י ד ע ת י

Sודית

New member
י ד ע ת י

שמעתי אותך מדבר אלי... ראיתי אותך מביט בעיני וידעתי... אתה איתי. הרגשתי אותך קרוב אלי חשתי גופך צמוד אלי וידעתי... אני שלך. נשקת לי ברגש עטפת גופי ברטט וידעתי... אני אישה אחרת אני אישה אוהבת אני שלך.... סודית...של אף אחד.

אנירמי

New member
אם הייתי יודע

אם הייתי יודע שתחכי באמצע הכיכר הייתי מגיע בזחילה יש לי חולשה לאישה שמחכה בשביל אישה כזאת אעשה את הכל אם הייתי יודע שאתקה בלי אגורה הית ישם פרוטה בצד יש לי חולשה לבילויים וביזבוזים בשביל נשים אני מוכן הרבה לשים אם הייתי יודע לא הייתי משנה דבר יש לי בדיחת לילה טוב מקורית אם אתה רץ לספר לחברה, ושוכח בשביל מה סימן שאתה בן חמישים פלוס.

שרה על

החטא המיוחל? למי הוא מיועד? מי השותף לפשע הנוראי שמצריך צום? מי המאושר? מתחיל ב 0?

israel7

New member
סודית,,../images/Emo23.gif..את..ואני..

התרגשות,
דופק מואץ,
רעד בידים,
חיבוק,
נשיקה,
קירבה,
יותר,
עוד יותר,
הכי הכי,
התרגעות. יחד.
לרחף על ענן. את ואני. וחיוך.

אני ME

New member
ישראל, להשתמש במילים

של אחרים ללא ציון המקור, אינו קביל, סביר, או הגון. לכן אני מצרפת כאן את הלינק למקור http://www.freechoice.co.il/asp/forum/yshow.asp?id=21&yType=1&Topic_id=1070&TopRep=T

אני ME

New member
לא יעזור לך

אני מכירה את הסגנון של הכותב והוא לעולם לא ישתמש במשפט מהסוג שכתבת כעת.... בכל שאינך מודה אתה רק מוסיף חטא על פשע...

israel7

New member
צר לי ,,

לאכזב אותך,,ועם כל הכבוד שאת ראויה לו אבל סגנון ואישיות אינם תמיד הולכים יחדיו,, אדם עם אשיות מסויימת יכול לכתוב בסגנונות שונים,,

יודyud

New member
התנהגות נלוזה - לטיפול ההנהלה

ישראל, מי שמך להשתמש במילות שירי מבלי לבקש רשותי ? הגדלת עשות, בכך שאתה גם לוקח את זהותי. האם אתה רוצה גם את חשבון הבנק שלי ? גועל נפש !!! אני פונה בזאת להנהלת הפורום, להביא לידיעה וטיפול בהתאם. יוד האמיתי. בבכרת חתימה טובה לכל עם ישראלץ

למעלה