י-ב-ש פה רצחח!

taloss

New member
י-ב-ש פה רצחח!

יאלה אנשים צריך להעיר את הפורום אבל מידדד!!! בטח תגידו שאף אחת לא נכנסת וכן הלא. אז אני יסביר לכם למה הם לא נכנסים כי אין קיצר מה לעשות פה ואני אומרת דוגריפ פעם הייתי נכנסת בכיף לדעת שיש דברים לעששות וכן הלא.. ועכשיו אין לי שום ציפייה כמו פעםם.. יש סוכות ..ועושים ישבת צוות תנו תאריכים ושעות!

1 shiran 1

New member
אבל גם יש לחץ צטורף בלימודים את

רוצה אני אראה לך את הלוח בחינות שלי זה משו מטורף לא יאומן בקושי יש לי זמן לעצמי לנשום

taloss

New member
אני לא מאשימה אותך..

באמת.. גם לי יש לחץ בלימודים ואם אין זמן לא חייב ללהיכס לפורום.. יש חייםם.. אבל אם את כבר פה אז תפעילו אותו כבר..!

מה צריך לדעת?

אף אחד לא למד את זה באיזשהוא מקום.. פשוט פותחים הודעה של עידכונים[ויש מלא!] או סתם משחק , או פעילו כלשהי ואם אין לך רעיונות אז את מושמנת לקחת מהרשימה של טל. זהו

../images/Emo45.gif

ת'אמת אני יכולה להגיד שעכשיו אין לי ממש לחץ בלימודים ואני בכיתה י"א.. הלחץ האמיתי יתחיל אחרי סוכות.. וכל מי שאומר שיש לחץ עכשיו בלימודים..לא יודע מה זה לחץ באמת. בקשר לורום.. אני פותחת הודעות על עיכונים וכאלה אבל אין תגובות..וזה מוזר כי אנשים נכנסים,מגיבים לדברים אחרים אבל להודעה שלי לא. אני עושה כמעט הכול כדי שהפורום יהיה פעיל . ולגבי מפגש צ'ט, אמרת לך,יום שבת בערב[מחר]זה אחלה מבחינתי.

למעלה