י ז כ ו ר

Mrs Brightside

New member
י ז כ ו ר../images/Emo16.gif

יִזְכֹּר עַם יִשׂרָאֵל אֶת בָּנָיו וּבְנוֹתָיו, הַנֶּאֱמָנִים וְהָאַמִּיצִים, חַיָּלֵי צְבָא-הֲגָנָה לְיִשׂרָאֵל, וְכָל לוֹחֲמֵי הַמַּחְתָּרוֹת וַחֲטִיבוֹת הַלּוֹחֲמִים בְּמַעַרְכוֹת הָעָם, וְכָל אַנְשֵי קְהִילִיַּת הַמּוֹדִיעִין וְהַבִּטָּחוֹן וְאַנְשֵי הַמִּשְׁטָרָה אֲשֶׁר חֵרְפוּ נַפְשָׁם בָּמִלְחָמָה עַל תְּקוּמַת יִשְׂרָאֵל, וְכָל אֵלֶּה שֶׁנִּרְצְחוּ בָּאָרֶץ וּמִחוּצָה לָהּ בִּידֵי מְרָצְחִים מֵאִרְגּוּנֵי הָטֶּרוֹר. יִזְכֹּר יִשׂרָאֵל וְיִתְבָּרַך בְּזַרְעוֹ וְיֶאֱבַל עַל זִיו הָעֲלוּמִים וְחֶמְדַת הַגְּבוּרָה וּקְדֻשָׁת הָרָצוֹן וּמְסִירוּת הַנֶּפֶש אֲשֶׁר נִסְפּוּ בַּמַּעֲרָכָה הַכְּבֵדָה. יִהְיוּ גִּבּוֹרֵי מִלְחֲמוֹת יִשְֹרָאֵל עֲטוּרֵי הַנִּצָּחוֹן חֲתוּמִים בְּלֵב יִשְֹרָאֵל לְדוֹר דּוֹר. לזכר כל חללי מערכות ישראל

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo16.gif

כל כך עצוב....
כולנו כאן בגללם.ישראל בנוייה על האומץ שלהם.

MarishA M

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אנחנו כאן בזכות אותם גיבורים שנפלו! נזכור ולא נשכח!!

cohenet91

New member
../images/Emo16.gif יזכור

יום נורא עצוב. מאז שאחי בצבא זה ככה. והוא התחרר לפני יומיים :] היום הזה תמיד מזכיר לי את החשיבות של מה שהם עושים, את הכאב של המשפחות השכולות שיכל להיות שלי ואת זה שאני מתה על אחי. אתמול גילית באמצע 'התקווה' שילד שהיה איתי ביסודי הוא ממשפחה שכולה. הייתי בשוק, בקושי יכלתי להמשיך לשיר
אתמול זאת הייתה הפעם הראשונה שבכיתי בצפירה. אני נורא מתחברת ליום הזה. זה יום נורא עצוב. וחשוב. אז שנזכור את כולם (ונדפוק פטישים היום בערב :p).

Beautiful SouI

New member
חשוב להוסיף-קינת דוד../images/Emo165.gif

הַצְּבִי יִשְׂרָאֵל עַל בָּמוֹתֶיךָ חָלָל אֵיךְ נָפְלוּ גִּבּוֹרִים אַל-תַּגִּידוּ בְגַת אַל-תְּבַשְּׂרוּ בְּחוּצוֹת אַשְׁקְלוֹן פֶּן-תִּשְׂמַחְנָה בְּנוֹת פְּלִשְׁתִּים :פֶּן-תַּעֲלֹזְנָה בְּנוֹת הָעֲרֵלִים הֲרֵי בָגִּלְבּוֹעַ אַל-טַל וְאַל-מָטָר עֲלֵיכֶם וּשְׂדֵי תְּרוּמוֹת כִּי שָׁם נִגְעַל מָגֵן גִּבּוֹרִים :מָגֵן שָׁאוּל בְּלִי מָשִׁיחַ בַּשָּׁמֶן מִדַּם חֲלָלִים מֵחֵלֶב גִּבּוֹרִים קֶשֶׁת יְהוֹנָתָן לֹא נָשׂוֹג אָחוֹר .וְחֶרֶב שָׁאוּל לֹא תָּשׁוּב רֵיקָם שָׁאוּל וִיהוֹנָתָן הַנֶּאֱהָבִים וְהַנְּעִימִם בְּחַיֵּיהֶם וּבְמוֹתָם לֹא נִפְרָדוּ :מִנְשָׁרִים קַלּוּ מֵאֲרָיוֹת גָּבֵרוּ בְּנוֹת יִשְׂרָאֵל אֶל-שָׁאוּל בְּכֶינָה הַמַּלְבִּשְׁכֶם שָׁנִי עִם-עֲדָנִים הַמַּעֲלֶה עֲדִי זָהָב עַל לְבוּשְׁכֶן אֵיךְ נָפְלוּ גִבֹּרִים בְּתוֹךְ הַמִּלְחָמָה :יְהוֹנָתָן עַל-בָּמוֹתֶיךָ חָלָל צַר-לִי עָלֶיךָ אָחִי יְהוֹנָתָן נָעַמְתָּ לִי מְאֹד נִפְלְאַתָה אַהֲבָתְךָ לִי מֵאַהֲבַת נָשִׁים :אֵיךְ נָפְלוּ גִּבּוֹרִים וַיֹּאבְדוּ כְּלֵי מִלְחָמָה איך נפלו גיבורים?

למעלה