י"ג... ../images/Emo10.gif
בצער רב נרשמתי לי"ג בביה"ס... אני לא אוהב אלקטרוניקה (מתעב את זה, למען האמת) ואין לי כל כוונה להמשיך במקצוע - אבל אני לא רוצה ללכת לקרבי. עכשיו, יש לי מספר שאלות... 1. תאריך הגיוס שלי היה אמור להיות בסוף מרץ (התאריך המקורי וזה שנשלח לי "בעקבות" העתודה זהים). הבנתי מחבר שלומד עכשיו בי"ג, שהלימודים בי"ג מסתיימים במרץ, וה-י"ד מתחילים באפריל... אני מעדיף לסיים בתור טכנאי, ולא לבזבז עוד זמן על לימודים (ולהתגייס בתאריך הנוכחי) וקבע. האם הצבא ייתן לי
2. טירונות אני אמור לעשות בחופשת הקיץ (אחרי שמתחילים י"ד). אם אני מפסיק את הלימודים אחרי הי"ג - האם אני אוכל לעשות טירונות במועד שנקבע לי, או שצה"ל לא יתן לי להתבטל, וישלח אותי לטירונות אחרת
3. האם יש בכלל טירונות "אחרת" בדרגת 02, מלבד הטירונות בחורף ובקיץ (של העתודאים)
האם אני יכול לבקש להגיע לאחת כזאת, אחרי שאני מסיים את הי"ג
4. בהנחה שהתשובות יהיו חיוביות - מה אני צריך לעשות, למי לפנות ומה להגיד
תודה לכל המגיבים
בצער רב נרשמתי לי"ג בביה"ס... אני לא אוהב אלקטרוניקה (מתעב את זה, למען האמת) ואין לי כל כוונה להמשיך במקצוע - אבל אני לא רוצה ללכת לקרבי. עכשיו, יש לי מספר שאלות... 1. תאריך הגיוס שלי היה אמור להיות בסוף מרץ (התאריך המקורי וזה שנשלח לי "בעקבות" העתודה זהים). הבנתי מחבר שלומד עכשיו בי"ג, שהלימודים בי"ג מסתיימים במרץ, וה-י"ד מתחילים באפריל... אני מעדיף לסיים בתור טכנאי, ולא לבזבז עוד זמן על לימודים (ולהתגייס בתאריך הנוכחי) וקבע. האם הצבא ייתן לי