י' מעוניינים!

י' מעוניינים..!

היה אדיר..! והפתיע אותי שמאוד נהניתי והתעניינתי בחוגים..טוב זה בגלל הנו"שניקיות שלי..חח לא משנה..בכל מקרה..הערב כוחה של שכבה היה אדיר...למרות שקצת התפדחתי במיומנה ובכך שצעקתי "נו"ש אימפריה" קצת לא במקום..חח ממש קיוויתי שלא יהיה עוד ערב גרוע כמו במד"צופי..אבל ממש לא..היה ערב אדיר ומצחיק..!! בכל מקרה..יום חמישי הזה התארגנו כמה חבר'ה ואנחנו נוסעים ללונה פארק ת"א..מי שרוצה מוזמן בשמחה לבוא..!! ומי שלא יכול שלא יתבאס..הולכים לארגן עוד מפגש בת"א שיהיה מתוכנן וכיפי ושיבואו אליו המון אנשים מהשכבה א-מ-ן ובקיצור..מי אנחנו? לוחמי הלחות.! ומה אנחנו? לא מזיעים! חוג 8 אימפריה..! לוחמי הלחות עם ענבר ורעות..אני אתגעגע אליכם!! (דר מנו"ש) נ.ב. זוהר,כל הכבוד על הציוד והכל..בזכותכם חברה שלי עמית מגונן ניגנה..:) ניפגש בנו"ש

חחח סבלנות פשוש:)

עוד יגיע היום ואתם תזכרו בימים היפים ששומריה שלטו פה
בסוף עוד נשתלט על הפורום הזה:)

הנה זה מתחיל!

המשחטות הראשונות נוחתות על החוף של שכבת שומריה. ויוצאים לקרב!!! LOL צאו מזה חבר'ה!! כולנו משפחה!!! אמנם דרור אחים, אחים אחים אחים!!! אבל שומריה בניי דודים ממדרגה ראשונה!!! הבן דוד דור מקן גלבוע. שכבת דרור תוביל תדור!

הפפפפ הפפפפ זה בחיים לא יקרה.

אנחנו לא ניתן לכם השתלט מוחעחעחעחע
.. סתתתתתתתתתתתתם כמה שיותר ,יותר טוב. יאללה אלונצוק ...תביאי לפה חבר'ס![: [אף על פי שדי גדלנו.] נ.ב:צריך לסגור תאריך על מפגש פורום!![נראה לי אחרי שהטתניקיות שפה יחזור מהמדצופי]

20/8!

ונעשה גם את המפגש של השכבה שלנו באותו תאריך אולי פשוט נעשה מפגשמו"צ כוווווווווווולם בפארק הירקון?

אם זה יהיה בסביבות הצהריים?

אנחנו נעבוד בערך עד 1 ונוכל לתפוס רכבת של שתיים בערך. אם המפגש יתחיל בשלוש נוכל להגיע ונישאר שם עד הערב. הבעיה היחידה זה הכסף. אני מרוששת כמו איזה נעל של נווד. אני צריכה לחסוך, אני אדבר עם זאת שאני אמורה לעשות לה בייביסיטר.

יש מצב שאני שם

אני צריך לחכות לעדכון של התקציב האישי שלי באמצע החודש. כי כמו טיפש התייאשתי מלרשום הכנסות והוצאות. S: צרות של קיבוצניקים! :S

כלכך.

עשינו כלכך הרבה רעש בלילה האחרון ובכלל, ביום האחרון כשהייתה לה יומולדת
כל שניה "היום היום הולדת, היום יום הולדת ללאה!"

אני חייבת להגיד

שהיה ממש טוב.. עלה מעבר לציפיות. כל יופ הפתעתם אותנו מחדש!!! סתם וגם היה ממש כייף להיות אינטנסיבית עם חברה מהמשלחת.. ואינטנסיבית להיות דמות מחנכת... פשוט היה אדיר. אבל היה ממש עצוב ביום האחרון שחברה משכבת הפועל הגיעו.. והיו להם שומריות של משלחת הפועל.. ואז אנחנו נסענו... והם נשארו... זה היה ממש כמו עוד מעט בחפיפה.. בא לי לבכות!!!

למעלה