יפעת משתתפת בצערך
ח חן המקורית New member 9/10/02 #42 יפעת משתתפים בצערך....../images/Emo16.gif מי יתן ולא תדעו צער לעולם ת.נ.צ.ב שולחים אליכם חיבוקים לעידוד חיים ומוות ביד הלשון חן המקורית
יפעת משתתפים בצערך....../images/Emo16.gif מי יתן ולא תדעו צער לעולם ת.נ.צ.ב שולחים אליכם חיבוקים לעידוד חיים ומוות ביד הלשון חן המקורית
מ מקסיקני New member 9/10/02 #45 יפעתוש נשמה ../images/Emo16.gif תנחומי הכנים על מות אימך יקירתך... שלא תדעו עוד עצב וכאב... מישתתף בכאבך... יהי זיכרה ברוך
יפעתוש נשמה ../images/Emo16.gif תנחומי הכנים על מות אימך יקירתך... שלא תדעו עוד עצב וכאב... מישתתף בכאבך... יהי זיכרה ברוך
ח חתולון* New member 9/10/02 #46 יפעת ורקדן יפעת. משתתף בצערך על מות אימך ז"ל שלא תדעי עוד צער חתולון
א אביעד,,, New member 9/10/02 #47 יפעתי קבלי את מתחומי הכנים מי יתן ולא תדעי עוד צער מדליק נר לזכרה של אמך
ב בת לילית New member 9/10/02 #49 יפעת יקירתי, משתתפת בצערך..../images/Emo16.gif מי יתן ולא תדעו עוד צער. חיבוק.
ג גיוRא New member 9/10/02 #51 יפעתי,,ורקדן..../images/Emo16.gif מ ..מחזק.. אופ..אין לי מילים,, תנצ"בה..
ס סנדי32 New member 9/10/02 #57 ../images/Emo46.gifיפעתוש משתתפת בצערך ../images/Emo16.gif שלא תדעי עוד צער מתוקה שולחת לך חיבוק גדול ונשיקה מצער אותי לשמוע שאמך נפטרה
../images/Emo46.gifיפעתוש משתתפת בצערך ../images/Emo16.gif שלא תדעי עוד צער מתוקה שולחת לך חיבוק גדול ונשיקה מצער אותי לשמוע שאמך נפטרה