רציני, מילה שלי זו מילה, ונראה אותך מגיעה מהצפון!!! <תשאלי את יעלי כמה לא נעים לעלות כשהמעלית היחידה שעובדת מתוך ה-3 נתקעת...מה גם שאח"כ הדרישות גדלות....מגיעים עוד יותר רעבים> חחחחח

חשבה שהתפטרה מאיתנו זאתי

תכיני כמות, נפגש באיזה פארק. כבר אמרתי עשר בבוקר ? עגבניות על שולינקה.

אפרסק 28

New member
רגע רגע רגע

בית חדש הבנתי שעה הבנתי אבל איפה להיות......חחחחחחחחחחחחח ורגע לא לשכוח להביא מתנות ...לבית החדש.....חחח

י פ ע ת

New member
חחחחח מפחדת שיגנבו לי אותן

המורעבות האלו ....לכי תחפשי אח"כ תורם חחח

יפעת,,,,,,,נותרו לי עוד שני קילו,,,

סוררים,,, אני אעלה ברגל,, חחחחחח,,,,,,,לא תהיה בעיה,, אה,,,,ובגלל הדיאטה,,,,אוכל רק חצי,,,

י פ ע ת

New member
אין ברירה.......

רק לנסוע לאיזה סופשבוע .... למישהו יש רעיון למלון מוזל? צימר? קרוואן? אוהל? משו? <רחוק מפארקים>

יאללה יפעת שבת בראשלצ,,

עם סיר גחנון כמובן,,, חחחח,,בטח בלילה את חולמת איך כולם רודפים אחרייך,,ואת בורחת עם הסיר שלך..

giulietta

New member
יפעת

אני מנומסת. לא באה בלי הזמנה. נו......... נווווווווו................... נו כברררררררררררררררררר (אני אחכה עוד הרבה זמן??????) אל תהיי רעה.............. יש לי כבר
בשבילך (אם את אוהבת פרחים מפלסטיק. לנצחחחחחחח יהה לך אותם חחחחחחחחחחחחחח)

למעלה