י' מעוניינים... (כמובן:))

י' מעוניינים... (כמובן:))

מישהו יכול לתת לי את הרשימה של שמות החוגים, המספר שלהם והמדריכים? אני זוכרת רק את 1) חוג האום (קצת קשה לשכוח) של זינגר ולא זוכרת מי 3) גינת ההפתעות של אפרת וגיל (ברור שאני אזכור:)) ואת 12) שזה קופי החלל של גיא ושכחתי מי עוד.. מישהו יכול להשלים את שאר החסרים? :]

אני רק זוכרת את...

חוג 1 "צבא האום"-זינגר ורעות. חוג 11 "החוג המגניב" (מה? הוא באמת היה מגניב!וזה בגלל שאני הייתי בו)- מאיה ושיבה. חוג 12 "קופי חלל"- גיא ויואל(מאסטר יושי). חוץ מזה אין לי מושג, מקווה שעזרתי

או נזכרתי בעוד אחד...

היה את החוג המהולל של __ (השלם את החסר) איזי ודובי גל... איזה מספר הם היו? מישהו זוכר עוד?

TheBlackFairy

New member
טוב, לפי מה שאני זוכרת../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

1) צבא האום- גילי וגיל (זינגר). 2) לא זוכרת. 3) גינת ההפתעות של אפרת וגיל. 4) לא זוכרת. 5) לא זוכרת. 6) החוג המהולל של עפרי, איזי ודובי גל. 7) לא זוכרת. 8) לא זוכרת. 9) לוחמי הלחות. 10) התנין המילל של מיכל ויעל. 11) החוג המגניב של שיבה ומאיה. 12) קופי החלל של גיא ויואל (מאסטר יושי).

steelwater

New member
איך היה בי-' מעוניינים אנשים???

ההכנה למדצים/מובילים הייתה גם בגבעת חביבה והיה מצחיק לראות אתכם. נו, איך היה?!?!? אני ממש רוצה לדעת ותגידו באמת אם היה רע או טוב! איך היו החוגים? איך היו המדריכים? יואל מאגניב ושיבה ממש טובה:) וזינגר הוא אגדה חחח איך היו הערבים? יאללה ספרו הכל :)

TheBlackFairy

New member
היה נחמד בסך הכל../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

חוץ מי זה שכל מתודה היתה חייבת להגמר באיזה דיון מעצבן, אבל חפיף
. החשוב הוא איך הולך להיות מד"צופי
.

כריסמאן

New member
יש בעיה רצינית....

בהתחלה אמרו לנו שהצפי למד'צופי הוא בסביבות ה600 חניכים. הקטע הוא שבינתיים שילמו רק 125 וזה ממש ממש בעיה. כאילו היום זה היום האחרון לשלם ואם אנשים לא יישלמו פשוט לא יהיה סמינר....

TheBlackFairy

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

זה לא חוקי לבטל את מד"צופי, זה פשוט הסמינר
. אי אפשר להתקשר לכל החניכים שעוד לא שילמו שיזיזו את העניינים ויתחילו לשלם
.

yedo

New member
זה הרבה יותר מהפסד של סמינר אדיר

תחשבו מה יקרה אם לא יהיו מדצים משכבה שלמה.... השלכות הרסניות...

TheBlackFairy

New member
יש לזה גם הרבה השלכות../images/Emo60.gif

לעתיד תנועה וגם לגבי שנה הבאה שלא תהיה שכבת הדרכה כל כך בתנועה
.

לאא טוב!!!

אבל משהו לא מסתדר לי... אם יש צפי של 600... למה יש רק 125 נרשמים?? צריך לבדוק מה הבעיה, למה אנשים לא יוצאים הרי זה לא הגיוני שרק 1/5 שכבה תצא!

steelwater

New member
אנשים תזיזו ת'טתניקים שלכם!!!

זה דבר חשוב לעשות! לי אין ת'טניקים בקן:) חחח אז אני אל ממש יעשה את זה, לפחות אל בקן שלי... ומתודות צריכות להיגמר בדיוניים והם לרוב לא מעצבנים מכיוון שאז למה המתודה? כלומר לפעמים זה טוב שיש מתודות וזהו כי זה חודר לפעמים יותר עמוק אבל בפעמים אחרות הדיון עוזר ללמוד יותר. מדצים/מובלים - צופי היה פשוט מעולה!!!! נאשים, אתם ממש חייבם לבוא זה כיף לא הגיוני

yedo

New member
זה לא הבעיה בצפי

הבעיה היא שאנשים משאירים את התשלום לשניה האחרונה...

Aldaris

New member
נא להירגע אנשים

נכון שנרשמו רק 125 איש, אבל זה נכון ללפני 3 ימים...אני יכול לספר לכם שרק אתמול נרשמו 8 חניכים(שלי) אז זה אומר שמאז גדל מספר הנרשמים, כי אני מניח שלא רק הם נרשמו, אלא עוד חבר'ה. בכלך מקרה זה ידוע שבשומר הצעיר משלמים ברגע האחרון, או אחרי. אני חושב שכן ירשמו בסוף משהו כמו 350-400 חניכים. נתראה בסמינר!

TheBlackFairy

New member
בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אבל כמה שזה נראה, אין סיכוי שיבטלו את הצופי, עובדים על זה פול זמן וזה עולה הון והתנועה לא תבטל את זה כל כך מהר
.

BundasH

New member
חוג 7 להתעורר!!!! :)

חוג 7, חוג הכדורגל של מנדל ומרגלית!!! [איך אפשר לשכוח] חח :)

למעלה